Porco_rosso Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 To intro ήταν γαμάτο ρε, το τραγούδι ψιλομάπα... μλκια που από τον τελευταίο δίσκο του Κοέν διαλέξαν αυτό και όχι κάποιο άλλο... 1
speedy23 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 θελω να δω να ριχνεις τετοια spoiler στο τοπικ του GoT... Ναι, απιστευτο spoiler. 2
Kostasspil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αν σταματήσουμε να το συγκρίνουμε με την προηγούμενη σεζόν θα κρίνουμε πιο ορθά νομίζω 3
king2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αν σταματήσουμε να το συγκρίνουμε με την προηγούμενη σεζόν θα κρίνουμε πιο ορθά νομίζω Ετσι ακριβώς. Οι δεύτερη σεζόν δείχνει πολύ πιο πλούσια σε budget με πολύ περισσότερο cast. Το πρώτο επεισόδιο ήταν αρκετά εισαγωγικό και πιστεύω θα δεσουν όλα κάπως και θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό.
Wayward Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μια χαρά είναι το opening και η φωνή του Cohen αρκεί σε πολλές περιπτώσεις για εμένα, αλλά οκ γούστα είναι αυτά. Το επεισόδιο αρκετά εισαγωγικό οπότε δε μπορώ να κρίνω ακόμα. Μου άφησε περισσότερο καλές από κακές εντυπώσεις. Παραδόξως αξιοπρεπής ο Vince στο ρόλο του. 1
liakinen Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αν σταματήσουμε να το συγκρίνουμε με την προηγούμενη σεζόν θα κρίνουμε πιο ορθά νομίζω Έτσι μπράβο, άλλωστε δεν φαίνεται να έχουν σχέση πέραν του true detective στην λεζάντα. Η πρώτη είχε παγανισμό, κίτρινο βασιλιά, μεταφυσικά κτλ ενώ η δεύτερη μάλλον πάει για "νέο-νουάρ". 1
Haris San Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αν σταματήσουμε να το συγκρίνουμε με την προηγούμενη σεζόν θα κρίνουμε πιο ορθά νομίζω Αυτο που λες ειναι λαθος. Αν δεν θελαν να την συγκρινουμε με την πρωτη σεζον ας αλλαζαν το ονομα. Δεν εχει σημασια που εχει αλλο cast, story κτλ... Ειναι σαν μια μπαντα πχ οι metallica βγαλαν το load (1996) ενω το προηγουμενο ηταν το metallica ή black album (1991) εε τι θα πεις ?? Ααα τι γαματο cd ειναι (το load)? Μουφα ειναι ως προοδος, αντι να πας μπροστα πηγες πισω.. Απο το πρωτο cd ως και το 5ο γαμουσαν ολα και μετα το χαος..Το χαος γιατι? Γιατι ενω βγαζαν διαμαντια μετα βγαλαν κουραδια..Ετσι παει.
Porco_rosso Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δες ρε αγορι μου ολη τη σεζον και μετα κρινε-συγκρινε με την προηγουμενη, τι φαση τωρα? ακουσες το πρωτο κομματι του μπλακ αλμπουμ και ειπες τι φλωριες ειναι αυτες, ας ξαναβαλω 4 horsemen και battery? οι μισοι κραξαν στο 5λεπτο, ουτε καν τελειωσαν το επεισοδιο, τωρα σοβαρα? 1
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 οι μισοι κραξαν στο 5λεπτο, ουτε καν τελειωσαν το επεισοδιο, τωρα σοβαρα? Οχι, εγω το είδα όλο το επεισόδιο and it smells like φλόμπα.
Daemonos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καθήστε λίγο ρε παίδες, εντάξει ενα επεισόδιο βγήκε, και στην 1η έτσι λέγαμε στα πρώτα 3. Περιμένετε λίγο λίγο
Kostasspil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά η 1η ξεκίνησε με μυστήριο. Η 2η είναι πιο noir φάση. ΠΩΣ τις συγκρίνετε? Επειδή είναι δλδ True Detective?? Το concept "καινούρια σεζόν, καινούρια ιστορία" καταλαβαίνετε τι σημαίνει? 5
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Παιδες το πραγματικό νουαρ το καταλαβαίνεις στο τέλος και εχει να κανει με τις επιλογές του πρωταγωνιστή...
Haris San Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δες ρε αγορι μου ολη τη σεζον και μετα κρινε-συγκρινε με την προηγουμενη, τι φαση τωρα? ακουσες το πρωτο κομματι του μπλακ αλμπουμ και ειπες τι φλωριες ειναι αυτες, ας ξαναβαλω 4 horsemen και battery? οι μισοι κραξαν στο 5λεπτο, ουτε καν τελειωσαν το επεισοδιο, τωρα σοβαρα? "Αγορι μου" αυτο που λεω ειναι οτι το 1ο επισοδειο της καινουριας σεζον ειναι ενα 6.5 ενω το πρωτο της παλιας ειναι ενα 8.5+ Και μαθε να διαβαζεις.
timon92 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δεν κατάλαβα και πολλά από την υπόθεσηαλλα καλο ήταντο τελευταίο εικοσάλεπτο μαρεσε παρα πολύ ας πει καποιος τι παιζει γενικα με αυτον που βρηκαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα