Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα μωρε , και σε ποιον δεν αρεσε το καστ στην 1η σεζον, αλλα τι να κανουμε τωρα, θα πορευτουμε με οτι εχουμε κρατωντας χαμηλα τις προσδοκιες θα ελεγα, αλλα επειδη η 1η σεζον ηταν πολυ καλη, κατσε να δουμε, μπορει να βγει καλη κ η αυτη παρολα αυτα

Δημοσ.

κατα αρχας το ολο concept του true detective ειναι αυτοτελείς ...... σεζον! οποτε πρακτικα εξ αρχης ξεραμε οτι αν υπαρξει δευτερος κυκλος, θα εχει διαφορετικη ιστορια σαν θεμα, με διαφορετικο cast Κλπ.

θεωρω οτι μετα απο τις εκπληκτικες ερμηνειες της πρωτης σεζον, ολοι κραταμε μικρο καλαθι (παει χαμηλα ο πηχης) ξεροντας οτι δε θα παιζουν οι ιδιοι στη δευτερη.

αυτο ισως αποδειχτει και καλο, αφου αν τελικα μας κρατησει η σειρα (με το σεναριο, τις ερμηνειες, την ατμοσφαιρα και την αγωνια) θα ειναι θετικη εκπληξη.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις το είδα και είναι τουλάχιστον below par σε σχέση με την πρώτη σεζόν (σε όλα τα επίπεδα).

Βασικά ό μόνος τρόπος για να σωθεί (partially ) ειναι

Ο preacher να ειναι ο καλός της υπόθεσης και η κόρη η evil rapist cunt *

μόνο και μόνο γιατί θα γελαγα με την ειρωνεία...

Δημοσ.

Εντάξει να πω την αλήθεια δε περίμενα περισσότερα από το πρώτο επεισόδιο. Έτσι ακριβώς ξεκίνησε και η 1η σεζόν. Οπότε αναμένουμε για τη συνέχεια...

Προφανώς δε μπορούμε να συγκρίνουμε ένα επεισόδιο με μια ολόκληρη σεζόν. Ήμαρτον.

Κόλιν πολύ δυνατός, αλλά ο Βινς δε κάνει ούτε για supporting ρόλο στο Get Hard. Δε μου άρεσε καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει να πω την αλήθεια δε περίμενα περισσότερα από το πρώτο επεισόδιο. Έτσι ακριβώς ξεκίνησε και η 1η σεζόν. Οπότε αναμένουμε για τη συνέχεια...

Προφανώς δε μπορούμε να συγκρίνουμε ένα επεισόδιο με μια ολόκληρη σεζόν. Ήμαρτον.

Κόλιν πολύ δυνατός, αλλά ο Βινς δε κάνει ούτε για supporting ρόλο στο Get Hard. Δε μου άρεσε καθόλου.

Ε όχι. Η πρώτη σεζόν ξεκίνησε με κάτι ενδιαφέρον...

Δημοσ.

Vince Vaughn Πραγματικα, ειναι η ευκαιρια σου να δειξεις οτι εισαι καλος ηθοποιος. Μια χαρα ησουν στο πρωτο, ας ελπισουμε καλυτερος στα επομενα. Ο colin farel εχει ξανα παιξει τετοιους ρολους και δεν περιμενα παραπανω.

Το υφος μιας σειρας γραφεται στο σεναριο. Οταν περσυ εψαχνες διαλογους στα 50 λεπτα επεισοδιου και εδω ψαχνεις 4 δευτερολεπτα που να μην μιλανε μετα απο καποια παρατραβηγμενη συμπτωση, ε χαιρετα μου. 

Edit: Καποια στοιχεια που πεταχτηκαν http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/true-detective-season-2-references-804056

• Like 3
Δημοσ.

Μου φαίνεται φέτος πάμε σε πιο σκοτεινή σειρά με τον κάθε ήρωα να κουβαλάει τον δικό του σταυρό. Οι "αλλαξοματιές" της τελευταίας σκηνής μου δημιούργησαν προσδοκίες για τη συνέχεια.

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπόν, δεν θα σποιλεριάσω, αλλά το ξεκίνημα ήταν σκοτεινο και βρώμικο σε ικανοποιητικό βαθμό.

Κοίτα να δεις φίλε μου που θα γίνει ηθοποιός και ο ΒιΒι :confused:

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά ξεκίνησε για μένα. Δεν έχει αυτό το "περίεργο - μυστήριο" του season 1 ep 1 (κοπέλες που χάνονται,πτώμα στο δέντρο με τα κλαδιά κέρατα), αλλά βγάζει την αίσθηση ότι θα είναι περισσότερο dark και όχι από την σκηνή του πτώματος στο τέλος. Οι χαρακτήρες με τις κατεστραμμένες ζωές ok (όπως στο s1) θα τους κρίνω στην πορεία ( ο Farrell μου άρεσε από την αρχή). Το setting και ή τοποθεσία αν και δεν έδειξε σχεδόν τίποτα στο πρώτο με προβλημάτισε (Στην season 1 ή σκηνοθεσία και τα πλάνα ήταν φοβερά και δημιουργούσαν από μόνα τους το μυστήριο). Το theme song για τον λούτσο (εξαιρετικό της s1). Εν αναμονή του επόμενου...

P.S Βλέπω ότι άρχισαν από τώρα στο δίκτυο να παραθέτουν ντεμεκ στοιχεία (hits) από το πρώτο επεισόδιο λες και δεν κατάλαβαν τίποτα από πέρσι που κάναν pause σε κάθε σκηνή και ανέλυαν τα πάντα μέχρι το backround και γέμισε ο τόπος clues και theories και ήρθε ένα φινάλε τυπικό, ανέμπνευστο και για πολλούς κατώτερο των προσδοκιών.

• Like 4
Δημοσ.

Μαπα το πρωτο.. Απλα και λιτα.

(φαινεται κιολας απο τις βαθμολογιες που εχει παρει γενικα η σεζον..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...