Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω μια καλη σκουπα. Σκεφτομαι για αυτη εδω : http://www.skroutz.gr/s/3092467/Philips-FC8633.html

Η τιμη δε με ενδιαφερει και τοσο, αρκει να τα αξιζει τα λεφτα της και να κρατησει χρονια.

Ειχα αυτη εδω : http://www.skroutz.gr/s/1932363/Vax-U89-MAF2-R.html

Την ειχα παρει 150 ευρω απο amazon που την ειχε σε προσφορα πριν 2,5 χρονια και τοτε στην Ελλαδα εκανε 400+ ευρω. Αλλα δεν ηταν βολικη και στο τελος χαλασε..

Θελω να εχει αντιστοιχες λειτουργιες, αλλα να μην ειναι ορθια και να ειναι περισσοτερο ανθεκτικη.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που χάλασε στη σκούπα αλλά γιατί δεν σκέφτεσαι την επισκευή της;

Υπάρχουν μαγαζιά που ειδικεύονται στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών (σκούπες, φούρνοι μικροκυμάτων, σίδερα κλπ) με σχετικά μικρό κόστος.

Δημοσ.

Γιατι δε με βολεψε καθολου. Ασε που εχουν σπασει ορισμενα πραγματα απο πανω της.

Δημοσ.

Αν δεν σε νοιάζει η τιμή όντως, δες τις Dyson. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με ότι ξέρεις από ηλεκτρικές σκούπες. Τσούζει όμως. Και δεν μπορώ να εγγυηθώ πόσο θα κρατήσει, 2 χρόνια την έχω. Φαίνεται καλή κατασκευή, τανξ φάση.

Δημοσ.

polls_Thread_hijack_5843_833502_poll_xla

sorry αλλα βαριεμαι να φτιαξω νεο..

τι αποψη εχετε για τις ηλεκτρικες σκουπες που εκτος απο το απλο καθαρισμα εχουν την δυνατοτητα να πλενουν χαλια?πως πανε απο ισχυ?παιζει καμια καλη προταση?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν δεν σε νοιάζει η τιμή όντως, δες τις Dyson. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με ότι ξέρεις από ηλεκτρικές σκούπες. Τσούζει όμως. Και δεν μπορώ να εγγυηθώ πόσο θα κρατήσει, 2 χρόνια την έχω. Φαίνεται καλή κατασκευή, τανξ φάση.

DIE-SOON

Δουλευα για εταιρια μεταφορων και καθε μερα ειχαμε το λιγοτερο 20 που της στελνανε για επισκευη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...