Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, mindreader είπε

Σχετικο και ασχετο: ποτε θα θεωρουσατε ως 'φθαρμενο' ενα εσωρουχο και ουσιαστικα οτι θα πρεπει να πεταχθει; Ξερω, ειναι εντελως προσωπικο και υποκειμενικο, αλλα ολο αυτο εχει να κανει, ειτε με αισθητικη(αλλος δεν ανεχεται να βλεπει την παραμικρη ατελεια) και φυσικα και την πρακτικη πλευρα(εκει μαλλον χρηζει αλλαγης).

EE3531D0C2F01AE82725D2CF284497BDF9D86024

Επεξ/σία από isay
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θελω να αγορασω φανελες, απο online καταστημα. Υπαρχει καποιος τροπος να ξεχωρισω, αν το κοψιμο στη μασχαλη θα κατεβαινει χαμηλα ή ψηλά;

Εχω αγορασει στο παρελθον (πλεον ομως τα listings στο ebay δεν υπαρχουν), και με επιτυχια, αλλα και με αποτυχια. Τη μια φορα ηταν οπως τα ηθελα, σχετικα χαμηλα το κοψιμο ωστε να μην ενοχλει τη μασχαλη. Αλλη φορα ομως, οταν παρελαβα και τις φορεσα, ηταν τοσο ψηλα που ενοχλουσε. Μηπως αυτες χαρακτηριζονται (ρωτω, δεν ξερω) ως 'αθλητικες'; Εγω θελω τις κλασικες-κανονικες, αλλα με κοψιμο στη μασχαλη σε χαμηλοτερο σημειο. Για αγορα online, που ειναι κι εδω το θεμα μας, το ξεχωριζετε ισως μονο απο τις φωτογραφιες, ή υπαρχει και καποιος αλλος τροπος που μπορω να εξακριβωσω, πριν παραγγειλω;

Δημοσ.

Και γω θέλω να βρω κάτι παππουδίστικες με το μεγάλο κενό αλλά δεν μπορώ να βρω online. Μόνο σε κανα χόντος αλλά οι πωλήτριες δεν δέχονται να τις δοκιμάσω. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, krang είπε

Και γω θέλω να βρω κάτι παππουδίστικες με το μεγάλο κενό αλλά δεν μπορώ να βρω online. Μόνο σε κανα χόντος αλλά οι πωλήτριες δεν δέχονται να τις δοκιμάσω. 

Κοιτα, για να ειμαι ακριβης στο τι εννοω, δεν θελω οντως πολυ μεγαλο κενο.

Αλλα, απο το να ειναι σαν καποιες που παρηγγειλα και ειναι τοσο στενες στη μασχαλη, ε οχι, θα μου δημιουργησουν και προβλημα στην εν λογω περιοχη, προτιμω η κοψη να ειναι λιγο χαμηλοτερα, να αναπνεει και η μασχαλη κανονικα!

Δημοσ.

Μήπως ήταν σπορ φανέλες; Γιατί οι άλλες που περιγράφεις δεν νομίζω να έχουν τόσο μικρή τρύπα. Εκτός κι αν πήρες λάθος νούμερο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, krang είπε

Μήπως ήταν σπορ φανέλες; Γιατί οι άλλες που περιγράφεις δεν νομίζω να έχουν τόσο μικρή τρύπα. Εκτός κι αν πήρες λάθος νούμερο.

Αυτο ρωτησα πιο πανω, διχως να γνωριζω, αλλα απλως υποψιαζομενος. Οι σπορ/αθλητικες φανελες, ειναι πιο πανω/σφιχτες στη μασχαλη;

Δημοσ.

Νομίζω πως είναι κοντό το τιραντάκι και δεν αφήνει μεγάλο κενό. Εμένα μ'αρέσει του παππού που φτάνει μέχρι τον αφαλό και είναι άνετη.

Δημοσ.

Ποιος φοράει ακόμα φανέλες στις μέρες μας;
Το θέμα πάντως δεν είναι να μην ενοχλεί το κόψιμο της φανέλας τη μασχάλη αλλά να μην ενοχλεί η βρώμα της μασχάλης τον κόσμο γύρω σου, οπότε αφού φοράς φανέλες, προτίμησε με μικρό κόψιμο αν δε φοράς συχνά αποσμητικό...

Δημοσ.

Καλά εννοείται βάζουμε ρολλον αποσμητικό ή σόδα μαγειρική αν δεν έχω και το έχω ξεχάσει.Γενικά η φανέλα χρειάζεται ειδικά το καλοκαίρι για να κρατάει τον ίδρωτα. Και το χειμώνα για ζεστασιά. Δεν είναι μόνο ο ιδρώτας της μασχάλης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...