bluesattack Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Της δινω εξτρα ποντους λογω του τελους.Ηταν πιο..ασυνηθιστο απο οτι περιμενα .Η μπορει και πιο..συνηθισμενο Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από bluesattack
paiktaras69 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 73' το τελευταίο επεισόδιο, ξεκινάω την προβολή σε λίγα λεπτά, stay tuned 😀 edit Ολοκληρώθηκε εξαιρετικά η σειρά, το τέλος όπως το περίμενα, σε δύο δόσεις και η 2η δόση αρκετά έξυπνη σκηνοθετικά 😉 Πάμε για άλλα !!! Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από paiktaras69
totalius Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Περιμενα κατι παραπανω για το τελος .Λιγο περισοτερη ενταση . Ομως γενικα η σειρα κυλησε νερακι κ ηταν απο τις λιγες σειρες τελευταια που περιμενα ποτε θα βγει το επομενο επεισοδιο . Ελπιζω να συνεχισει . Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από totalius
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Απο πλευράς "ιστορίας" την θεωρώ χειρότερη από την 2η season πάντως...
moysatos79 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Τελειωσα και εγω την σειρα..Δε λεω,σαν ιστορια ηταν καλη και δεν αφηνε πολλα κενα,οπως επισης και οι ερμηνειες. Η ενσταση μου ειναι οτι σκηνοθετικα στο τελευταιο επεισοδιο σου καλλιεργει την εντυπωση οτι θα συμβει μια μεγαλη ανατροπη,ισως οτι θα θυμηθει καποιος καποια παλια λεπτομερεια,οτι ξερω εγω θα ειχαν πιασει το δολοφονο και θα τον ειχαν αφησει ελευθερο,,οτι τελος παντων θα γινει κατι που θα μας αφησει με το στομα ανοιχτο.....αλλα μπα. Ειναι απο εκεινες τις ταινιες/σειρες που βλεπεις τους τιτλους τελους και δεν θελεις να πιστεψεις οτι τελειωσε ετσι. 1
liakinen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Τέλος και από μένα σήμερα και απλά μπράβο τους. Η καλύτερη σαιζόν, άριστες ερμηνείες, μυστήριο χωρίς να ξεφεύγει σε υπερφυσικές θεωρίες, εξαιρετικό φινάλε. Είναι ολοκληρωμένη σαιζόν σε σχέση με την πρώτη που στο φινάλε έμπλεξε τα μπούτια της και δεν συγκρίνεται με την δεύτερη που απλά δεν είχε story και έβγαλαν ποντάροντας στην επιτυχία της πρώτης και σε κάποια ονόματα του star system του Χόλιγουντ. P. S1 Για τον μαχερσάλα δεν έχω λόγια. P. S2 πολύ καλός και ο Ντορφ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα είναι και ένα reboot στην καριέρα του. 3
alustop Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, moysatos79 είπε Τελειωσα και εγω την σειρα..Δε λεω,σαν ιστορια ηταν καλη και δεν αφηνε πολλα κενα,οπως επισης και οι ερμηνειες. Η ενσταση μου ειναι οτι σκηνοθετικα στο τελευταιο επεισοδιο σου καλλιεργει την εντυπωση οτι θα συμβει μια μεγαλη ανατροπη,ισως οτι θα θυμηθει καποιος καποια παλια λεπτομερεια,οτι ξερω εγω θα ειχαν πιασει το δολοφονο και θα τον ειχαν αφησει ελευθερο,,οτι τελος παντων θα γινει κατι που θα μας αφησει με το στομα ανοιχτο.....αλλα μπα. Ειναι απο εκεινες τις ταινιες/σειρες που βλεπεις τους τιτλους τελους και δεν θελεις να πιστεψεις οτι τελειωσε ετσι. Κανένα spoiler θα ήταν χρήσιμο...
speedy23 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 O Ντορφ εκλεψε την παρασταση. Μ'αρεσε οπως τελειωσε. Ηταν καλη ιστορια και οι ερμηνειες ηταν δυνατες. Τι πιστευετε; Οτι οταν μιλαγε στην Julie στο τελος, το καταλαβε οτι ηταν αυτη αλλα ειδε οτι δεν ηθελε να βρεθει και ηταν ευτυχισμενη με τη ζωη της αρα την αφησε και μετα ο Hays ξεχασε; Ή οτι ηταν η ειρωνεια η ιδια δηλαδη να ψαχνει τοσα χρονια γι'αυτην αλλα οταν τη βρηκε δεν το καταλαβε;
liakinen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 43 λεπτά πριν, speedy23 είπε O Ντορφ εκλεψε την παρασταση. Μ'αρεσε οπως τελειωσε. Ηταν καλη ιστορια και οι ερμηνειες ηταν δυνατες. Τι πιστευετε; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Οτι οταν μιλαγε στην Julie στο τελος, το καταλαβε οτι ηταν αυτη αλλα ειδε οτι δεν ηθελε να βρεθει και ηταν ευτυχισμενη με τη ζωη της αρα την αφησε και μετα ο Hays ξεχασε; Ή οτι ηταν η ειρωνεια η ιδια δηλαδη να ψαχνει τοσα χρονια γι'αυτην αλλα οταν τη βρηκε δεν το καταλαβε; Spoiler Ε μάλλον το δεύτερο. Φάνηκε ότι έπαθε πάλι "κρίση" μέσα στο αυτοκίνητο όταν έφτασε στο σπίτι της και σε πανικό πήρε και τηλέφωνο τον γιό του. 1
paiktaras69 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 45 λεπτά πριν, speedy23 είπε O Ντορφ εκλεψε την παρασταση. Μ'αρεσε οπως τελειωσε. Ηταν καλη ιστορια και οι ερμηνειες ηταν δυνατες. Τι πιστευετε; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Οτι οταν μιλαγε στην Julie στο τελος, το καταλαβε οτι ηταν αυτη αλλα ειδε οτι δεν ηθελε να βρεθει και ηταν ευτυχισμενη με τη ζωη της αρα την αφησε και μετα ο Hays ξεχασε; Ή οτι ηταν η ειρωνεια η ιδια δηλαδη να ψαχνει τοσα χρονια γι'αυτην αλλα οταν τη βρηκε δεν το καταλαβε; νομίζω ότι και τα δύο σενάρια παίζουν, αυτό ήθελε να πετύχει ο δημιουργός, το διφορούμενο .
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Οκ.Είδα και το τελευταίο επεισόδιο.OMG.Απίστευτη παπάρα τελικά.Στην αρχή μου φάνηκε ωραία λόγω αισθητικής και ηθοποιών αλλά ξενέρωσα.Δεν γίνεται τίποτα απολύτως καθόλη τη διάρκεια,δεν ξέρεις ποιος το έκανε,δεν προχωράει η έρευνα για τον θεατή και πάνε στο τέλος βρίσκουν τον άλλον τους λέει τα πάντα και έζησαν όλοι ευτυχισμένοι στο στρουμφοχωριό.Πιο τεμπέλικο σενάριο δεν παίζει.Τόσα λεφτά δώσανε για να σου πουν όλη την ιστορία στο τελευταίο επεισόδιο και στα προηγούμενα να είσαι του στυλ "τι θα γίνει ρε μαλάκες θα βγείτε να ψάξετε για την υπόθεση?".Χώσανε τα flashbacks για να δικαιολογήσουν την ανικανότητα τους να δημιουργήσουν μια ιστορία της προκοπής που θα θες να δεις τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο και τελικά βλέπεις το επόμενο επεισόδιο του στυλ "για να δούμε θα γίνει τίποτα σε αυτό ή να βάλω να παίζει από δίπλα youtube με funny videos".
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Την τελειωσα και εγω μεσα σε 3-4 μερες. Στα θετικα οι πρωταγωνιστες, πραγματικα τρομεροι. Ο Marheshala ηταν επικος και λιγο πανω απ ολους, τον συμπαθω παρα πολυ τον συγκεκριμενο και τον θεωρω ηθοποιαρα, κατι που με δικαιωσε. Η μουσικη πολυ καλη, η φωτογραφια μου αρεσε και τα σκηνικα. Το μεγαλο αρνητικο ηταν οτι το σεναριο ηταν λιγο οτι να ναι. Ειχε κατι τρυπαρες και το τελος δε μου αρεσε καθολου.
Nomedor Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Ολοκλήρωσα κι εγώ την 3η σεζόν. Από σκηνοθεσία καλή αλλά από υπόθεση λίγη. Άμα είχε καλύτερη ιστορία θα την απογειώνε ο τρόπος που είναι γυρισμένη αλλά δυστυχώς δεν με κάλυψε το τέλος της. Χάθηκε μια καλή ευκαιρία πιστεύω. Spoiler Μου άρεσε κατά τα άλλα η προ τελευταία σκηνή, ο τρόπος δηλαδή που έσμιξε με την γυναίκα του. Αυτό ήταν δηλαδή το προσωπικό happy ending της ζωής του πρωταγωνιστή, λίγο πριν χαθεί στην ζούγκλα της ασθένειάς του. Εκτός και αν πέθανε σε αυτή τη σκηνή ή απλά χάθηκε τελείως, δεν ξέρω. Αλλά ρε γαμωτο όλη η σεζον για μια υπόθεση που τελικά "λύθηκε" μόνη της και απλα ο πρωταγωνιστής την διαλεύκανε νομίζω ότι πάει πολύ.
speedy23 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Κατα 90% αυτο που λες στο σποιλερ για την τελευταια σκηνη ειναι αυτο που ηθελε να περασει. Απλα γυρναω σ'αυτο που αναφερθηκε και πιο πανω, δηλαδη το πως ειναι ανοιχτο για παραπανω απο μια ερμηνευσεις. Στη συγκεκριμενη περιπτωση το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν Spoiler Μιας και ηταν tracker στο Βιετναμ, ηταν μεταφορα για το οτι εκανε τη δουλεια του και στην πολιτικη ζωη i.e. βρηκε την κοπελα. Με οποιο τροπο και να την βρηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα