Admirim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ερωτηση : Αγορασα τον ssd samsung evo 120 gb και δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος συμφωνα με το write and read που προσφερει ειναι ολοιδο με εναν HDD .. αμα καποιος το εχει παρει και το εχει πιο γρηγορο ας μου στειλει και να μου πει τι εκανε η αν ειναι ετσι.. ευχαριστω.
WalkerSW Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Σε ποια μητρική τον έχει συνδέσει? Εισαι σε ACHI mode στο bios? Με πιο προγράμμα έχει μετρήσει read and write?
Admirim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ειναι συνδεδεμενο με sata 3 στη συχνοτητα των 6Gps ειναι και σε ACHI mode.. δεν το εχω μετρησει ακομα read and write αλλα υποτιθεται πρεπει να φτανει τα 100mps οταν κανεις ενα copy paste.
WalkerSW Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Όχι βεβαια... Λογικά καβεις την αντιγραφή απο αλλο σκληρό οποτε όπως λέει η λογική η ταχύτητα περιορίζεται απο τον μηχανικό σκληρό.
Admirim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 τοτε εχεις δικιο τοσο δεν παει αλλο..
icenex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Aν προσπαθείς να κάνεις σε μηχανικό σκληρό αντιγραφή τότε περιορίζεται η ταχύτητα σου οπώς σου είπε κ ο walker πιο πάνω εγώ έχω τον 250gb samsung evo και τον έχω συνδεμένο σε sata 2 και πετάει ο σκληρός σε οποιαδήποτε εργασία μέσω ssd.Επίσης μια καλή ρύθμιση που έχει ο samsung είναι το rapid mode αν το ενεργοποιήσεις πιάνεις ακόμη καλύτερες ταχύτητες.Αν νομίζεις οτι πάει αργά δοκίμασε να κάνεις μια αντιγραφή ενός μεγάλου αρχείου πχ 5-10gb σε άλλο σημείο του σκληρού να δείς τι ταχύτητες πιάνεις και μέτα δοκίμασε το ίδιο με τον μηχανικό σκληρό που έχεις κ τότε κάνε την σύγκριση.
icenex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 . στον αγοραζω με 50 ευρω χαχα πάνω που πήγα να το γράψω με κάλυψες..
sargos1978 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 ο δισκος παταει τον εχω ακριβως των 120gb σε μια msi fx990a στο μηχανημα παταει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
georgescreta Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Έχω το δίσκο του τίτλου, σε laptop με sata 2 controller. Οι ταχύτητες φαίνονται παρακάτω, σε windows 8.1 enterprise και με το rapid mode απενεργοποιημένο λόγω μνήμης.
Silenzio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 χαχαχαχαχχαχα καλα η φωτογραφία όλα τα λεφτααα !!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα