Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Counter-Strike: Global Offensive [CS: GO]


snapshot-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε,

Στις 21 Αυγούστου το 2012, κυκλοφόρησε στην αγορά η συνέχεια του περίφημου τίτλου της Valve Corporation, Counter-Strike.

Μετά τις πρωταρχικές εκδόσεις όπως τo Counter-Strike 1.1/2/3/4/5/6, Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Source, ήρθε το Counter-Strike: Global Offensive.

Το παιχνίδι λειτουργεί κάτω από το Source engine της Valve Corporation.

7jR3wYl.jpg

Πρόκειται για μια έκδοση γεμάτη αδρεναλίνη. Πρόκειται για το μεγαλείο των ανταγωνιστικών First Person Shooters που μπορούν χρησιμοποιήσουν αυστηρές τακτικές σε επίπεδο 5vs5.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο τα λάθη πληρώνονται ενώ η αφοσίωση, η πειθαρχία και η υπομονή ανταμείβονται, σε μεγάλο βαθμό.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο προσφέρει τρομερό θέαμα μέσω του ενσωματωμένου GOTV Live - Watch Now! προγράμματος του, στο οποίο παίζουν επαγγελματίες και μη απ'όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Dreamhack Winter 2013, η Valve ενσωμάτωσε το streaming των παιχνιδιών στον client, μέσω του GOTV. Τα views? Άγγιξαν τις 160.000, στο πρώτο ανταγωνιστικό stream μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Απολαύστε 7 λεπτά από τα δημοφιλέστερα, συναρπαστικά και θεαματικά Highlights του Dreamhack Winter 2013 - CS:GO:

https://www.youtube.com/watch?v=S0QRrc8PYfE

Περνάμε λοιπόν, στην περιγραφή του παιχνιδιού.

Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, το Counter-Strike: Global Offensive είναι ένα First Person Shooter που επικεντρώνει την προσοχή του στην τακτική, την ολοκλήρωση στόχων. Κάθε παίχτης επιλέγει την ομάδα του (Τρομοκρατική, Αντι-Τρομοκρατική), και προσπαθεί να τελειώσει την αποστολή του ή να σκοτώσει την αντίπαλη ομάδα. Η μία ομάδα διεκδικεί, η άλλη αποτρέπει.

Το παιχνίδι λειτουργεί με γύρους, και μικρούς χρόνους ανα γύρο ώστε να ενσωματώσει (και ενσωματώνει περίφημα) την ανάγκη για απόλυτο έλεγχο του τί πρέπει να γίνει, σε τί χρόνο και τί ύφος. Υπάρχει ένα παράθυρο αγοράς όπλων και εξοπλισμού στα πρώτα δευτερόλεπτα κάθε γύρου, και με το τέλος του, ανάλογα με την επίτευξη ή μη των στόχων, δίνονται ανάλογα ποσά στους παίχτες.

Αυτή η ροή της οικονομίας στο παιχνίδι, είναι προσδιορισμένη και αποτελεί θεμέλιο του τακτικού πνεύματος στο CS:GO. Κάθε αποτέλεσμα και κάθε κίνηση επιφέρει συγκεκριμένα ποσά.

Το παιχνίδι προσαρμόζεται στους 30 γύρους, και η νικητήρια ομάδα είναι αυτή που θα φτάσει πρώτη τους περισσότερους, δηλαδή τους 16. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, 15-15, το παιχνίδι κρίνεται ισόβαθμο (Draw).

Game Modes

 • Classic Casual και Competitive: Τα πιο δημοφιλή modes στο παιχνίδι. Και τα 2 ενσωματώνουν Defuse και Hostage missions. Παίζοντας Classic Casual, ουσιαστικά προπονείσαι και μαθαίνεις. Παίζοντας Competitive, διεκδικείς μια θέση στο ενσωματωμένο Ladder και το κλίμα είναι άκρως ανταγωνιστικό. Και οι 2 ομάδες πάνε για τη νίκη και μόνο.
 • Defuse: Οι τρομοκράτες πρέπει να φτάσουν ένα από τα 2 Bomb Sites σε κάθε πίστα, να τοποθετήσουν τα εκρηκτικά (C4), και να αποτρέψουν τους αντι-τρομοκράτες από την εξουδετέρωση των εκρηκτικών για 30 δευτερόλεπτα αφού τα τοποθέτησαν.
 • Hostage: Οι αντι-τρομοκράτες πρέπει να σώσουν ομήρους από τους τρομοκράτες και να τους μεταφέρουν στο σημείο διαμετακόμισης.
 • Arms Race: Ένα παιχνίδι deathmatch, όπου νικητής είναι ο παίχτης που θα καταφέρει να πάρει ένα kill με κάθε διαφορετικό όπλο στο παιχνίδι. Τα όπλα δίνονται αυτόματα μετά από κάθε διαδοχικό kill, και  σειρά τους είναι προκαθορισμένη.
 • Demolition: Ίδιο στυλ με το Arms Race σε ότι αφορά τα όπλα, αλλα ενσωματώνονται γύροι και εκρηκτικά. Νικητήρια κρίνεται η ομάδα που θα πάρει τoυς περισσότερους γύρους.
 • Deathmatch: 10-λεπτα παιχνίδια, στα οποία επανέρχεσαι κατευθείαν αφού πεθάνεις και διαλέγεις εσύ τα όπλα σου κάθε φορά μέχρι να σε σκοτώσουν. Το μεγαλύτερο score (kills/assists) κερδίζει. Πολύ καλό Mode για εξάσκηση πριν από Competitive.

Το παιχνίδι απαιτεί λογαριασμό Steam και κοστίζει 10.99 ευρώ. Βγαίνει σε έκπτωση πολύ συχνά, και αγγίζει τα 5.70 ή τα 2.70 ευρώ.

Ενσωματωμένη στο παιχνίδι είναι η δυνατότητα να παίζετε online. Το παιχνίδι μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, σε τρομερό βαθμό, και είναι άκρως διασκεδαστικό.

Προσωπικά, είναι το μόνο παιχνίδι που παίζω μια 12ετία τώρα χωρίς να το βαρεθώ, και θα συνεχίσω να το παίζω. Η αίσθηση παραμένει η ίδια σε όλο το Counter-Strike franchise, το παιχνίδι δε θυμίζει Call of Duty ή Battlefield. Υπάρχουν όλες οι επιλογές διαθέσιμες, από την δημιουργία Lobby για το team σας μέσω του καινούργιου User Interface, μέχρι και την επιλογή skin για τα όπλα σας. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα skins (γραφικά όπλων), και συνεχώς έρχονται καινούργια. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τα δικά σας στο Workshop Editor!

Το παιχνίδι είναι πλήρως balanced. Παραμένει στην πρώτη θέση των ανταγωνιστικών First Person Shooter και προσφέρει τρομερές ώρες διασκέδασης. Σαφώς και πρέπει να το μάθετε, να το συνηθίσετε, πριν αποδώσετε καλά. Αλλά τι δε χρειάζεται τα παραπάνω?

Υπάρχουν rankings στα οποία τοποθετήστε όσο νικάτε ή χάνετε. Φτάνοντας ψηλά στα rankings, τα παιχνίδια σας προβάλλονται live στο ενσωματωμένο GOTV - Watch Now! μέρος του παιχνιδιού, και τα βλέπει κόσμος! Υπάρχουν επίσης 167 achievements που μπορείτε να κυνηγήσετε.

__________________________________________________________________________________

Για περαιτέρω πληροφορίες, αναρτήσετε το σχόλιο ή την ερώτησή σας εδώ, και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατό.

____________________________________________________________________________________

Με εκτίμηση,

snapshot

 

Στα μέχρι τώρα σχόλια θα βρείτε πληροφορίες που αφορούν τις βασικές διαφορές μεταξύ των προγενέστερων παιχνιδιών του ίδιου franchise, τεχνικά χαρακτηριστικά, προτεινόμενες ρυθμίσεις και άλλες βασικές επεξηγήσεις.

 

 • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
 • Απαντήσεις 3,5k
 • Δημιουργία
 • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

κλαμα

GLOBAL MANMU !! My work is done...

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλήρης επανασχεδίαση. Νέα όπλα. Νέα μοντέλα. Νέοι ήχοι. Νέο User Interface. Νέο recoil system.

 

Σε γενικές γραμμές, είναι ένα καινούργιο παιχνίδι κάτω από τις ίδιες στρατηγικές ιδέες των προγενέστερων.

 

Τα hitboxes είναι ιδανικότερα για ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, και πιο διαδραματικά όταν ο παίχτης κινείται. Φαντάσου στα Counter-Strike: 1.6 και Source, ότι τα hitboxes είναι μικροί και μεγάλοι κύβοι ο ένας πάνω στον άλλον (πόδι, στήθος, λαιμός, κεφάλι κτλ). Στο Global Offensive, το hitbox είναι το σχεδιάγραμμα του αντιπάλου έτσι όπως το βλέπεις. Υπάρχει η δυνατότητα να περάσει μια σφέρα ανάμεσα από το σώμα και το χέρι ενός αντιπάλου χωρίς να του επιφέρει damage.

 

Το engine, λοιπόν, είναι ακριβώς το ίδιο, με κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις όπως η προηγούμενη.

 

Η αίσθηση παραμένει η ίδια, όπως σε όλα τα CS. Τα δημοφιλέστερα όπλα (M4A4/M4A1/AK-47/AWP) παραμένουν ακριβώς τα ίδια, με τις αλλαγές να γίνονται αισθητές στον τρόπο που εξελίσσονται τα bursts που επιχειρείς σε συνδυασμό με τα καλύτερα σχεδιασμένα hitboxes.

 

Αυτό, φέρνει την ψευδαίσθηση πως ο στόχος σου "δεν πεθαίνει εύκολα" σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

 

Και γι'αυτούς τους λόγους, το παιχνίδι απαιτεί την πλήρη αφοσίωσή σου. Πρέπει να μάθεις τις πατέντες στις οποίες burst-άρει κάθε όπλο, μέχρι που μπορείς να το τραβήξεις πριν χαθεί ο έλεγχος, και το γεγονός ότι εάν χάσεις τον έλεγχο, έχεις πιθανόν πεθάνει.

 

Κάθε δευτερόλεπτο μετράει, δε μπορείς να βασιστείς σε ένα δυνατό όπλο γιατί το CS:GO φέρνει το συνδυασμό εξυπνάδας, σωστού ελέγχου των όπλων, των σημείων που κρύβεσαι, του τρόπου που κινείσαι, και του τρόπου που εκμεταλεύεσαι τους ήχους που ακούς στο μεγαλείο του.

 

Και μιλώντας για τον ήχο, είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο ο ήχος σχεδιάστηκε σε ένα ολοκαίνουργιο επίπεδο. Ακούγονται τα πάντα, από ένα μικρό πέσιμο, μέχρι και ο θόρυβος που κάνει ο χαρακτήρας για να βγάλει μια χειροβομβίδα από τη ζώνη. Μπορείς να ακούσεις μια flashbang που πέφτει Banana στην de_inferno από το CT-Spawn, αλλά δε θα ξέρεις που έπεσε εάν δεν είσαι αφοσιωμένος 100% στο παιχνίδι - ο ήχος θα είναι αχνός και αόριστος. Η ένταση του ήχου αναλογεί άψογα στις αποστάσεις, και η δυναμική κάποιων να αναγνωρίζουν τον ήχο και την απόσταση του αντιπάλου απο αυτόν γίνεται πάρα πολύ αισθητή.

 

Παίξε το για να καταλάβεις. Θα σε προειδοποιήσω πως χρειάζεται χρόνος για να το συνηθήσεις και να μπεις στο καλούπι του. Αλλά αποδίδει τέλεια, στο εγγυόμαι.

 

Για παιρεταίρω πληροφορίες, θα με βρείς εδώ.

Επεξ/σία από snapshot-
 • Like 4
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα, και φέρνοντας στην επιφάνεια το ανταγωνιστικό προφίλ του παιχνιδιού, στο Global Offensive δίνεται επίσης μεγάλη σημασία στις λανθασμένες τακτικές και κινήσεις.

 

Για παράδειγμα, η έννοια του re-fragging ενσαρκώνεται άψογα εδώ, μιας και απαιτεί τρομερές ομαδικές προσπάθειες.

 

Το solo play (το να πηγαίνεις μόνος σου κάπου ρισκάροντας τη ζωή σου όταν είσαι ένα από τα 5 μέλη μιας ομάδας που πρέπει να δουλέψει με συντονισμένους ρυθμούς), περιέχει το υψηλότερο ρίσκο με ταυτόχρονη την υψηλότερη απόδοση εάν και μόνο εάν καταφέρεις να μείνεις ζωντανός έχοντας κερδίσει ένα kill (οποιουδήποτε είδους πλεονέκτημα).

 

Αλλά όταν το αντίπαλο team θα έχει 2 παίχτες στο μέρος όπου εσύ πηγαίνεις, κατα πάσα πιθανότητα δε θα τα καταφέρεις. Και ακόμα και αν τα καταφέρεις, θα πεθάνεις μετά την εξουδετέρωση του πρώτου στόχου σου, που σημαίνει ότι το παιχνίδι επανέρχεται στα ίσα: 4vs4. Με ένα πλεονέκτημα στην ομάδα που μπορεί να εκμεταλευτεί περισότερρο/μεγαλύτερο χώρο με λιγότερους αντιπάλους σε αυτόν.

