Tony_Stark_21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Με δεδομένη πλέον την οικονομική κρίση που ταλανίζει την χώρα μας, αποφάσισα κι εγώ να δοκιμάσω την τύχη μου στο επιχειρήν. Ας μπω λοιπόν στο ψητό που λένε (sic). Έχει ανοίξει στη γειτονιά μου ένα πολυκατάστημα, βλέποντας πως πάει σχετικά καλά, θέλω κι εγώ να ανοίξω ένα. Θα έχει μέσα απ όλα. Από κρεατικά και γαλακτοκομικά, μέχρι είδη χάρτου (θεωρώ πως βασική αρχή των πωλήσεων είναι να δίνεις στον πελάτη επιλογές). Αυτό που ήθελα να μου πείτε έχει να κάνει με τους προμηθευτές. Από που θα προμηθεύομαι τα κρέατα κλπ; Υπάρχει κάποιου είδους δίκτυο; Κάποιος συνεταιρισμός; Αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ
nomikarios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Με τον τίτλο που έδωσες στο θέμα, λέω "ωπα, αυτός θέλει να στήσει το νέο Mall"! Θα έλεγα καλύτερα, σούπερ μάρκετ είναι αυτό που θες να ανοίξεις; Σε σημερινό θέμα για σουβλατζίδικα αναφέρθηκαν κάποιες εταιρείες που προμηθεύουν τρόφιμα...Τσεκαρε εκεί για αρχή. Αλλά πρώτα δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για το κατάστημα που θέλεις να αντιγράψεις (ελπίζω να το κάνεις σε διαφορετική γειτονιά, εκτός κι αν... μπορέσεις να του φας όλη την πελατεία!! ) ώστε να σου πουν κάποιοι πιο έμπειροι. 1
Tony_Stark_21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Με τον τίτλο που έδωσες στο θέμα, λέω "ωπα, αυτός θέλει να στήσει το νέο Mall"! Θα έλεγα καλύτερα, σούπερ μάρκετ είναι αυτό που θες να ανοίξεις; Σε σημερινό θέμα για σουβλατζίδικα αναφέρθηκαν κάποιες εταιρείες που προμηθεύουν τρόφιμα...Τσεκαρε εκεί για αρχή. Αλλά πρώτα δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για το κατάστημα που θέλεις να αντιγράψεις (ελπίζω να το κάνεις σε διαφορετική γειτονιά, εκτός κι αν... μπορέσεις να του φας όλη την πελατεία!! ) ώστε να σου πουν κάποιοι πιο έμπειροι. Το κατάστημα αυτό έχει κρέατα, φρούτα απορυπαντικά τυριά σαλάμια χαρτικά καφέ φυστίκια αναψυκτικά κλπ. Όχι στην ίδια θα το ανοίξω γιατί αυτόν δε τον πολυσυμπαθούν
ParhsG Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αν εχεις λεφτα ολα γινονται.Αν δεν εχεις ομως πιθανοτητα να το κανεις 0.0000000001% . Προμηθευτες ειναι δυσκολο να βρεις αν δεν ξερεις... εως πολυ. Και δε δεχονται ευκολα επι πιστωση πλεον
Tony_Stark_21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Είσαι όντως 21; Ναι αλλά τι σχέση έχει αυτό;
tomasss Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι αλλά τι σχέση έχει αυτό; Έχεις σπουδάσει ή μήπως έχεις κάποια εργασιακή εμπειρία στο εμπόριο;
Tony_Stark_21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ο πατέρας μου θα το ανοίξει. Εγώ απλώς θα βοηθήσω στην αναζήτηση προμηθευτών.
Tony_Stark_21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Πολλοί προμηθεύονται από Βαρβάκειο Αγορά. Ναι αλλά τόσα ακούγονται κάθε φορά. Άμα σκάσει κανα σκάνδαλο πάλι καταστράφηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα