Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Counter-Strike: Global Offensive [WebGathers online!]


snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,
 
ακολουθώντας την πορεία του δημοφιλούς πλέον CS:GO,
 
με χαρά σας ανακοινώνω ότι κατόπιν μεγάλης προετοιμασίας από το developer team μας στο FPSGaming.gr, η εμπειρία σας στο Counter-Strike: Global Offensive επεκτείνεται!
 
Τα WebGathers είναι έτοιμα και μπορείτε τώρα να συμμετέχετε καθημερινά στα παιχνίδια που δραστηριοποιούνται στην κοινότητά μας.
 
Οι προϋποθέσεις? Ένα απλό !addme στην πλατφόρμα Instant Relay Chat που σας παρέχουμε στο παρακάτω link, αφού κάνετε ένα απλούσετερο register και identify το username σας! Πρέπει, φυσικά, να υπάρχει ενεργό παιχνίδι από κάποιον admin. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως και τί θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.
 
Σαφώς και πρέπει να σεβαστείτε τους κανονισμούς μας, μιας και χρησιμοποιούμε τακτική μηδενικής ανοχής σε παραβάτες. Οποιουδήποτε είδους χρήση cheat καταλήγει στη μόνιμη απομάκρυνση του χρήστη απο την κοινότητά μας.
 
_____________________________________________________________________________________
 
 
Τρόπος σύνδεσης No. #1: Εάν επιθυμείτε να συνδέεστε μέσω mIRC, κατεβάζετε τον client, και συνδέεστε στον δικό μας ιδιωτικό server. Επιλέγετε το username σας, και δίνετε την εντολή /server god.fpsgaming.gr στο chat. Μόλις συνδεθείτε, έρχεσθε στο κανάλι #Help για βοήθεια και στο κανάλι #CSGO για να συμμετέχετε στα ενεργά παιχνίδια.
 
Τρόπος σύνδεσης Νο. #2: Εφόσον επιθυμείτε μια ευκολότερη λύση και ένα γρήγορο παιχνίδι χωρίς να ανοίγετε το mIRC, πολύ απλά συνδέεστε στην κοινότητά μας από το σύστημα WebGather που σας παρέχουμε και ένα !add φτάνει για να πάρετε μέρος στα Community Competitive παιχνίδια μας. Θα βρείτε το WebGather εδώ.
 
Αφού επιλέξετε τον τρόπο σύνδεσης σας, διαλέγετε το username σας, και όταν είστε συνδεδεμένοι στο κανάλι μας, το κάνετε register με την εντολή: /ns register password email, όπου password ο κωδικός που θα διαλέξετε και email το e-mail σας.
 
Και είστε έτοιμοι!
 
Τώρα κάθε φορά που εισέρχεσθε στο κανάλι μας, to username που επιλέξατε και κάνατε register την πρώτη φορά είναι μοναδικό και σας ανήκει, και αναγνωρίζεσθε από τα Bot μας με την εντολή /ns id password, όπου password ο κωδικός σας.
 
______________________________________________________________________________________
 
Ρίχνετε, λοιπόν, μια ματιά στο site μας για να εξοικειωθείτε με τις εντολές και την κοινότητα.
Διαλέγετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να συνδέεστε στην κοινότητά μας.
Κάνετε register μια φορά το username σας. 
Κάνετε identify (/ns id password) κάθε φορά που μπαίνετε.
Τώρα, μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στα παιχνίδια που οργανόνωνται καθημερινά.
 
Και αν δε σας φτάνει η απλή συμμετοχή σας στα παιχνίδια μας, με μια απλή αίτηση μπορείτε να ζητήσετε μια θέση Gather Administrator ώστε να διοργανώνετε τα δικά σας gathers στην κοινότητά μας! Πληροφορίες θα βρείτε στο forum μας, εδώ.
 
Κλείνοντας!
 
Όλοι οι servers μας λειτουργούν με 128 Tick Rate. Ο πάροχος υπηρεσιών Internet που χρησιμοποιούμε είναι ο ΟΤΕ. Εγγυόμαστε τους καλύτερους χρόνους απόκρισης (latency/ms) στην Ελλάδα.
 
Τεχνικές πληροφορίες σχετικά με το CS:GO θα βρείτε εδώ. Απαιτείται register στο site πρώτα για την ώρα - κάτι το οποίο θα αφαιρέσω σύντομα, διότι το site είναι ακόμα καινούργιο και το βελτιώνουμε μέρα με τη μέρα.
 
Κάθε μήνα, για τους καλύτερους, πιο ενεργούς και φιλόδοξους χρήστες και admins μας, παρέχουμε ανεπανάληπτα δώρα! Φτάνει η συμμετοχή σας κ η υποστήριξή σας, για να δημιουργήσουμε μια αχτύπητη ελληνική κοινότητα στο Counter-Strike: Global Offensive, το ανταγωνιστικότερο First Person Shooter σήμερα.

 

 

Ευχαριστώ το moderator team του insomnia.gr για την υποστήριξη της Ελληνικής Σκηνής στο CS:GO.

 

Σημειώνω πως όλες οι παροχές γίνονται αφιλοκερδός. Παίζετε απολύτως, 100% δωρεάν, στους μοναδικούς ελληνικούς, ταχύτατους servers που διαθέτουμε για την ανάπτυξη της ελληνικής σκηνής στο Counter-Strike: Global Offensive. Τα παραπάνω links δε συμβάλλουν με κανέναν τρόπο σε κάποιο είδος spamming, ή την προώθηση ή διαφήμιση κάποιου παράγοντα. Το site fpsgaming.gr εκφράζει όλη την Ελληνική κοινότητα του CS:GO και μπορεί ο καθένας να διεκδικίσει administration priviledges. Δε πρόκειται για κάποια ονοματική ή κερδοσκοπική οργάνωση.

Επεξ/σία από snapshot-
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο στην προσπάθεια, ελπίζω να έχει κόσμο (εγώ γαλουχήθηκα 00ς με theweb gather, noobwars + cs.gather αργότερα....

 

Από την άλλη με πιάνει το παράπονα γιατί αυτά γίνονται αφού εγώ ήρθα Καναδά ....

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτος απο cs go υπαρχει και για cs 1.6 ?

Σου απανταω εγω στην ερωτηση σου..Εχουμε και για το cs 1.6 απλα ειναι Inactive σε λιγες ημερες θα ειναι και αυτο UP και συντομα και για lol οποιος ενδιαφερεται..

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

 

Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω.

 

@Haris San: Ναι, υπάρχει κανάλι και για CS:1.6. Αντί για #CSGO μπαίνεις #CS είτε στο WebGather είτε στο mIRC.

 

@Headbanger: Κ εμένα θα με έπιανε στη θέση σου :P Αλλά 12 χρόνια περίμενα για κάτι ωραίο να γίνει. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα όμως, συγκριτικά με άλλες χώρες.

 

Επειδή μεταφερθήκαμε σε δικό μας ιδιόκτητο server στο IRC, δεν έχουμε κάνει "Official Opening" μέχρι στιγμής. Ο κόσμος που υπήρχε στο GRNet δεν το έχει μάθει ακόμη και δεν έχει έρθει.

 

Στο GRNet δραστηριοποιούνταν γύρω στα 20 gatherakia την ημέρα στο κάθε game ξεχωριστά. Πριν 2-3 χρονάκια, 35-40.

 

H Ελληνική Σκηνή σε ότι αφορά τα βιντεοπαιχνίδια δεν υπήρξε ποτέ ανεπτυγμένη. Ο μέσος Έλληνας χρήστης έπρεπε να συμβιβαστεί με υψηλούς χρόνους απόκρισης και lag συγκριτικά με τους ξένους στους διεθνείς servers. Από τους πιο αποτρεπτικούς παράγοντες για την ευχαρίστηση ενός online παιχνιδιού.

 

Τα κανάλια που προσέλκυαν κόσμο για gatherάκια ήταν ανέκαθεν στο mIRC από το 2001. ΠανευρωπαΪκός. Κυρίως διότι τα high-profile και μη tournaments στο Counter-Strike διοργανόνωνταν από 3ους παράγοντες (ESEA/ESL/Dreamhack/Gather-Network κτλ). Το quakenet έχει από 2-3 κανάλια για κάθε χώρα, για κάθε παιχνίδι, εκτός της Ελλάδος.

 

Ελπίζω να συντονιστεί το ελληνικό κοινό που παίζει CS:GO και να περάσουμε όμορφα όλοι μαζί! Αυτή τη στιγμή έχουμε τα άτομα που διαθέτουν μεράκι για να βοηθήσουν και ένα φοβερό παιχνίδι με άψογους ελληνικούς servers.

 

Η κοινότητα είναι προσανατολισμένη στο κοινό, για το κοινό. Δεν υπάρχει αυτοτελές management, εμείς κανονίζουμε τι κάνουμε, πως το κάνουμε, πότε το κάνουμε. Έτσι, σαν χόμπυ. Όπως και όλοι βέβαια, πέραν κάποιων οργανώσεων όπως το ESEA που λειτουργεί κατόπιν συνδρομής. Μέχρι κι εγώ πριν λίγες μέρες ήμουν ένας απλός χρήστης, ως που ενδιαφέρθηκα να βοηθήσω το Ελληνικό κοινό.

 

Για οποιάδήποτε βοήθεια, είτε προσθέστε με στο Steam από την υπογραφή μου, είτε στείλτε μου ένα PΜ.

Επεξ/σία από snapshot-
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι είναι το User Interface στο mIRC. Το ίδιο είναι και στο WebGather μέσω του site, απλά δε χρειάζεται το mIRC.

 

 

lee13ke.png?1

 

 

Όπως φαίνεται, ένας admin, στην προκειμένη περίπτωση εγώ, έχει δώσει game σε έναν από τους servers (προς το παρόν έχουμε 6 high-speed servers). Όταν το game γεμίσει, δηλαδή όταν 10 άτομα κάνουν !add a ή !add b ή !add, τους έρχετε Private Message από το Bot με την IP και το Password του server. Μπαίνουν όλοι με τα nicknames τους μέσω κονσόλας (copy-paste τη γραμμή που τους στέλνει το Bot), και το παιχνίδι ξεκινάει. Απλά πράγματα.

 

Όπως βλέπετε, μόλις ανοίξαμε το κανάλι στον ιδιόκτητο IRC server μας (god.fpsgaming.gr). Στο GRNet στο κανάλι του 1.6 είχαμε και 150+ χρήστες online καθημερινά που έπαιζαν καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας/νύχτας.

 

Όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να γίνει administrator και να δίνει games ο ίδιος, είναι πανεύκολο. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπευθυνότητα για να μπορεί να συντονίζει τον κόσμο για την ομαλή λειτουργία και εμπειρία όλων μας. Αυτονόητα πράγματα.

 

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι σε τόσο μεγάλο βαθμό και αφιλοκερδός στην Ελλαδάρα μας. Επειδή τυχαίνει να έχουμε άτομα που το θέλουν και δουλεύουν γι'αυτό. Όσοι λοιπόν γουστάρουν, σας περιμένουμε.

 

Θέλει υπομονή στην αρχή - μέχρι ο κόσμος να μάθει, πέρα από τα gatherάκια στους servers μας παίζουμε και online matchmaking παρεΐστικα.

 

Η ίδια διαδικασία και το ίδιο ακριβώς μοτίβο είναι πασίγνωστα στο εξωτερικό. Υπάρχουν πάρα πολλά gatherοκάναλα στο quakenet του IRC σε κάθε χώρα με 300+ χρήστες το καθένα. Γιατί λοιπόν να μην περάσουμε καλά κ εμείς στο αγαπημένο μας παιχνίδι.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.