 

Με την έννοια του re-fragging, του να μπορείς να σκωτώσεις ένα αντίπαλο άτομο για κάθε δική σου απώλεια παίζοντας ομαδικά δηλαδή, έρχεται και η δυνατότητα να εκμεταλευτείς πλήρως τα διαθέσιμα αναλώσιμα πυρομαχικά σου, με πάρα πολλούς τρόπους τους οποίους ακόμα και εγώ, τώρα, μετά απο 2 χρόνια, μαθαίνω. Ποτέ δε διασκέδασα και απόλαυσα περισότερρο τη χρήση Smoke/Flashbang/HE/Decoy/Incendiary. Ναι, στο Global Offensive υπάρχουν Decoys και Incendiary Grenades. Η προσοχή που επιβάλλεται να έχεις ώστε να εκμεταλευτείς σωστά τα πάντα, και το συναίσθημα που παίρνεις όταν το κάνεις, είναι στην κορυφή για μένα.

 

Και πάνω από όλα αυτά, παραμένει ο τρόπος που κινείσαι στο παιχνίδι καθώς τα επιχειρείς. Σωστό movement δηλαδή.

 

Μεγάλη πώρωση.

 • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπήρχε μια πατέντα να βγαίνει σε Sale κάθε +2.000 active users που έπερνε. Δυστυχώς δε γνωρίζω αν ισχύει πλέον. Σίγουρα θα ξαναβγεί σύντομα, και αν όχι στα κοντά, 100% το πάσχα. Αλλά αξίζει τα 10.99 ευρώ του, και τα υπερ-αξίζει εάν σου αρέσουν τα FPS και ειδικότερα το CS franchise.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτησω κατι υπαρχει καπως η δυνατοτητα να παιξουμε 5 ατομα(γνωστοι) vs 5 καποιους αλλους? Επισης οταν κανεις ενα private match το hosting γινεται στο pc αυτου που host-αρει?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σου Anubis13,

 

το CS:GO παρέχει το εξής User Interface:

 

Oeyb8fi.jpg

 

 

Κάτω από την καρτέλα Play, μπορείς να επιλέξεις τον τύπο του παιχνιδιού, και εάν επιθυμείς να παίξεις μόνος σου η με παρέα. Εάν έχεις παρέα, επιλέγεις Play with friends, τους κάνεις Invite στο Lobby που δημιουργείται, και παίζετε μαζί.

 

Οι servers είναι της Valve και επιλέγεται αυτός με το καλύτερο ping για εσάς (υπάρχουν παντού, εκτός Eλλάδας, συνήθως θα έχεις από 50 μέχρι 90 ms).

 

Στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού μπορείς να επιλέξεις το εύρoς του ping στο οποίο θέλεις να σου "βρίσκει" παιχνίδι. H καλύτερη επιλογή για Ελλάδα είναι το όριο των 77ms.

 

Η εναλλακτική σου επιλογή είναι να παίζεις, πέρα από online matchmaking, μαζί μας εδώ. Θα υπάρξει official opening σύντομα!

Επεξ/σία από snapshot-
 • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε snapshot δεν παίζω το παιχνίδι, είμαι ΑΧΡΗΣΤΟΣ στα fps, και έτσι αναλυτικά που τα λες με βάζεις στο τριπάκι. Και εδώ και στα άλλα threads για το CS:GO. Μπράβο για τη γενικότερη δουλειά σου/σας εντός και εκτός forum.

 • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς οι hackers όντως αυξάνονται ραγδαία τον τελευταίο καιρό αν και εγώ μετά από 600+ ώρες παιχνιδιού μόνο για έναν έχω πειστεί 100% για wh+aimbot. Αυτό μπορεί και να οφείλεται στην χαμηλή τιμή ανά περιόδους του παιχνιδιού διότι πολλοί παίρνουν διπλά-3πλα κοκ account και βάζουνε hacks. But anyways το παιχνίδι είναι όπως το περιγράφει ο φίλος. Άκρως εθιστικό για τους fan των FPS και με το μεγαλύτερο replayability και από cod και από bf 4. Είναι απλά σε άλλο επίπεδο όσο αφορά τα skills και την ομαδικότητα.

 

Μια ερώτηση και από μένα όσο αφορά τους servers. Μπορώ κάπως να hostαρω εύκολα server για να κάνω training με τους φίλους μου? Ή να βρω από κάπου άδειους servers για αυτήν την δουλειά. Δεν με νοιάζει αν θα μετράνε τα stats μου εκεί, απλά να μπορώ να παίζω με φίλους χωρίς bots ή άλλα άτομα. Ευχαριστώ.

 

ΥΓ. Όποιο καλό παιδί θέλει με addαρει στο steam μου που φαίνεται στην υπογραφή μου. Είμαι Distinguisted Master Guardian στο rank.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Zeniath:

Σε ότι αφορά τον αριθμό χρηστών που χρησιμοποιεί κάποιο cheat (wallhack/aimbot), πρόκειται για το μειονέκτημα όλων των FPS παιχνιδιών. Στατιστικά για μένα, υπάρχει ένας στα 10 παιχνίδια που παίζω, σε όλα τα ranks. Είναι προσωπικό θέμα για να είμαι ειλικρινής, όπως μπορεί να το αγνοήσει ο καθένας. Εμένα δε με επηρεάζει καθόλου, εάν τύχει, πολύ απλά αράζω και αφήνω το game να εξελιχθεί.

 

Με την εισαγωγή του Overwatch στο παιχνίδι, ο αριθμός των παιχτών που χρησιμοποιεί κάποιο cheat για την ακρίβεια μειώθηκε και μειώνεται. Τί είναι το Overwatch? Όπως μπορείτε να δείτε στο User Interface μου που έχω παραπάνω, πάνω δεξιά γράφει Overwatch (Beta). Δίπλα έχω 1 Pending Case to Review.

 

Όταν λοιπόν κάποιος φτάσει έναν συγκεκριμμένο αριθμό παιχνιδιών, γίνεται Overwatcher. Δηλαδή, βλέπει 10-λεπτα replays με αποδεικτικά ή μη στοιχεία ατόμων που έχουν αναφερθεί για Cheat μέσα στο παιχνίδι, και δίνει την άποψη του με ένα Ναι ή Όχι στο αν χρησιμοποιεί κάποιος κάτι. Αν μαζευτεί ένας ικανοποιητικός αριθμός με Ναι, ο χρήστης παίρνει το Ban του για 365 ημέρες. Αν Όχι, παραβλέπεται το Case και γίνεται Reset η αναφορά του, μέχρι να υπάρξει καινούργια. Η διαδικασία της αναφοράς είναι απλή, ένα κουμπάκι στο Scoreboard.

 

Το Overwatch δεν αποτελεί φόβο προς Ban σε περίπτωση που δε χρησιμοποιείς Cheat. Έχω βαρέσει άπιαστα Shots στο παιχνίδι και δεν με έχουν κάνει καν Report ακόμα. Ο κόσμος είναι αρκετά ώριμος, με εξαίρεση τον 1 στους 10 ανά 4-5 games που θα γράφει CHEATER CHEATER CHEATER! /Block Communications και έφυγε.

 

Γενικότερα, δεν έχει υπάρξει θέμα ποτέ να δωθεί Ban σε κάποιον από το σύστημα χωρίς να έχει Cheat. Αν κάποιος το υποστηρίζει, έχει χρησιμοποιήσει, σε βαθμό 99.9999%. Γεγονός. Και το Valve Anti-Cheat (VAC) γίνεται δυνατότερο μέρα με τη μέρα. Ολοένα και περισότερρα Ban Waves έρχονται κάθε 3μηνο από το VAC.

 

 

@dimitris21gr:

Μέσω του Dedicated Server Tool μπορείς να hostάρεις server. Τα guides και η διαδικασία είναι πολύ συγκεκριμένη, με ένα google search θα βρείς τα πάντα. Ή κοιτάς εδώ (Community/Discussions/Tools & Servers/Source Dedicated Server):

 

UdGJEuM.png

 

Πιστεύω ότι δε θα έχεις πρόβλημα για 5-6 άτομα, αλλά για περισότερρα, αν σκέφτεσαι να τον χρησιμοποιήσεις εκτεταμμένα, θα ήταν καλύτερα να νοικιάσεις έναν 128TR server από sites όπως verygames.com ή ckras.com. Αν θες κάτι οικονομικότερο, gameservers.com.

 

Στο quakenet, στα κανάλια #5on5.csgo, #cadred και σε πάρα πολλά άλλα, ψάχνουν καθημερινά χιλιάδες άτομα για 5άδες με server (οι περισότερροι έχουν τον δικό τους, μπορείς να ψάξεις για 5άδα λέγοντας server off και κάποιος που έχει και θέλει να παίξει μαζί σας θα σου μιλήσει).

 

Πρόσεχε, το κοινό εκεί είναι άκρως ανταγωνιστικό. Όταν κάποιος ψάχνει, αναφέρει και το skillcap του (High+/High/Medium+/Medium/Low+/Low). Από Medium+ και πάνω, έχεις να κάνεις με έμπειρα teams, και πάρα πολύ καλούς (πιθανόν παλιούς) παίχτες.

Επεξ/σία από snapshot-
 • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.