Tony_Stark_21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα. Επειδη η προκυρηξη δεν εγραφε, μηπως ξερετε αν απαιτουνται τιποτα αθληματα; Η ελαχιστο υψος π.χ.; Ρωταω για να μην τρεχω τσαμπα να κανω τα χαρτια μου. Ευχαριστω
gigisoni Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Όσους σεκιούριτι σε νοσοκομεία έχω δει, μέσα σε ένα κτιριάκι στην είσοδο είναι και ανεβοκατεβάζουν την μπάρα πατώντας ένα κουμπί. Αν και γι'αυτό ζητάνε αθλήματα και ύψος, κάποιοι χάσαν πόντους και βάρυναν κατά πολύ αφού πήραν την δουλειά. 1
kage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 μπα πιο πολυ για να διωχνουν πρεζακια-ζητιανους ειναι... εκει στο κολωνακι ειναι ενα νοσοκομειο νομιζω ευαγγελισμος γινοταν χαμος ενα βραδι που χα παει.ειχα πετυχει σκηνικο πρεζακι να προσπαθει να μπει με γαζες-αιματα μονο και μονο για να ζητιανεψουν μεσα.. εκει δεν λενε τυροπιτες και τετοια αλλα δεν εχω λεφτα να γυρισω με κτελ ή να πληρωσω την ακτινογραφια 1
Prozac Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Πλέον δεν χρειάζεσαι άδεια για σεκιούριτι; Νομίζω πρέπει να έχεις εκπαίδευση για σεκιούριτι.
N3k21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Πλέον δεν χρειάζεσαι άδεια για σεκιούριτι; Νομίζω πρέπει να έχεις εκπαίδευση για σεκιούριτι. Ακριβώς αυτό. Μη φαντάζεστε καμία σοβαρή εκπαίδευση, σεμινάρια μερικών ωρών για να βγάλουν τα ΚΕΚ κανά φράγκο είναι...
Porg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Τι προκήρυξη; Ιδιωτικές εταιρίες δεν τα έχουν αναλάβει αυτά; 1
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 που πρέπει να απευθυνθείς για να βγάλεις άδεια security ?
N3k21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 που πρέπει να απευθυνθείς για να βγάλεις άδεια security ? Δες εδώ κι εδώ. Από τον περασμένο Οκτώβρη για να βγάλεις άδεια, πρέπει να έχεις τελειώσει ΙΕΚ security ή "εκπαίδευση" σε ΚΕΚ... 1
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ακριβώς αυτό. Μη φαντάζεστε καμία σοβαρή εκπαίδευση, σεμινάρια μερικών ωρών για να βγάλουν τα ΚΕΚ κανά φράγκο είναι... Κέντρο Εκπαίδευσης Κομάντο? 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα