Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω το εξης προβλημα ο υπολογιστης μου εδω και μερικες μερες κανει επανεκινησεις μονος του,μου το κανει καθε μερα,θα αρχισει να μου το κανει την πρωτη φορα και μετα μου το κανει ανεληπως και θα πρεπει να τον σβισω απο πισω.Σημερα αγορασα μια καρτα γραφικων ati radeon 4850 512mb μεταχειρισμενη και την εβαλα κανονικα ολα κατεβασα και τα driver η καρτα ειναι μια χαρα και ξαφνικα παλι αρχισε επανεκινησεις συνεχομενα καθε 3 δευτερολεπτα εκανε επανεκινησεις μονος του τον εσβισα απο πισω περιμενα 10 λεπτα τον αναψα και παλι τα ιδια.Τωρα την εβγαλα και σταματησε αλλα και παλι ειμαι σιγουρος οτι θα μου το κανει γιατι μου το εκανε συνεχεια και πριν να βαλω την καρτα γραφικων....

Δημοσ.

και εγω αυτο λεω...

Motherboard Name    Gigabyte GA-945GM-S2 v1  (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

CPU Type                  DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz (8 x 267)

System Memory        1015 MB  (DDR2-533 DDR2 SDRAM)

Video Adapter           Intel® 82945G Express Chipset Family  (256 MB)..

τροφοδοτικο 450 WATT

Δημοσ.

απαπαπα...

ενταξει δεν καιει πολυ ο επεξεργαστης,η καρτα γραφικων καιει αρκετα με τα σημερινα δεδομενα για την αποδοση της και εαν σου το εκανε και με την παλια καρτα μαντεψε τι σημαινει το απαπαπαπα ποιο πανω.

Δημοσ.

α δηλαδη μονο η καρτα αλλαχθηκε....μαλιστα.σιγουρα ειναι πιο ενεργοβορα η 4850 απο την 7600gt.

την τροφοδοσια της 4850 την εχεις βαλει?βγαζει 6πινο το τροφοδοτικο σου?

Δημοσ.

υπηρχε μια εκδοση της 4850 που δεν ηθελε extra τροφοδοσια αλλα σπανια ειναι και σιγα μην εχεις αυτην.

οταν σου εστειλε την καρτα,ναι λογικα μεταχειρισμενη μονο η καρτα θα ηταν.δεν θελει και μετασχηματιστη μαζι για να την βαλεις στο ρευμα.....

το τροφοδοτικο σου πρεπει να βγαζει ενα τετοιο καλωδιο pcie6index.jpg

αμφιβαλω ομως εαν το εχει το συγκεκριμενο τροφοδοτικο.εαν δεν το εχει ψαξε για κανεναν τετοιο ανταπτορα

6pin-vga.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...