margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το σκεφτομαι και για το λουμια αλλα ειμαι λιγο διστακτικη ως προς τα παραθυροτηλεφωνα.. Δεν εχω δουλεψει καθολου δε ξερω αν θα με βολεψει
koularasss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 εγω θα επαιρνα το lg g2 απο skroutz αλλα επειδη δεε παιρνει καρτα μνημης δεν το πηρα τελικα...ειναι πολυ κριμα ενα τοσο καλο κινητο να μην παιρνει :/ και ετσι τελικα πηρα το xperia z και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!
margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Κι εμενα αυτο με φρεναρει 16gb για μενα ειναι λιγα.. Γι αυτο ελεγα για το ζ επειδη εχει και 1γιγα ραμ παραπανω απο το s3. Και η προσφορα της βοντα για το lumia 1020 ειναι ελκυστικη, αλλα windows phone...
stamatinho Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Κι εμενα αυτο με φρεναρει 16gb για μενα ειναι λιγα.. Γι αυτο ελεγα για το ζ επειδη εχει και 1γιγα ραμ παραπανω απο το s3. Και η προσφορα της βοντα για το lumia 1020 ειναι ελκυστικη, αλλα windows phone... Aν εισαι πολυ της εφαρμογης και βαριεσαι ευκολα μη παρεις windows phone, Εγω θα σου λεγα να μεινεις στην ιδια εταιρια και μη παρασυρεσαι στο οτι σου εκανε κολπα το s3. Αν θελεις καρτα μνημης παρε το s4 εφοσον δε σε ικανοποιει το 16gb G2. Αν σου αρεσε η οθονη του s3 θα σε ξενερωσει η led και τα χρωματα του z
margaritagr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ αλλα... Χτες ενοψει της γιορτης μου την Παρασκευη, μου ανακοινωθηκε οτι το δωρο μου θα ναι ενα 5s Για μενα ειναι η καλυτερη λυση αφου ηθελα επιστροφη στο ios μετα απο χρονια, αλλα δεν ειχα τοσα χρηματα. Τωρα πια το μονο που μενει ειναι η επιλογη του χρωματος
moshos95 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Που ήρθε κουτί! Για εμένα καλύτερη επιλογή αν καθ δεν έχεις τις δυνατότητες του android αλλά δουλεύει τέλεια γρήγορα.... Καλορίζικο καθ χρόνια σου πολλά!
stamatinho Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 To τζαμπα ειναι το καλυτερο. Με γεια κ καλοριζικο
margaritagr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Το τελευταιο μου iphone ηταν το 3gs οποτε @moshos καταλαβαινεις οτι περιπλανηθηκα αρκετα στον κοσμο του android . Ταχυτητα και smooth αποκριση σα του μηλου δε βρηκα πουθενα & περασαν απο τα χερια μου ναυαρχιδες & πιο φθηνες επιλογες.. Τελικα ειναι ο,τι βολευει τον καθενα περισσοτερο , σ ευχαριστω! @stamatinho τζαμπα και εξ ουρανου θα ελεγα τη δεδομενη στιγμη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα