Admirim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ερωτηση : Αγορασα τον ssd samsung evo 120 gb και δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος συμφωνα με το write and read που προσφερει ειναι ολοιδο με εναν HDD .. αμα καποιος το εχει παρει και το εχει πιο γρηγορο ας μου στειλει και να μου πει τι εκανε η αν ειναι ετσι.. ευχαριστω.
adtakhs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Γύρισε τον sata controller της μητρικής σε AHCI MODE , εγκατέστησε τον driver για AHCI και θα ανασάνει ο δίσκος ! Αν δεν είναι είδη σε AHCI MODE ΤΑ WIN 7 πρέπει να πειράξεις πρώτα την registry . στην αναζήτηση πληκτρολογείς "regedit" , δεξί κλικ και ανοίγεις σαν διαχειριστής !!!! HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Msahci και βάζει την τιμή " start " στο "0" Μετά την επανεκκίνηση αλλάζεις στο bios τον sata controller σε AHCI και μπαίνοντας εγκαταστείς τον driver. Επανεκκινείς και βρίσκεις ξανά τις συσκευές πάνω στον κοντρόλερ, σου ζητά ξανά επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος !
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δεν εμεινες πολυ ευχαριστημένος με ποιο τρόπο δηλαδη πως το κατάλαβες ? πες λιγο ποια μητρική έχεις να δουμε αν υποστηρίζει sata 3 που ειναι ο δίσκος
Admirim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 η μητρικη που εχω ειναι h asus h81m-c και εχω εγκατεστημενα τα windows 8.1 δεν ειμεινα ευχαριστημενος στο θεμα του οταν κανω κατι copy apo ena usb h paste den to kanei parapanw apo 22.1 mbps
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Έχεις ενεργοποιήσει το ahci στούς δίσκους ? αν οχι δες τον οδηγό στην υπογραφή μου πως θα το κανεις
casperino Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 η μητρικη που εχω ειναι h asus h81m-c και εχω εγκατεστημενα τα windows 8.1 δεν ειμεινα ευχαριστημενος στο θεμα του οταν κανω κατι copy apo ena usb h paste den to kanei parapanw apo 22.1 mbps Ε πως να το κανει παραπάνω... Δεν εχει σχέση με τον SSD αλλα με το USB...
Admirim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ναι αλλα εμενα δεν μου βγαινει σε service to msahci..
casperino Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Φιλε εγκατέστησε το Samsung Magician και δες απο εκει αν ειναι το AHCI activated. Το msahci καλα κάνεις και δεν το βλέπεις... ΕΙναι για Windows 7... Εχεις Windows 8 εεε; Αυτη ειναι η διαδικασία αλλα δες με το Magician αν ειναι ηδη ενεργοποιημένο... Enabling AHCI in Windows 8 requires going through the registry ( yes, it’s still there! ) but it’s slightly different than how it was done in Windows Vista and Windows 7. You still have to modify a registry key but the key is different now. Follow the guide below to enable AHCI in but make sure that you’ve backed up your data as well as registry, just in case. 1.Exit all applications 2.Go to the start screen and type in regedit. 3.If you see the UAC (User Account Control) dialogue box, just click continue. 4.Locate the the following registry subkey:HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\storahci5.In the right pane, right-click Start in the Name column, and then click Modify. 6.In the Value data box, type 0, and then click OK. 7.On the File menu, click Exit to close Registry Editor. 8.Restart and enable AHCI in your system BIOS Full article here:http://www.ithinkdiff.com/how-to-ena...-installation/
Admirim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ολα τα εκανα φιλε μου αλλα μαλλον δεν παει τοσο γρηγορα οσο διαφημίζεται
casperino Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Για να το ξεκαθαρίσουμε... Οταν κανεις αντιγραφη απο ενα USB στικακι στον SSD, δεν εχει να κάνει τόσο με τον SSD οσο με το στικάκι. Δηλαδη θα είχες τις ιδιες ταχυτητες με ενα USB 2.0 απο 3.0; Οχι βεβαια... Τη διαφορά στον SSD θα την δεις οταν κάνεις copy paste μεσα στον ιδιο τον σκληρό ή στο ποσο γρηγορα ανοιγουν τα προγράμματα, bootαρισμα... 1
Admirim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 μωρε σε αυτα παει πολυ καλα αλλα δεν εχει την τρελη διαφορα με εναν hdd αυτο θελω να πω.
LambisElef Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Για να μην κουραζόμαστε, σε πόση ώρα κάνει boot ο υπολογιστής σου; Χρονομέτρησέ το! Κάνε μια αντιγραφή μιας ταινίας από το Φάκελο που την έχεις στην Επιφάνεια Εργασίας και πες μας την ταχύτητα που βλέπεις και σύγκρινέ την με αυτή του HDD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα