Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τραγικό είναι οταν τραβανε μια σειρα 5,6,7 κυκλους χ 15 επεισόδια οταν θα μπορούσε να εχει τελειώσει πολύ πιο πριν.

Στο true detective τα 8επ ανα κύκλο είναι ιδανικα για να μη χανει το ενδιαφέρον.

• Like 2
Δημοσ.

Τραγικο...Χανει το ενδιαφερον

Ισα ισα....

Νεοι πρωταγωνιστες (περιμενουμε να δουμε αν η 'χημεια' στο γυαλι θα τους κατσει....ισως ανδρας/γυναικα αυτη την φορα)

Νεο σεναριο  (σε διαφορετικη τροχια...περα απο τις μεταφυσικες ανησυχιες που ειχαμε εδω)

Νεο σκηνικο  (Απο τον αμερικανικο  Νοτο μπορει να μεταφερθουμε σε κανα χιονισμενο σκηνικο στην Αλασκα πχ)

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι δυνατοτητες ειναι περιοριστες και απο την στιγμη που οι ιδιοι ανθρωποι θα ειναι πισω απο την παραγωγ,η αυτο θα ειναι μια εγγυηση για τις εντονες στιγμες συγκινησης που μπορουμε να αναμενουμε!!!

• Like 3
Δημοσ.

Κύριοι.

Είδα εχθές το πρώτο επεισόδιο. Δεν έπαθα τη πλάκα μου, ούτε με κράτησε τόσο όσο το killing το οποιο θεωρώ αριστούργημα και είχα καεί.

Θα σας παρακαλέσω να μου δώσετε μερικούς λόγους ώστε να συνεχίσω να το βλέπω (τύπου.."κάτσε δες το ειναι καλυτερο απ το killing", ή "δες το έχει απιστευτες ανατροπες", μπλά μπλα) :-P :-)

Δημοσ.

Κύριοι.

Είδα εχθές το πρώτο επεισόδιο. Δεν έπαθα τη πλάκα μου, ούτε με κράτησε τόσο όσο το killing το οποιο θεωρώ αριστούργημα και είχα καεί.

Θα σας παρακαλέσω να μου δώσετε μερικούς λόγους ώστε να συνεχίσω να το βλέπω (τύπου.."κάτσε δες το ειναι καλυτερο απ το killing", ή "δες το έχει απιστευτες ανατροπες", μπλά μπλα) :-P :-)

Σου κεντρίζει το ενδιαφέρον στη συνέχεια.

offtopic:

Για πες για το Killing. Σκέφτομαι να το αρχίσω

Δημοσ.

Απιστευτη σειρα...

Για μια ακομη φορα το γ@μημενο το Χολυγουντ με κρατησε σερι ξυπνιο, και τωρα κουτουλαω απ' την αυπνια.

Αυτο το πραγμα πρεπει να σταματησει.

• Like 1
Δημοσ.

Σου κεντρίζει το ενδιαφέρον στη συνέχεια.

offtopic:

Για πες για το Killing. Σκέφτομαι να το αρχίσω

http://www.insomnia.gr/topic/404316-the-killing/

Ρίξε μια ματιά εδώ για να μη χαλάμε αυτο το τοπικ. Πρόκειται περι κορυφαίας ατμοσφαιρικής σειράς, με απίστευτες ανατροπες. Σε κρατάει από το πρώτο επεισόδιο. Ουσιαστικά ψάχνουν να βρουν το ποιος σκοτωσε τη κοπελίτσα. Οι 2 πρώτοι κυκλοι ασχολούνται με αυτό και ο 3ος έχει άλλη υπόθεση.

Thanks και στους 2 που με πείσατε να τη συνεχίσω :-)

• Like 1
Δημοσ.

Κύριοι.

Ντροπή σου. Ακούς εκεί να μη σου αρέσει. Με απογοητεύεις. :P

• Like 1
Δημοσ.

Κύριοι.

ναι ειναι σε ολους τους τομεις δες το λοιπον :P

• Like 1
Δημοσ.
Cossutius., on 26 Mar 2014 - 12:16 PM, said:

Κύριοι.

Προσωπική άποψη οτι το ένα με το άλλο απλά δε συγκρίνονται. To killing το ξεκίνησα και το σταμάτησα στον πρώτο κύκλο. Οι αστυνομικές σειρές είναι το πιο χιλιοπαιγμένο σενάριο στην ιστορία της tv. Επαναλαμβάνονται και είναι πολύ δύσκολο να δείς κάτι νέο ή κάτι που να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Σειρές διαμάντια σε αυτό το είδος που αξίζει να δείς 100% είναι the wire, true detective, Luther. Σαφώς και υπάρχουν και άλλες πολύ καλές, αυτές μου ήρθανε με τη μια στο μυαλό. Για το true detective τι να πώ.. cast απίστευτο, ερμηνείες φανταστικές, πλοκή, σκοτεινό έχει τα πάντα. Αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία :)

• Like 3
Δημοσ.

Oκ μάγκες ειμαι 6ο επεισόδιο και έχουμε μείνει παγωτό.

Χθες δεν ήθελα να κοιμηθώ. Αν μπορουσα θα την τελείωνα μέσα στο βράδυ :-P :-P

• Like 3
Δημοσ.
Cossutius., on 31 Mar 2014 - 2:02 PM, said:

Oκ μάγκες ειμαι 6ο επεισόδιο και έχουμε μείνει παγωτό.

Χθες δεν ήθελα να κοιμηθώ. Αν μπορουσα θα την τελείωνα μέσα στο βράδυ :-P :-P

Το μόνο κακό οτι σου μείνανε δύο μόλις επεισόδια. Αλλά χαλάλι.. έτσι είναι οι σωστές σειρές.. συμπυκνωμένη ουσία που σε κρατάει στην τσίτα κάθε λεπτό και όχι 35 κύκλοι δείχνοντας το ίδιο πράγμα σε ρυθμούς χελώνας :)

• Like 3
Δημοσ.
Cossutius., on 01 Apr 2014 - 12:26 PM, said:

Πω ρε φιλε, τα ειδα εχθές και τα 2. Κρίμα που τελείωσε όντως.

Οκ γαματο.

Απλά γαμάτο :-)

Ωραίος :D. Αν θές και άλλες προτάσεις εδώ είμαστε :P

Δημοσ.

είναι απο τι σειρές που τα 3 πρώτα επεισόδια είναι οκ και μετά απογειώνεται.. ! το φινάλε απίστευτο μου άρεσε πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...