Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτα ειναι τα στοιχεια τοu fx-6300! 

http://www.cpu-world.com/CPUs/Bulldozer/AMD-FX-Series%20FX-6300.html

δεν ξερω πως λειτουργει ο amd h an exei καποιο αυτοματο overclocking h mhtrikh αλλα σαν να δουλευει 200 mhz παραπανω! kai ta βολτ σα να μου φαινονται πολλα!  καλυτερα να ακουσουμε και την απαντηση καποιου πιο ενημερωμενου η χρηστη του συγκεκριμενου επεξεργαστη!

Δημοσ.

και μενα μου φαινεται ανεβασμενο! για μπες στο βιος μηπως εχει αυτοματο overcklocking και απενεργοποιησε το! βαλτα ολα στο αυτοματο!

Δημοσ.

Οχι ειναι underclocked σε αυτη τη συχνοτητα! θα πρεπει να σου δουλευει στα 3500 ghz! βαλε πολλαπλασιαστη 17!  οι ραμ ειναι στο default? δες και πες μας!

multiplier 17.5 sorry

Δημοσ.

τωρα δουλευει στη νορμαλ συχνοτητα και τα βολτ σωστα! μενει να τον τσεκαρεις αν κανει τα ιδια!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αφου ειδα και απο ειδα πηγα το pc σε 2 τεχνικους, στο μαγαζι τους δεν κανει κατι φενεται να λειτοθργει κανονικα και μου ειπαν οτι εχω προβλημα με την ταση στο σπιτι μου, ετσι πηρα και εγω ενα ups για να την κρατησω σταθερη, ΑΛΛΑ το προβλημα δεν λυθηκε παλη αρχισε να κανει RR και σκεφτομαι τι μπορω να κανω τωρα, αλλα αυτο που θελω να κανω στα σιγουρα ειναι να το πεταξω απο το μπαλκονι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...