Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tοσο συγκλονιστικο το 5 επεισοδιο που θα μπορουσα και ...να μην το ειχα δει και να περιμενα τον προλογο του 6 😆

Τι μας περιμενει αραγε στα 3 τελευταια λεπτα του 6 επεισοδιου ? Το φοβερο τυρακι θα μας δωσουν για το 7 ? 😄

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε

Συμφωνώ απόλυτα....πολύ ΄΄γεμάτη΄΄ ιστορία και σούπερ ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς , ιδίως από τον Ali και την ΄΄γυναίκα΄΄ του 

1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Πολυ δυνατο και το 5ο ,αν συνεχισει ετσι θα ξεπερασει την 1η σεζον .

Τι λέτε ρε παιδιά; Σοβαρά; Πωω, πορώθηκα τώρα!

Εγώ περιμένω να ολοκληρωθεί για να τη δω μαζεμένη και μέχρι τότε διαβάζω εναγωνίως τα σχόλια εδώ μέσα!

Επεξ/σία από sargus
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πράγματι πάει να ξεπεράσει και την πρώτη σεζόν αν συνεχίσει έτσι ανατρεπτικά. Εξαιρετικό

Spoiler

το reunion Άλι - Ντορφ στο σήμερα.

Καλή τηλεόραση που χαίρεσαι να τη βλέπεις και να έχεις αγωνία βδομάδα με βδομάδα παρά να τη δεις μονοκοπανιά.

Επεξ/σία από Vangelis_D9
  • Like 1
Δημοσ.

Ρεσιτάλ από ερμηνείες όχι αστεία. Η συνάντηση των συναδέλφων 

Spoiler

μετά από 25 χρόνια 

με συγκίνησε απίστευτα. Για μένα μέχρι στιγμής είναι κορυφαία σαιζόν και βάζουν τα γυαλιά σε όσους έλεγαν ότι μετά την δεύτερη σαιζόν δεν είχε μέλλον η σειρά. 

• Like 1
Δημοσ.

για να πω την αληθεια.....αν το τελος τις σειρας δεν ειναι πραγματικα εντυπωσιακο....τοτε μιλαμε για αποτυχημενο κυκλο....5 ωρες και ακομα δεν καταλαβα τι θελει να πει ο σκηνοθετης.Μεχρι τωρα το βασικο θεμα ειναι.... ποσο δυσκολο ηταν για αυτους που ηρθαν απο το βιετναμ,και λιγοτερο απο την μοιρα τον παιδιων...καλητερα να περιμενεις να τελειωση η σειρα και να δεις ολα τα επισοδια  σε ενα Σ/Κ  παρα να περιμενεις μια εβδομαδα το καθε επισοδιο.....και στην ουσια να εισαι και παλι στο σκοταδι σε οτι αφορα την υποθεση....

Δημοσ.

Το 1ο κύκλο δε το ξεπερνάει κατά τη γνώμη μου γιατι στην ουσία τον αντιγράφει σχεδον σε ολα ( εκτος το σκηνικό με τη Daddario 😍😛🥰 ). . Αλλα δεν εχει σημασία . Ο 3ος κύκλος απο μόνος του ειναι πολυ καλός σε ολα του .Με διαφορά η καλυτερη σειρά  που παίζεται αυτη τη στιγμη στη tv. )

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Φοβερή ατμόσφαιρα, ωραίες και δυνατές ερμηνείες αλλά αργό, φλασμπακς που δεν προσθέτουν στην υποτιθέμενη βασική ιστορία (της εξαφάνισης των παιδιών), έκτος και αν πρόκειται για κάποια άλλη. Θα συμφωνήσω με προηγούμενη άποψη και εγώ περί συνολικά συνεχόμενης θέασης ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο στο τέλος.

Δημοσ.
Στις 9/2/2019 στις 12:23 ΠΜ, totalius είπε

Το 1ο κύκλο δε το ξεπερνάει κατά τη γνώμη μου γιατι στην ουσία τον αντιγράφει σχεδον σε ολα ( εκτος το σκηνικό με τη Daddario 😍😛🥰 ). . Αλλα δεν εχει σημασία . Ο 3ος κύκλος απο μόνος του ειναι πολυ καλός σε ολα του .Με διαφορά η καλυτερη σειρά  που παίζεται αυτη τη στιγμη στη tv. )

Πω,πω τι θυμηθηκες τωρα , 3,4 σκηνες να ειχε  ακομα με την Daddario και ποιος τον μαμει τον Yellow King 😄

Kαι στην μουσικη ενα κλικ πιο κατω τα πραγματα.Φωναρα η Cassandra   αλλα βαλε και ενα πιπινακι σαν την Lera Lynn να μας γλυκανει λιγο.Να ακουσουμε και κατι φρεσκο, αφου ο Pizzalatte ετσι και αλλιως μας εχει μπουκωσει στο μπαγιατικο.Αν ηταν προπονητης θα την εβγαζε  με την ιδια ενδεκαδα 10 σεζον :P

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς δεν τον ξεπερνάει τον 1ο κύκλο αλλά είναι μια αρκετά καλή σαιζόν κλάσεις πάνω από τη 2η.

Για μένα 1ος κύκλος - 9/10

2ος κύκλος - 5/10

3ος κύκλος 7,5/10

• Like 1
Δημοσ.

Φοβερες εξελιξεις στο 6ο επεισοδιο.Φταινε  ''αυτοι'' :lol:

Πλεον οι προσδοκιες μου εχουν φθασει στα υψη, περιμενω  επαφη τριτου τυπου α λα x-files , με ''αυτους'' και με ''αυτον'' με το καφε σενταν :rolleyes:

Δημοσ.

Μεγάλη ζημιά μου έχει κάνει η όλη φάση, λαλακία μου που την ξεκίνησα χωρίς να έχουν παιχτεί όλα τα επεισόδια.....άντε τώρα περίμενε την 17η και 24η Φλεβάρη :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν βγει υποτιτλοι για το 6ο ? Βλεπω κ με αγγλικους αλλα στη συγκεκριμενη σειρα χανω λιγο τη μπαλα με την αργκο που χρησιμοποιουν  .

Επεξ/σία από totalius

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...