Vaguras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Καλησπερα παιδια, δεν ξερω αν ειναι στο σωστο section το topic αλλα θεωρησα οτι λογω linux το εβαλα σωστα (αν οχι ας το μετακινησει o moderator) Εχω Μανδρακε 9.1 και εγκατεστησα το acrobat reader 5.0.7 απο αρχειο tar (configure,make,make install klp.) ενω δεν φαινεται να υπαρχει καποιο προβλημα στο compiling οταν τρεχω το acroread απο terminal μου βγαζει το εξης μηνυμα: Warning: charset "UTF-8" not supported, using "ISO8859-1". Aborted ξερει κανεις κατι; τι πρεπει να ρυθμισω; στο configuration του acrobat ειναι το προβλημα η στο linux; τρεχει κατι με τα fonts που διαβαζει το acrobat; please help !!! :?: :?: :?:
nazgul Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2003 Κάνε edit to /etc/sysconfig/i18n και όρισε τις μεταβλητές LC_CTYPE,LANG,LANGUAGE σε el_GR.ISO-8859-7. Αυτο θα σου λύσει το πρόβλημα.
apoikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Όχι, μόνο binary, αλλά τί να το κάνεις; Xpdf rules! 8) 8)
Vaguras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Φίλε nazgul δεν μου δούλεψε με αυτό που λες καμιά άλλη ιδέα;
nazgul Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Έκανες reboot μετά; Και εγώ Mandrake 9.1 χρησιμοποιώ και αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά μετά από αυτή τη ρύθμιση το Acrobat μου τρέχει μια χαρά.
Vaguras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Παιδιά ευχαριστώ τελικά πέρασα στο script usr/local/Acrobat5/bin/acroread το εξής: export LC_CTYPE=en_US.ISO-8859-1 και τώρα δουλέυει!!!
Dimmu_Borgir Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Έκανες reboot μετά; Και εγώ Mandrake 9.1 χρησιμοποιώ και αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά μετά από αυτή τη ρύθμιση το Acrobat μου τρέχει μια χαρά. Windows mou 8umizei auto...
Dimmu_Borgir Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Όχι, μόνο binary, αλλά τί να το κάνεις; Xpdf rules! 8) 8) Xalara!!!
nazgul Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Windows mou 8umizei auto... Κανείς δεν έκοψε το τριγάρο μονομιάς .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.