Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι αντάξια  της πρώτης σεζόν.

Δημοσ.

Δεν περιμένω να είναι αντάξια της πρώτης σεζόν αλλά περιμενω να είναι τουλάχιστον ανώτερη της 2ης.

Η αλήθεια είναι ότι ο Fukunaga(που μόνο Ασιάτης δεν δείχνει 😛 ) εκανε τεράστια δουλειά στην πρώτη σεζόν. Αλλά το κυριότερο για μένα είναι σενάριο διάλογοι και ερμηνείες μιας και αυτό έχει ξεχωρίσει σε αυτή την σειρά.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμ,δεν ηξερα οτι βγαινει 3η σεζον συντομα. Η 2η σεζον,αν και κατωτερη της πρωτης,εμενα μ'αρεσε. Αν παρουμε κατι τουλαχιστον σαν την δευτερη,εγω θα μαι ικανοποιημενος.

Για να επαναληφθει η επιτυχια της πρωτης,χρειαζεται να ευθυγραμμιστουν οι πλανητες,οποτε μην περιμενετε κατι τετοιο

Επεξ/σία από Alastor192
  • Like 1
Δημοσ.

Κ εγώ δε πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι ανάλογο του 1ου κύκλου . Μου αρκεί να είναι καλύτερη από το 2ο .

Δημοσ.

Oλα εξαρτωνται απο το σεναριο.Βεβαια η πρωτη ηταν καλυτερη, γιατι εκτος των πιο μουρατων ηθοποιων , ειχε μυστηριο βαλτους και ρεντνεκ παρανοια.Η δευτερη ηταν  κλασσικη μπατσιστικη.Στη τριτη σεζον θελω να δω ορεσιβιες μουργοφατσες , καχυποψια και μυστικα θαμμενα βαθια μεσα στο δασος.Αλλιως μαπα το καρπουζι

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλα παει απο τα δυο πρωτα επεισοδια που ειδα.Λειπει χαρακτηριστικα η Rustila βεβαια , δηλαδη ο πρωταγωνιστης με τους δικους του σκοτεινους δαιμονες , τον κυνισμο και την καταθλιπτικη του συμπεριφορα .Του δωσανε ενα boost του ηρωα κανοντας τον βετερανο-ιχνηλατη του πολεμου Βιετναμ αλλα δεν ειναι το ιδιο , κακα τα ψεμματα, αυτο ειναι λιγο ραμποκλισε :P Βαλανε και μια τζουριτσα αντιρατσιστικου κατηγορω απο τον πρωταγωνιστη , σκιαγραφηση χαρακτηρα και ετσι , αλλα οπως φαινεται επιφανειακη , σαν σκονη σοκολατα πανω στο λατε ,ετσι για να σπαει η γευση.Αντι για γερη δοση mississipi burning δηλαδη , προκρινεται αντιθετως μια ιστορια αγαπης:P.Δεν βλεπω την darkiλα που θα ηθελα μεχρι στιγμης , περισσοτερο προαστιακου χαρακτηρα το δραμα.

Για να δουμε ομως γιατι ειχαμε και ανατροπη στο τελος.Η σειρα , ολοι οι κυκλοι δηλαδη , κατεβαινουν μονορουφι , οτι και να λεμε

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι καλό. 

Δεν είναι σαν την πρώτη σεζόν αλλά είναι άξιος διάδοχος.  Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μου αφήνουν τα 2 πρώτα επεισόδια. Πάλι καλά γιατί η 2η σεζόν μου είχε ρίξει τις προσδοκίες 

Επεξ/σία από Nomedor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...