marduc812 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έψαχνα για το αν μπορώ να κάνω από το play store μία εφαρμογή paid και παρατήρησα ότι δεν σου επιτρέπει από Ελλάδα. Apple και Microsoft επιτρέπουν κανονικά. Για ποιο λόγο γίνεται αυτό; ΥΓ. Δεν ήξερα αν είναι στο σωστό section απλά επειδή αφορά προγραμματιστές το postαρα εδώ.
nilosgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έψαχνα για το αν μπορώ να κάνω από το play store μία εφαρμογή paid και παρατήρησα ότι δεν σου επιτρέπει από Ελλάδα. Apple και Microsoft επιτρέπουν κανονικά. Για ποιο λόγο γίνεται αυτό; ΥΓ. Δεν ήξερα αν είναι στο σωστό section απλά επειδή αφορά προγραμματιστές το postαρα εδώ. Καθαρα νομικο ειναι το κολλημα. (νομιζω)
sonyxp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 @NilosGR Υπάρχουν πολλά θέματα-προβλήματα (ή εγώ δεν έχω ενημερωθεί σωστά). Προσωπικά έχω το πρόβλημα ότι θέλω να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου για να βγάλω ένα μικρό χαρτζιλίκι από το free-lancing αλλά δεν μπορώ γιατί θα πρέπει να κάνω έναρξη επαγγέλματος που σημαίνει κάθε 2 μήνες 430-450ευρώ. Το χαρτζιλίκι που θα βγάζω το 2μηνο μπορεί (σίγουρα) να είναι κάτω από τα 450ευρώ, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Συμφωνώ στην φορολόγηση, δηλαδή να γίνει η έναρξη επαγγέλματος και να πληρώνω μόνο τον φόρο στα χρήματα που βγάζω ΚΑΙ ΑΝ ποτέ περάσω κάποιο ποσό το μήνα ή το 2μηνο τότε ας δώσω για εκείνη την φορά τα 450ευρώ. ΥΓ: Δεν ξέρω τι ισχύει σε άλλες χώρες!
vacilis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις VPN αν και δεν ειμαι σίγουρος αν στέλνει τις πληρωμές όμως στην Ελλάδα.
marduc812 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή είναι καθαρά ότι η google δεν ασχολήθηκε. Γιατί οι άλλες εταιρίες δεν μπορεί να μπόρεσαν και να μην μπορεί.Το μόνο που μένει είναι δηλαδή ads που όμως πιστεύω αν έχεις διαφημίσεις χαλάς πολύ και την εμφάνιση και την "ποιότητα" της εφαρμογής.
aghahowa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αποψη μου οτι για να φτάσεις να ζητήσεις λεφτά για μια εφαρμογή πρεπει να έχει μια καλή ποιότητα. Αλλα μέχρι να μπορέσεις να φτιάξεις μια ποιοτική εφαρμογή δοκίμασε να φτιάξεις 3-4 δωρεάν. Είναι τοσο μεγάλη η ζήτηση για developers που μόλις φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο θα σε αποροφήσει άμεσα η αγορά εργασίας και θα βγάλεις απο εκεί το χαρτζιλίκι σου.
jmirko15 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πληροφοριακά, τα paid apps πουλάνε καλύτερα στα iOS από Android. (Το είχα διαβάσει σε άρθρο για το Angry Birds)
ParhsG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Γνωστος μου απο ελλαδα βγαζει πανω απο 1000 το μηνα απο paid σε ios. και προσφορες για αγορα εφαρμογης με 5ψηφια νουμερα τις οποιες εκανε σε 2 μερες. Σε android ειναι πιο δυσκολα. 1
ALLisCHAOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 εννοείται πως στο iOS αγοράζουν πιο πολύ εφαρμογές...και μόνο αν σκεφτείτε πως έχεις δώσει απο 500 έως 900 ευρώ για το κινητό σίγουρα θα έχεις να δώσεις 3-5-8 ευρώ για μια εφαρμογή..επίσης στο android υπάρχει πλήθος εφαρμογών και συνήθως υπάρχει κ η εναλλακτική ελεύθερη εφαρμογή απ ότι η επι πληρωμή...πρέπει να είναι πολύ καλή η εφαρμογή αν είναι επι πληρωμης για να βγάλεις φράγκα...πάντως νομίζω πως υπάρχουν site στο εξωτερικό (τους δίνεις κατι της) που στην ανεβάζουν απο κει την εφαρμογή
warlock9_0 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 μήπως έχουν δει τις ελληνικές εφαρμογές και γι αυτό δεν αφήνουν να γίνουν paid 2
spytouf Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 παιδια καλα τα λετε εσεις αλλά κάποιος να ξέρει να μας πει τι πρέπει να γίνει με εφορία τεβε κλπ γραφειοκρατείες δεν λεει. Κάποιος που να ασχολείται ήδη με αυτο οχι θεωρητικές απαντήσεις ή εκτιμήσεις. Εχω παει και εφορια εχω ρωτησει και αρκετους λογιστες ο καθενας λεει τα δικα του ή δεν ξερουν.Υπαρχει και το αφορολογητο για φυσικα προσωπα 5000 ή 10000 ευρω αν ισχυει ακομα..Ομιχλωδες το τοπιο. Οπως προειπε και ο φιλος αν η εφαρμογη σου αποφερει 100 ευρω λεω εγω για αρχη και πρεπει να δινεις στο τεβε τα διπλα δεν αξιζει τον κοπο. Αδερφε εσενα που ο φιλος σου πουλαει και κερδιζει 1000+ ευρω απο το appstore δεν τον ρωτας πως την παλεύει γιατι μου φαινεται πως ολα τα μεγαλα stores ζητανε registration code δηλαδη αφμ (δεν ξερω αν μπορεις να δωσεις φυσικου προσωπου ή αν το αφμ πρεπει να ειναι εταιρειας)ειμαι λιγο ασχετος . Οποτε πως το δουλευει το πραγμα εχει κανει εναρξη επαγγελματος εχει βγαλει μπλοκακι απο την εφορια?Η απλα δηλωνει τα εισοδηματα του και του παρακραταν φορο?Και αν δεν ειναι ολες οι εφαρμογες προς πωληση αλλα τις διαθετει δωρεαν και παιρνει λεφτα απο ads τι γινεται τα δηλωνει και αυτα. Ας απαντησει καποιος που ξερει σιγουρα ή που εχει καποιο γνωστο που ειναι developer για να βγαλουμε μια ακρη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα