Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν σας αρέσει μην το βλέπετε. Η αντίδρασή σας θυμίζει ακριβώς τον Τέιλορ Κιτς.

(για τα παραπάνω ομοφοβικά σχόλια το λέω χωρίς κανένας mod να συγκινείται παρά μόνο μην τύχει σπόιλερ)

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χιούμορ κάνουμε φίλε ... Χιούμορ..

Πολύ κακό, φτηνό, ρατσιστικό και χυδαίο "χιούμορ", συχνά τροφοδοτημένο από συγκεκριμένες "πολιτικές" αποχρώσεις. Το αυτό ισχύει και για το ανάλογο "χιούμορ" που χρησιμοποιείται σε βάρος γυναικών και λοιπών "αδύναμων" ομάδων.

Λυπάμαι δεν συνεχίζω άλλο, ήθελα να γράψω κάποια σχόλια για τη σειρά (που δεν τη θεωρώ κι εγώ για φέτος καλή) αλλά όταν βλέπω τέτοιου είδους "χιούμορ" την κάνω γι άλλες παραλίες που θα έχουν τουλάχιστον άτομα περισσότερο ισορροπημένα και υγιέστερα πνευματικά και ψυχολογικά.

Αντίο σας.

• Like 3
Δημοσ.

Μονό ως  '' χιούμορ '' θα μπορούσα να δω το παραπάνω κείμενο σου ..

''ισορροπημένα και υγιέστερα πνευματικά και ψυχολογικά.'' ...  μμμαλιστα ...

Τουλάχιστον τα είπες και ξέσκασες βρε παιδί μου ..

Αντίο λοιπόν  :mellow: 

Δημοσ.

εχω χασει τον μπουσουλα με την υποθεση

ας δωσει καποιος τα φωτα του

γιατι ειναι και βαρετη δεν ξαναβλεπω ιδιο episode

Δημοσ.

επικο το τελευταιο 10λεπτο.. νομίζω ότι

τον ηπι@νε ομαδικως και οι 3.. χειροτερα δε μπορουσε να παει

κατα τ αλλα το επεισοδιο μου εμοιαζε λιγο για filler..

• Like 1
Δημοσ.

επικο το τελευταιο 10λεπτο.. νομίζω ότι

τον ηπι@νε ομαδικως και οι 3.. χειροτερα δε μπορουσε να παει

κατα τ αλλα το επεισοδιο μου εμοιαζε λιγο για filler..

τσου, μονος ενας θα τον πιει...

Δημοσ.

παιζει να τους την εστησε ο

mayor Chessani; επειδη την ωρα που φευγουν απο το τμημα πετά ένα αδιάφορο "lets be careful out there"

• Like 1
Δημοσ.

Η εικόνα σας αρέσει εσάς; Το βλέπω σε 1080p (5+GB) και δεν είναι ικανοποιητική. Υπάρχουν σειρές με 720p που δείχνουν καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Κακή δεν ειναι.... Αλλα θα συμφωνήσω μαζί σου .. Και εγω δεν είδα την αναμενόμενη εικόνα μάλιστα ενα που το είδα σε 720 αμέσως πριν απο το 1080 δεν αντιλήφθηκα και τιποτα το ιδιαίτερο.

Δημοσ.

Η εικόνα σας αρέσει εσάς; Το βλέπω σε 1080p (5+GB) και δεν είναι ικανοποιητική. Υπάρχουν σειρές με 720p που δείχνουν καλύτερα.

To βλεπω σε 720p και πραγματι ετσι ειναι. Αμα μου λες οτι και το 1080 ειναι ετσι καταλαβα... Καποιες σειρες ετσι ειναι. Αναλογη περιπτωση ειναι το The Walking Dead. Χαλι μαυρο η ποιοτητα αλλα εκει ισως παιζει ρολο οτι εχει γυριστει ετσι ηθελημενα. Εχουν προσθεσει grain κτλ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To βλεπω σε 720p και πραγματι ετσι ειναι. Αμα μου λες οτι και το 1080 ειναι ετσι καταλαβα... Καποιες σειρες ετσι ειναι. Αναλογη περιπτωση ειναι το The Walking Dead. Χαλι μαυρο η ποιοτητα αλλα εκει ισως παιζει ρολο οτι εχει γυριστει ετσι ηθελημενα. Εχουν προσθεσει grain κτλ.

Αυτό ακριβώς... Επίσης την ίδια εντύπωση έχω και για το GoT.

Στα μάτια μου νομίζω ότι πάει κάπως έτσι: True Detective > GoT > The Walking Dead.

Ontopic τώρα, ρε παιδιά έχετε καταλάβει ακριβώς τι παίζει στη season αυτή ή εγώ δεν της έχω δώσει τη δέουσα προσοχή κι έχω χάσει λεπτομέρειες; Ξέρω 'γω αοριστίες ως προς τους χαρακτήρες, μπάτσους και μη... Και σύννεφα παντού όσον αφορά την υπόθεση (ντακς ok είναι το στυλ της σειράς αυτό, αλλά καμία σχέση με την 1η season στο κομμάτι αυτό, εκεί έβγαζες άκρη στο 2ο-3ο episode).

Επεξ/σία από GiOrGoSk21
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...