Grey Warden Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Στο ανδροιδ ειμαι τα τελευταια 5 χρονια λογικο δεν ειναι να τ βαρεθο καποτε? Λογικο ειναι να το βαρεθεις. Αυτο που δεν ειναι λογικο ειναι να μεταπηδησεις σε λειτουργικο που θα το βαρεθεις πανω στο μηνα. Επισης δες το θεμα της οθονης γιατι απο τις 5,5 ιντσες δυσκολα πας σε μικροτερη οθονη ανεξαρτητα απο το λειτουργικο. Αυριο παραδιδω το 920 ενος φιλου πισω μετα απο συντροφια 20 ημερων. Με επεισε να παρω ναυαρχιδα android. 1
johnieXoX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 το τι θα βαρεθεί ο καθένας αφήστε τον ίδιο να το αποφασίσει μπορεί να βαρέθηκε τα lags των androids μπορεί να βαρέθηκε τις παραμετροποιήσεις... μπορεί να βαρέθηκε 1002 πράγματα.. και εγώ ασχολιόμουν ώρες με τα pc, εε.. όταν έπιασα δουλειά, βαρέθηκα μέχρι και το πως θα σπάσω τα win βαρέθηκα να ψάχνω και πήγα και τα πήρα γνήσια ο τύπος μπορεί να θέλει απλά μια συσκευή να δουλεύει, με εξαιρετική κάμερα, εξαιρετική οθόνη, αξιοπιστία και τόσα άλλα αν θες την άποψή μου πάρε το 925 με κλειστά τα μάτια στην χειρότερη να το πουλήσεις κάνα 50€ λιγότερο αν δεν σε καλύψει (χαρακτηριστικό παράδειγμα, έψησα τον It της εταιρείας μου να πάρει το 925 με την προσφορά του πλαισίου.. πανηγύριζε για το πόσο καλύτερο είναι από το προηγούμενο s3 που είχε) 1
kataramenos32 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 το τι θα βαρεθεί ο καθένας αφήστε τον ίδιο να το αποφασίσει μπορεί να βαρέθηκε τα lags των androids μπορεί να βαρέθηκε τις παραμετροποιήσεις... μπορεί να βαρέθηκε 1002 πράγματα.. και εγώ ασχολιόμουν ώρες με τα pc, εε.. όταν έπιασα δουλειά, βαρέθηκα μέχρι και το πως θα σπάσω τα win βαρέθηκα να ψάχνω και πήγα και τα πήρα γνήσια ο τύπος μπορεί να θέλει απλά μια συσκευή να δουλεύει, με εξαιρετική κάμερα, εξαιρετική οθόνη, αξιοπιστία και τόσα άλλα αν θες την άποψή μου πάρε το 925 με κλειστά τα μάτια στην χειρότερη να το πουλήσεις κάνα 50€ λιγότερο αν δεν σε καλύψει (χαρακτηριστικό παράδειγμα, έψησα τον It της εταιρείας μου να πάρει το 925 με την προσφορά του πλαισίου.. πανηγύριζε για το πόσο καλύτερο είναι από το προηγούμενο s3 που είχε) Καλα τα λες αλλα το θεμα ειναι οτι εχει ηδη μια πολυ καλη συσκευη,πολυ καλη οθονη,αξιοπιστη και με καλη καμερα οποτε βγαλε τα συμπερασματα μονος σου .Σιγουρα τα εχει και το Lumia ολα αυτα αλλα δεν ειναι το μονο
stamatinho Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 αν το βαρεθηκες μεσα σε 6 μηνες το wp μεσα σε 1 μηνα θα το εχεις βαρεθει..ισως λεω και πολυ(ισχυει για μενα τουλαχιστον αυτο)!! βρες απο καποιον γνωστο/φιλο σου καποιο wp και ας μην ειναι το 925 και ανταλλαξτε για 1 βδομαδα να δεις πως θα σου φανει.. Πιστευω το πιο σωστο σχολιο ωστε να κρινεις αν θα πας σε lumia. Mε βαση το "φτωχο" μενου,store κλπ οπως σου ειπα και εγω αρχικα. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι κολλημα προσωρινο το να αλλαξεις κινητο,ολοι το παθαινουμε με οτιδηποτε, η γνωμη μου ειναι να το κρατησεις λιγες μερες ακομα γιατι ειναι σιγουρο σχεδον οτι θα σου φυγει αυτο που θες να κανεις οποτε μια βιαστεις. Αν μετα δεις οτι ακομα γουσταρεις ακομα αλλαγη σε lumia,το αλλαζεις με οτι θετικο η αρνητικο εχει αυτο. οφ τοπικ: Εγω το ειχα παθει αυτο καποτε με ps3 και xbox,3 φορες εφτασα στο τσακ να το αλλαξω και δε το εκανα, παντα μου εβγαινε σε καλο ομως και ελεγα "παλι καλα"για πολλους λογους.
tombraider Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Πιστευω το πιο σωστο σχολιο ωστε να κρινεις αν θα πας σε lumia. Mε βαση το "φτωχο" μενου,store κλπ οπως σου ειπα και εγω αρχικα. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι κολλημα προσωρινο το να αλλαξεις κινητο,ολοι το παθαινουμε με οτιδηποτε, η γνωμη μου ειναι να το κρατησεις λιγες μερες ακομα γιατι ειναι σιγουρο σχεδον οτι θα σου φυγει αυτο που θες να κανεις οποτε μια βιαστεις. Αν μετα δεις οτι ακομα γουσταρεις ακομα αλλαγη σε lumia,το αλλαζεις με οτι θετικο η αρνητικο εχει αυτο. οφ τοπικ: Εγω το ειχα παθει αυτο καποτε με ps3 και xbox,3 φορες εφτασα στο τσακ να το αλλαξω και δε το εκανα, παντα μου εβγαινε σε καλο ομως και ελεγα "παλι καλα"για πολλους λογους. συμφωνω απολυτα..κρατα το αλλο λιγο να δεις και τι αλλο θα κυκλοφορησει και μετα αποφασιζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα