Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Επειδη η προκυρηξη δεν εγραφε, μηπως ξερετε αν απαιτουνται τιποτα αθληματα; Η ελαχιστο υψος π.χ.;  

Ρωταω για να μην τρεχω τσαμπα να κανω τα χαρτια μου. Ευχαριστω

Δημοσ.

Όσους σεκιούριτι σε νοσοκομεία έχω δει, μέσα σε ένα κτιριάκι στην είσοδο είναι και ανεβοκατεβάζουν την μπάρα πατώντας ένα κουμπί. Αν και γι'αυτό ζητάνε αθλήματα και ύψος, κάποιοι χάσαν πόντους και βάρυναν κατά πολύ αφού πήραν την δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

μπα πιο πολυ για να διωχνουν πρεζακια-ζητιανους ειναι...

εκει στο κολωνακι ειναι ενα νοσοκομειο νομιζω ευαγγελισμος γινοταν χαμος ενα βραδι που χα παει.ειχα πετυχει σκηνικο πρεζακι να προσπαθει να μπει με γαζες-αιματα μονο και μονο για να ζητιανεψουν μεσα..

εκει δεν λενε τυροπιτες και τετοια αλλα δεν εχω λεφτα να γυρισω με κτελ ή να πληρωσω την ακτινογραφια :P

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον δεν χρειάζεσαι άδεια για σεκιούριτι;

Νομίζω πρέπει να έχεις εκπαίδευση για σεκιούριτι.

Ακριβώς αυτό. Μη φαντάζεστε καμία σοβαρή εκπαίδευση, σεμινάρια μερικών ωρών για να βγάλουν τα ΚΕΚ κανά φράγκο είναι...

Δημοσ.

που πρέπει να απευθυνθείς για να βγάλεις άδεια security ?

Δες εδώ κι εδώ. Από τον περασμένο Οκτώβρη για να βγάλεις άδεια, πρέπει να έχεις τελειώσει ΙΕΚ security ή "εκπαίδευση" σε ΚΕΚ...

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Μη φαντάζεστε καμία σοβαρή εκπαίδευση, σεμινάρια μερικών ωρών για να βγάλουν τα ΚΕΚ κανά φράγκο είναι...

Κέντρο Εκπαίδευσης Κομάντο? :ph34r:

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...