Prof_Chaos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα , έχουμε κανένα αξιόπιστο site απο Ελλάδα ή εξωτερικό; με λογικές τιμές φυσικά.. Δεν με ενδιαφέρει Ebay , ricardο με τα CK μαιμού που δεν φοριούνται μετα απο λίγο καιρό..
silmarien Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 και κάτι σε jockstrap αν ξέρουμε παρακαλώ [/highjack]
christos43 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Χωρις να ξερω τι ακριβως ψαχνεις, εγω κοιτουσα εχθες για τον εαυτο μου εδω: www.abercrombie.com Εχει και εσωρουχα,και δωρεαν shipping με αγορες ανω των 50 ευρω. Μπορω να βεβαιωσω για την ποιοτητα καθως εχω δει και πιασει στο χερι μου αυθεντικα, αλλα δεν εχω παραγγειλει για τον εαυτο μου ποτε και ετσι δεν εχω εμπειρια αγορας. Το ακριβο/φτηνο ειναι -γνωμη μου- σε συναρτηση παντα με την ποιοτητα.
tsakitsan95 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 φιλε σοβαρα σου μιλαω.ψωνισα μια φορα απο ricardo ck απο περιεργεια να δω τι παιζει.μετα απο 2 μηνες εκανα ξαχνα παραγγελια πλεον ξεροντας τι αγοραζω.τωρα εχω 10 εσωρουχα τα οποια πρεπει μεν να ειναι μαιμου αλλα ειναι ΣΚΥΛΙΑ! δεν καταλαβαινουν τιποτα και κανεις δεν καταλαβαινει και ειναι η οχι αυθεντικα. εγω θα σου λεγα να το δοκιμασεις μετρανε 1
alka Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 www.orange-stores.gr Αξιόπιστοι και κάνουν και δωράκια. Έχουν δωρεάν μεταφορικά.
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 εγώ πήρα απο το sportdirect και είναι εξαιρετικά.. ουτε μαιμού ουτε τίποτα.. 1000 φορές ποιοτικότερα απο τα CK του ebay..
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 lonsdale boxerakia.. πολύ ωραία λάστιχα.. το υφασμα δεν το τσιγκουνεύονται και τα σχέδια όμορφα. 4-5 λίρες η δυάδα!
Sog96Ch Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια θελω να παρω και εγω ανδρικα εσωρουχα αλλα τα θελω μεσα σε 10 μερες. Λετε να τα παρω online ή να παω σε κανενα μαγαζι στο Ηρακλειο; Επισης τι προτεινετε να παρω
breezaki Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια θελω να παρω και εγω ανδρικα εσωρουχα αλλα τα θελω μεσα σε 10 μερες. Λετε να τα παρω online ή να παω σε κανενα μαγαζι στο Ηρακλειο; Επισης τι προτεινετε να παρω Στο Ηράκλειο έχει ηλεκτρονικό κατάστημα το FMS Stores μπορείς να μπείς να δεις τί έχει...http://www.fmsstores.gr/
japsouro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 aussiebum απο αυστραλια δωρεαν μεταφορικα..αργει μεχρι ενα μηνα να φτασει.. πολυ μεγαλη ποικιλια!!πολυ καλες τιμες 1
mentoras99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Απο ebay εχει αγορασει κανεις, καποια μαρκα που μπορει μεν να μην υπαρχει στην ελλαδα, αλλα να μην ειναι και εντελως noname? Ψαχνω μποξερακια σαν αυτο εδω https://helios.com.gr/el/product/andrika/esoroyxa/80996-00
turbat0s Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Στηρίξτε την ελληνική βιομηχανία παιδιά. Δοκιμασμένα αρκετές φορές. 2
mentoras99 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που με προβληματιζει στις online αγορες ειδικα γι'αυτα, δεν ειναι τοσο η ποιοτητα, αλλα η εφαρμογη... Αν μπορεις να πετυχεις το σωστο μεγεθος, και αν ειναι οπως το λενε...
mentoras99 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σωστη μετρηση της μεσης, για την αγορα των αντιστοιχων εσωρουχων, πως γινεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα