Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά!Εχω μια ερώτηση κι οποιος έχει καμια καλή ιδέα ας βοηθήσει.Στην εξεταστική που ερχεται θέλω να δώσω ορισμένα μαθήματα και όντας επι πτυχίω έχω ξενοικιάσει.Το πρόβλημα είναι οτι επειδή μένω μακριά δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι και σκέφτομαι να κάτσω 3 εβδομάδες να δώσω.Είχα κανονίσει να μείνω σε έναν φίλο αλλά έτυχε στραβή και τώρα είμαι στον αέρα.Τι θα μπορούσα να κάνω?Ξενοδοχείο μπορώ να κάνω μια συμφωνία για μικρότερη τιμή γιατί με κανονική είναι 500 και ευρώ και δεν λέει ή αν υπήρχε κάτι τύπου subletting που στην Ελλάδα είναι δύσκολο?Θα ήθελα να ακούσω γνώμες,ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ψάξε για δωμάτια που νοικιάζεις μόνο για τη περίοδο της εξεταστικής. Καλό είναι να ρωτήσεις συμφοιτητές σου μήπως γνωρίζουν κάποιο τέτοιο μέρος.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειπες που σπουδαζεις.πως θα σε βοηθησει καποιος αν δεν ξερει για πια περιοχη μιλας?

Για Λάρισα αναφερομαι.

Δημοσ.

Μπορείς επίσης να πας σε κάποιον που νοικιάζει φοιτητογκαρσονιέρες και να εξηγήσεις τη φάση. Αν έχει κανένα άδειο διαμέρισμα, δε νομίζω να τον χάλαγε -εν μέσω κρίσης- να στο νοικιάσει για ένα μηνάκι. Ξεκίνα από τον παλιό σου σπιτονοικοκύρη, αν βέβαια είχατε φυσιολογικές σχέσεις.

Πάλι θα σκάσεις φράγκα, αλλά τουλάχιστον δε θα είναι 500 ευρώ.

Δημοσ.

Στον πίνακα ανακοινώσεων της σχολής σου, εκεί που βάζουν αγγελίες για διάφορα.

Γράψε ότι ζητάς δωμάτιο για τις τάδε μέρες της εξεταστικής, αναφέροντας το ποσό που διατίθεσαι να δώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...