Evelina :) Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω δει αγγελίες στις οποίες απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσληψη σε κάποιο μαγαζί (π.χ. για σερβιτόρος), είναι η κάρτα ανεργίας. Τι ώφελος έχει ο εργοδότης αν ο εργαζόμενός του έχει κάρτα ανεργίας;
dimiamwiam Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Τζάμπα εργαζόμενο, τον μισθό τον πληρώνει ο οαεδ ή στη χειρότερη ενα μέρος του μισθού.
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Πληρώνει τα περισσότερα ο οαεδ και κλασσικά ο πονηρός ο έλληνας την βγάζει λαδάκι
Backpacker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Πληρώνει τα περισσότερα ο οαεδ και κλασσικά ο πονηρός ο έλληνας την βγάζει λαδάκι Ενώ εσύ μας λες θα προτιμούσες να πληρώνεις τον υπάλληλο μόνος σου για παράδειγμα και όχι αυτόν που θα σου πλήρωνε εξ'ολοκλήρου η κατά ένα ποσοστό τον υπάλληλο.
Zaknafein Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ανάλογα τα προγραμμάτα που τρέχει ο ΟΑΕΔ, υπάρχουν κάποια ωφέλη για τον εργοδότη, συνήθως με την μορφή επιδότησης ασφαλιστικών εισφορών, μισθού, κτλ. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν εργάζεσαι, καλό είναι να πας μια βόλτα από τον ΟΑΕΔ να βγάλεις μια κάρτα ανεργίας.
Evelina :) Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Έχω βγάλει κάρτα ανεργίας απλώς ήθελα να ξέρω αν έχω πιο πολλές πιθανότητες να με πάρουν για δουλειά αν τους λέω ότι έχω κάρτα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα