Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο γνωστο αντιπροσωπο των tuvlo-x...

Μπαινω μεσα, καλησπερα στην εισοδο, καλησπερα στο διαδρομο, καλησπερα στη σκαλα... φτανω στον 3ο... HARDWARE!

Παω στους σκληρους χωρις να με εχει ενοχλησει κανεις... ψαχνω μονος μου να βρω τον φθηνοτερο...τον παιρνω (WD 500GB CAVIAR BLUE στα 50κατι ευρα...) και λεω λες να μου ξεφυγε τιποτα? Ας ρωτησω! Παω σε εναν και ακολουθει ο παρακατω διαλογος...

Εγω: Ο φθηνοτερος δεν ειναι?

Αυτος: Ναι ναι.. αλλα γιατι δεν παιρνεις αυτον (WD 1TB Caviar Black ) που ειναι πιο γρηγορος?

Εγω: Θα μπει σε PC ταμειου και σε SATA II... τι να τον κανω? 

Aυτος: Μα θα γινοντε οι συναλλαγες πιο γρηγορα! 

Εγω: Τωρα πλακα μου κανεις?

Αυτος: Μα αφου θα ειναι ταχυτερος θα διαβαζει πιο γρηγορα το προγραμμα

Εγω: Α εχει και συνεχεια? 

Αυτος: Τι εννοειτε ? 

Εγω: Συγνωμη με περνας για την κυρα Κουλα απο το διπλα στενο που δεν ξερει να παησει το κουμπι του υπολογιστη να αναψει?

Αυτος: Μα ειναι οπως σας τα λεω!

Εγω: Οπως μου τα λες θα αυριο θα ψαχνεις για δουλεια! Sata III σε Sata II για ταμειο και θα μετραει πιο γρηγορα τα ευρω.. ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!... Φωναξε μου σε παρακαλω τον υπευθυνο σου...

Εφυγε και δεν τον ξαναειδα για τα επομενα 20 λεπτα που τον εψαχνα...

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό με το βάρος εν μέρει ισχύει αλλά δεν και το βασικό κριτήριο επιλογής. Αν στο Turbo-x δηλαδή βάζουν έρμα δε το κάνει καλύτερο από ένα άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Το γράφει το κούτελο του καθενός αν είναι μέσος πελάτης που δεν συναρμολογεί,

ή πρέπει να έχουν μαντικές ικανότητες οι υπάλληλοι;

Γιατί το 99% τον πελατών έχουν περάσει ένα εξάμηνο θητεία στη microsoft.

Επίσης ακόμα και αν ξέρω να συναρμολογώ. Γιατί να το κάνω αφού σκάω τόσα λεφτά; 

Και τα έπιπλα ξέρω να τα συναρμολογώ αλλά μόνο το IKEA και το PRAKTIKER θα με ρωτήσουν αν τα θέλω βίδες. 

Πριν 7 χρόνια περίπου είχα παραγγείλει  ένα router από γνωστό κατάστημα, μαζί με αυτό παρέλαβα και ένα κουτί  σοκολατάκια με την επωνυμία του καταστήματος. 

Για να σε γλυκάνουν πριν...

θελω να τον γνωρισω τον τυπα με το βιντεο με το τροφοδοτικο turbox

να τον ρωτησω,εσυ ποσα γραμμαρια μαλακας εισαι

Που να δεις και το άλλο που μετράνε το πάχος του κουτιού για να βγάλουν το καλύτερο. Και τα 0.70mm τα κάναε 70mm. Aλεξίσφαιρο μιλάμε. Για τους νευρικούς που κοπανάνε κλωτσιές στο κουτί.

Μπαινω μεσα, καλησπερα στην εισοδο, καλησπερα στο διαδρομο, καλησπερα στη σκαλα... φτανω στον 3ο... HARDWARE!

Παω στους σκληρους χωρις να με εχει ενοχλησει κανεις... ψαχνω μονος μου να βρω τον φθηνοτερο...τον παιρνω (WD 500GB CAVIAR BLUE στα 50κατι ευρα...) και λεω λες να μου ξεφυγε τιποτα? Ας ρωτησω! Παω σε εναν και ακολουθει ο παρακατω διαλογος...

Αυτος: Ναι ναι.. αλλα γιατι δεν παιρνεις αυτον (WD 1TB Caviar Black ) που ειναι πιο γρηγορος?

Εγω: Συγνωμη με περνας για την κυρα Κουλα απο το διπλα στενο που δεν ξερει να παησει το κουμπι του υπολογιστη να αναψει?

Εγω: Οπως μου τα λες θα αυριο θα ψαχνεις για δουλεια! Sata III σε Sata II για ταμειο και θα μετραει πιο γρηγορα τα ευρω.. ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!... Φωναξε μου σε παρακαλω τον υπευθυνο σου...

Εφυγε και δεν τον ξαναειδα για τα επομενα 20 λεπτα που τον εψαχνα...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...επίσης κάνει τα χοντρά ψηλά και τα ψηλά χοντρά, δίνει ρέστα, κόβει έγχρωμη απόδειξη, ψήνει καφέ και ταίζει και τα χρυσόψαρα! Κλασσικό μάρκετινγκ made by ξέρετε!

Αυτό με το βάρος εν μέρει ισχύει αλλά δεν και το βασικό κριτήριο επιλογής. Αν στο Turbo-x δηλαδή βάζουν έρμα δε το κάνει καλύτερο από ένα άλλο.

Ίσχυε μπακαλίστικα κάποτε, όταν συγκρίναμε τροφοδοτικά ίδιας τιμής όταν είχαν τα μεγάλα πηνία. Βέβαια κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν το έκανε ως κριτήριο επιλογής. 

Δημοσ.

Πάγια τακτική των πωλητών hardware της συγκεκριμένης αλυσίδας...σε κάποιες φάσεις το παλεύουν με τρόπο, σε άλλες ο υπερβάλλων ζήλος τους κάνει ρόμπα.

Κάπου σε άλλο thread είχα γράψει κι εγώ για παρόμοια εμπειρία εκεί μέσα: Ήθελε να μου πουλήσει μια GeForce 630, με τη δικαιολογία ότι η ενσωματωμένη σε AMD A10 GPU "δεν τραβάει". Εννοείται πως είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων σχετικά με τη χρήση του μηχανήματος, η οποία δεν είχε καμία σχέση π.χ. με games (όχι ότι εκεί θα βοήθαγε η 630 αλλά τέλος πάντων) ή κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.

1. Γιατί το 99% τον πελατών έχουν περάσει ένα εξάμηνο θητεία στη microsoft.

2. Επίσης ακόμα και αν ξέρω να συναρμολογώ. Γιατί να το κάνω αφού σκάω τόσα λεφτά; 

3. Και τα έπιπλα ξέρω να τα συναρμολογώ αλλά μόνο το IKEA και το PRAKTIKER θα με ρωτήσουν αν τα θέλω βίδες.

1, Άσχετο. Από τη στιγμή που υπάρχει ποσοστό που συναρμολογεί, όσο μικρό κι αν είναι αυτό, οφείλουν/είναι λογικό να ρωτήσουν μιας και δεν το γράφει το κούτελο αν ανήκεις στο 99% ή στο 1%.

2. Άσχετο. Tα προσωπικά σου κίνητρα/αιτιολογίες για το αν επιλέγεις εσύ να συναρμολογείς ή όχι, δεν αφορούν απαραίτητα και το υπόλοιπο αγοραστικό κοινό. Οφείλουν να ρωτήσουν μιας και το κούτελο δεν γράφει αν ο άλλος σκέφτεται σαν και σένα.

3. Κι όπως είναι λογικό σε καταστήματα σαν το Ikea/Praktiker όπου ο πελάτης εχει τη δυνατότητα να συναρμολογήσει το προϊόν, να σε ρωτήσουν αν τα θέλεις βίδες, το ίδιο λογικό είναι να γίνει και στα αντίστοιχα καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας όπου ο πελάτης έχει την δυνατότητα της ίδιας επιλογής.

• Like 1
Δημοσ.

Τα καταστήματα σου δίνουν την επιλογή για να μην χαλάνε λεφτά, επειδή σε θεωρούν κορόιδο. Στα καταστήματα ηλεκτρονικών τουλάχιστον η συναρμολόγηση είναι δωρεάν.

Δώσε μου ΕΝΑ λόγω να θέλω σαν πελάτης ένα pc βίδες. Δεν ζήτησα εξαρτήματα pc, ολόκληρο pc ζήτησα. 

Με το ίδιο σκεπτικό και ο χειρουργός πρέπει να σου πει θα σε χειρουργήσουμε εμείς ή μόνος σου; γράφεις πουθενά στο κούτελο αν ξέρεις ή όχι να χειρουργείς;;;;

Δημοσ.

Προσωπικά πάντοτε παίρνω τον υπολογιστή σε κομμάτια, ακόμη και αν είναι από ένα κατάστημα. Θέλω να το στήνω αποκλειστικά εγώ και γιατί μου αρέσει, αλλά και γιατί θέλω να ταξινομήσω τα καλώδια όπως θέλω εγώ. Οπότε όπως βλέπεις δε σκέφτονται όλοι σαν εσένα και η ερώτηση δεν ήταν καθόλου άκυρη. Πιο άκυρο είναι το ότι κράζεις τον άνθρωπο επειδή ρώτησε.

• Like 5
Δημοσ.

Μόνο που ΔΕΝ ζήτησα εξαρτήματα pc αλλά ETOIMO pc.

Και όπως βλέπετε μόνο 2 θέλετε pc LEGO. 

Δεν μπαίνω ξανά στην διαδικασία να αιτιολογήσω το λογικό. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά πάντοτε παίρνω τον υπολογιστή σε κομμάτια, ακόμη και αν είναι από ένα κατάστημα. Θέλω να το στήνω αποκλειστικά εγώ και γιατί μου αρέσει, αλλά και γιατί θέλω να ταξινομήσω τα καλώδια όπως θέλω εγώ. Οπότε όπως βλέπεις δε σκέφτονται όλοι σαν εσένα και η ερώτηση δεν ήταν καθόλου άκυρη. Πιο άκυρο είναι το ότι κράζεις τον άνθρωπο επειδή ρώτησε.

όταν τα κάνεις αυτά, συνήθως δεν αγοράζεις από το Πλαίσιο...

• Like 2
Δημοσ.

Πλαισιο,μου φερανε συναρμολογημενο κουτι ενω ειχα γραψει στις παρατηρησεις "να μην συναρμολογηθει απο εσας".Τα καλωδια οπως να ναι,χυμαριο και η αποθεωση οτι ειχαν κολλησει στραβα με κολλα το σημα turbo-σαπακι-Χ και χαλαγε την εικονα του κατα αλλα ομορφου colermaster 690(λογω turbox ασφαλως και οχι μαλακισμενης τοποθετησης).

Multidrama,καμμενο τροφοδοτικο tagan 450w.Παω Στουρναρη στο καταστημα,σταμπαρω κανα τροφοδοτικο για αλλαγη,μου λενε το service ειναι λιγο πιο περα(αλλο κτηριο).Παω εκει,το κοιταει,λεει το καλυπτει διαλεξε κατι στα ιδια λεφτα.Κοιταω εκει και ειχε κατι σαπια noname.

-Καμια αλλη μαρκα δεν παιζει εκτος απο αυτα;

-Οτι βλεπεις.

-Στο αλλο καταστημα ειχε και αλλες μαρκες.

-ΑΑΑ δεν γινεται απο εκει.

-Με τι λογικη,αφου ιδιο καταστημα εισαστε;

-(μπλα μπλα δεν θυμαμαι τι @@ μου ελεγε για δικαιολογιες αλλα αρνουταν να παρω τροφοδοτικο απο το αλλο καταστημα)

-(Ανεβασμενος τονος)Αποκλειεται να ισχυει αυτο που μου λες,θελω να μιλησω με καποιον υπευθυνο.

-Μισο να παρω το αλλο καταστημα να το σιγουρεψουμε.

-.....

-Ααααα λεει ναι τελικα μπορεις

-(απο μεσα μου)Ακουσες υπευθυνο και χεστηκες παλιο μα....!!!

Τσιμπισα silverstone 500w  :devil:

Wind,εψαχνα για smartphone(wp-android-φθηνο κατω απο 200-ναι ξερω υπαρχει το σκρουτζ αλλα ειπα να παρω ιδεες).

-Καλημερα,ενα κινητο γυρω στα 150 θα ηθελα.

-Ασφαλως,οτι βλεπετε σε αυτον τον τοιχο.

Με διαφωτισες πηγα να της πω!!!.....εντωμεταξυ λεγανε χαρακτηριστικα αλλα οχι ποσο μνημη ram ειχανε...........χαζευω λιγο

-Χμμμ,αυτο ποση ram εχει;

-ΕΕΕ,μισο λεπτο.......ΑΑΑ 4gb!!!!!!!!

- :confused:  :shock: ......εεε αυτο ειναι η μνημη για τραγουδια,φωτος κλπ,εγω ρωτησα ποση RAM εχει.

-ΑΑα συγνωμη............ΕΕΕε 4gb λεει.

.......(λεω δεν το συνεχιζω,αλλα ας τσεκαρω ποσο ΑΣΧΕΤΗ μπορει να ειναι)......

-Κατι τελευταιο,τι λειτουργικο συστημα φοραει αυτο(ενα huawei wp που εκανε ΚΡΑ απο χιλιομετρα οτι φορουσε wp λογω εικονιδιων)

-( :blink: φατσα τι ειναι αυτο)..Λεει χμμμμμμ,μισο ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ.

- :cry:  :cry:  :cry: Δεν πηραζει,γεια σας.

Πιο περα vodafone,λεω για να δουμε εκει.

ΕΕΕ......ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.

Δημοσ.

Σου έχω καλύτερο πολύ καλύτερο. Σε γνωστό μαγαζί επαρχιακής πόλης.

Καλησπέρα θέλω ένα κινητό τελείως απλό. 

Μου βγάζει ένα με 150 ευρώ.

Κάτι οικονομικό θέλω. 

Μου βγάζει με 100.

Τα πιο φτηνά στο μαγαζί της λέω τελικά να καταλάβει.

ααα! ΤΗΛΕΦΩΝΟ θελετε;

(Γιατί άλλο τηλέφωνο και άλλο κινητό!!!!!!!!!!!)

Τελικά πήρα ένα nokia που είχα 4-5 χρόνια.

Δημοσ.

Μόνο που ΔΕΝ ζήτησα εξαρτήματα pc αλλά ETOIMO pc.

Και όπως βλέπετε μόνο 2 θέλετε pc LEGO. 

Δεν μπαίνω ξανά στην διαδικασία να αιτιολογήσω το λογικό. 

Όσο μετράει η γνώμη σου, τόσο μετράει και η δική μας. Ούτε και εγώ θα κάτσω να συνεχίσω αυτό το θέατρο του παραλόγου, γιατί δεν έχεις επιχειρήματα και λες ότι να 'ναι. Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Όσο μετράει η γνώμη σου, τόσο μετράει και η δική μας. Ούτε και εγώ θα κάτσω να συνεχίσω αυτό το θέατρο του παραλόγου, γιατί δεν έχεις επιχειρήματα και λες ότι να 'ναι. Καλή συνέχεια.

Καθρεφτάκι!

Δημοσ.

Για να μην τρελαινόμαστε κιόλας, μερικά πράγματα (καλώς ή κακώς) θεωρούνται αυτονόητα. Όταν κάποιος μου ζητήσει νερό, δεν θα τον ρωτήσω αν το θέλει σε ποτήρι, σε κουβά ή σε δαχτυλήθρα. Απλά θα του πάω ένα ποτήρι νερό. Αν θέλει κάτι διαφορετικό ας το διευκρινίσει. Οπότε το βρίσκω λογικό όταν ζητάω έναν υπολογιστή να μην με ρωτάνε για συναρμολόγηση. Αν θέλω να το κάνω μόνος μου θα το διευκρινίσω από την αρχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...