Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To intro ήταν γαμάτο ρε, το τραγούδι ψιλομάπα... μλκια που από τον τελευταίο δίσκο του Κοέν διαλέξαν αυτό και όχι κάποιο άλλο...

• Like 1
Δημοσ.

Αν σταματήσουμε να το συγκρίνουμε με την προηγούμενη σεζόν θα κρίνουμε πιο ορθά νομίζω

Ετσι ακριβώς. Οι δεύτερη σεζόν δείχνει πολύ πιο πλούσια σε budget με πολύ περισσότερο cast. Το πρώτο επεισόδιο ήταν αρκετά εισαγωγικό και πιστεύω θα δεσουν όλα κάπως και θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το opening και η φωνή του Cohen αρκεί σε πολλές περιπτώσεις για εμένα, αλλά οκ γούστα είναι αυτά.

Το επεισόδιο αρκετά εισαγωγικό οπότε δε μπορώ να κρίνω ακόμα. Μου άφησε περισσότερο καλές από κακές εντυπώσεις.

Παραδόξως αξιοπρεπής ο Vince στο ρόλο του.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σταματήσουμε να το συγκρίνουμε με την προηγούμενη σεζόν θα κρίνουμε πιο ορθά νομίζω

Έτσι μπράβο, άλλωστε δεν φαίνεται να έχουν σχέση πέραν του true detective στην λεζάντα. Η πρώτη είχε παγανισμό, κίτρινο βασιλιά, μεταφυσικά κτλ ενώ η δεύτερη μάλλον πάει για "νέο-νουάρ".

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που λες ειναι λαθος. Αν δεν θελαν να την συγκρινουμε με την πρωτη σεζον ας αλλαζαν το ονομα. Δεν εχει σημασια που εχει αλλο cast, story κτλ... Ειναι σαν μια μπαντα πχ οι metallica βγαλαν το load (1996) ενω το προηγουμενο ηταν το metallica ή black album (1991) εε τι θα πεις ?? Ααα τι γαματο cd ειναι (το load)? Μουφα ειναι ως προοδος, αντι να πας μπροστα πηγες πισω.. Απο το πρωτο cd ως και το 5ο γαμουσαν ολα και μετα το χαος..Το χαος γιατι? Γιατι ενω βγαζαν διαμαντια μετα βγαλαν κουραδια..Ετσι παει.

Δημοσ.

δες ρε αγορι μου ολη τη σεζον και μετα κρινε-συγκρινε με την προηγουμενη, τι φαση τωρα?

ακουσες το πρωτο κομματι του μπλακ αλμπουμ και ειπες τι φλωριες ειναι αυτες, ας ξαναβαλω 4 horsemen και battery?

οι μισοι κραξαν στο 5λεπτο, ουτε καν τελειωσαν το επεισοδιο, τωρα σοβαρα?

• Like 1
Δημοσ.

Οχι, εγω το είδα όλο το επεισόδιο and it smells like φλόμπα.

Δημοσ.

Καθήστε λίγο ρε παίδες, εντάξει ενα επεισόδιο βγήκε, και στην 1η έτσι λέγαμε στα πρώτα 3. 

Περιμένετε λίγο λίγο

Δημοσ.

Ρε παιδιά η 1η ξεκίνησε με μυστήριο. Η 2η είναι πιο noir φάση. ΠΩΣ τις συγκρίνετε? Επειδή είναι δλδ True Detective?? Το concept "καινούρια σεζόν, καινούρια ιστορία"  καταλαβαίνετε τι σημαίνει?

• Like 5
Δημοσ.

Παιδες το πραγματικό νουαρ το καταλαβαίνεις στο τέλος και εχει να κανει με τις επιλογές του πρωταγωνιστή...

Δημοσ.

δες ρε αγορι μου ολη τη σεζον και μετα κρινε-συγκρινε με την προηγουμενη, τι φαση τωρα?

ακουσες το πρωτο κομματι του μπλακ αλμπουμ και ειπες τι φλωριες ειναι αυτες, ας ξαναβαλω 4 horsemen και battery?

"Αγορι μου" αυτο που λεω ειναι οτι το 1ο επισοδειο της καινουριας σεζον ειναι ενα 6.5 ενω το πρωτο της παλιας ειναι ενα 8.5+

Και μαθε να διαβαζεις.

Δημοσ.

δεν κατάλαβα και πολλά από την υπόθεση
αλλα καλο ήταν
το τελευταίο εικοσάλεπτο μαρεσε παρα πολύ

ας πει καποιος τι παιζει γενικα με αυτον που βρηκαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...