Luxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ψαχνω μια καλη σκουπα. Σκεφτομαι για αυτη εδω : http://www.skroutz.gr/s/3092467/Philips-FC8633.html Η τιμη δε με ενδιαφερει και τοσο, αρκει να τα αξιζει τα λεφτα της και να κρατησει χρονια. Ειχα αυτη εδω : http://www.skroutz.gr/s/1932363/Vax-U89-MAF2-R.html Την ειχα παρει 150 ευρω απο amazon που την ειχε σε προσφορα πριν 2,5 χρονια και τοτε στην Ελλαδα εκανε 400+ ευρω. Αλλα δεν ηταν βολικη και στο τελος χαλασε.. Θελω να εχει αντιστοιχες λειτουργιες, αλλα να μην ειναι ορθια και να ειναι περισσοτερο ανθεκτικη.
makfil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι είναι αυτό που χάλασε στη σκούπα αλλά γιατί δεν σκέφτεσαι την επισκευή της; Υπάρχουν μαγαζιά που ειδικεύονται στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών (σκούπες, φούρνοι μικροκυμάτων, σίδερα κλπ) με σχετικά μικρό κόστος.
Luxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Γιατι δε με βολεψε καθολου. Ασε που εχουν σπασει ορισμενα πραγματα απο πανω της.
leftermann Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν σε νοιάζει η τιμή όντως, δες τις Dyson. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με ότι ξέρεις από ηλεκτρικές σκούπες. Τσούζει όμως. Και δεν μπορώ να εγγυηθώ πόσο θα κρατήσει, 2 χρόνια την έχω. Φαίνεται καλή κατασκευή, τανξ φάση.
gatokoritso Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 sorry αλλα βαριεμαι να φτιαξω νεο.. τι αποψη εχετε για τις ηλεκτρικες σκουπες που εκτος απο το απλο καθαρισμα εχουν την δυνατοτητα να πλενουν χαλια?πως πανε απο ισχυ?παιζει καμια καλη προταση?
freelove Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 πες μας καμμια γνωμη?? ειναι καλη η philips?? τι πρωτινεται
L0rd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν σε νοιάζει η τιμή όντως, δες τις Dyson. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με ότι ξέρεις από ηλεκτρικές σκούπες. Τσούζει όμως. Και δεν μπορώ να εγγυηθώ πόσο θα κρατήσει, 2 χρόνια την έχω. Φαίνεται καλή κατασκευή, τανξ φάση. DIE-SOON Δουλευα για εταιρια μεταφορων και καθε μερα ειχαμε το λιγοτερο 20 που της στελνανε για επισκευη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα