Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε

komsi komsa νωχελικη εκκινηση για τοσο βαρυ ονομα παντα.... ελπιζω να ανεβει

Σαν πρώτο επεισόδιο το βρήκα καλό,

Spoiler

το μεγάλο μου πρόβλημα είναι όλα αυτά τα παραφυσικά φαινόμενα που αντί να δίνουν την αίσθηση του μυστήριου, σου αποσπούν την προσοχή και ουσιαστικά ξενερώνουν τον τηλεθεατή μιας και δεν θα μπορέσουν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους…

Αν αντί για True Detective, έγραφε X-Files: Night Country θα το δικαιολογούσα, τώρα το θεωρώ άκρως εκνευριστικό…

Δημοσ.
6 minutes ago, AtiX said:

Σαν πρώτο επεισόδιο το βρήκα καλό,

Hide contents

το μεγάλο μου πρόβλημα είναι όλα αυτά τα παραφυσικά φαινόμενα ... δεν θα μπορέσουν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους.

Spoiler

"water's gone bad" 😉

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kasrith είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

"water's gone bad" 😉

Spoiler

Ναι βρε και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου…

αλλά πχ, πως θα εξηγήσει ότι η άλλη βρήκε τους επιστήμονες μετά από την υπόδειξη ενός νεκρού?

Δημοσ.

Ωραιω το 1ο για αρχη ΑΛΛΑ

Spoiler

Αν ξεφυγει η ιστορια στο μεταφυσικο κομματι θα ειναι σιγουρα χαζομαρα . Πολυ μικρο καλαθι . επισης να ρωτησω ; Αυτον τον νεκρο τον Τραβισ που εδειξε στο τελος τον ειχαν αναφερει καπου πριν στο επεισόδιο;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, totalius είπε

Ωραιω το 1ο για αρχη ΑΛΛΑ

Απόκρυψη περιεχομένων

Αν ξεφυγει η ιστορια στο μεταφυσικο κομματι θα ειναι σιγουρα χαζομαρα . Πολυ μικρο καλαθι . επισης να ρωτησω ; Αυτον τον νεκρο τον Τραβισ που εδειξε στο τελος τον ειχαν αναφερει καπου πριν στο επεισόδιο;

Spoiler

Είναι ολίγον τι easter egg μπορεί και κάτι παραπάνω, υπάρχει η θεωρία ότι είναι ο πατέρας του Rust από την 1η season.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλύτερο το 2ο επεισόδιο, χωρίς να θέλει να περάσει μηνύματα όπως το 1ο τώρα που εδραιώθηκε το ποιον των χαρακτήρων

Ωστόσο κινείται σε πιο ρηχά νερά συγκριτικά με αυτό που περιμένει κάποιος από true detective προς το παρόν

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, DeareN είπε

Πολύ καλύτερο το 2ο επεισόδιο, χωρίς να θέλει να περάσει μηνύματα όπως το 1ο τώρα που εδραιώθηκε το ποιον των χαρακτήρων

Ωστόσο κινείται σε πιο ρηχά νερά συγκριτικά με αυτό που περιμένει κάποιος από true detective προς το παρόν

Το ότι φανατικοί της θεωρίας που υποστηρίζεις δεν έχουν τολμήσει να πουν τα ίδια με εσένα, θα έπρεπε να σε ανησυχήσει… 🙂

καλύτερα να μείνετε το Lord of the rings, μην χαλάτε όλα τα θέματα…

• Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 minute ago, AtiX said:

Το ότι φανατικοί της θεωρίας που υποστηρίζεις δεν έχουν τολμήσει να πουν τα ίδια με εσένα, θα έπρεπε να σε ανησυχήσει… 🙂

καλύτερα να μείνετε το Lord of the rings, μην χαλάτε όλα τα θέματα…

Κουμάντο πού θα γράφουμε αλλού όχι εδώ. 

Όσο για αυτό που με ενόχλησε εμένα προσωπικά υπάρχουν άπειρες όχι 1 και 2 κριτικές στο Rotten tomatoes που γράφουν τα ίδια με εμένα 

https://www.rottentomatoes.com/tv/true_detective/s04

Screenshot_20240123_104106_com.android.chrome_edit_1480699166740206.jpg.dd301c2669712cd37978757c68513f68.jpg

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

TRue detective ειπα να δω diversity X- Files βγαινει τελικα :P Κριμα γιατι μου αρεσουν τα σκοτεινα χιονισμενα τοπια της iceland . Ναι ισλανδια οχι αλασκα 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Εμένα ως τωρα μου έχει τραβηξει το ενδιαφέρον. Το μεταφυσικό δε με πειράζει ιδιαίτερα ακομα, αρκει να το εξηγήσουν που πιστεύω θα το κάνουν.

Πολύ καλα ως τωρα, συνεχίζουμε.

Δημοσ.

Το μεταφυσικό στοιχείο τέτοιου στυλ δεν χρειαζόταν αλλά προσπαθώ να την δω κυρίως σαν διαφορετική σειρά αλα X - Files στυλ. Αν και ίσως υπάρξει κάποιος συνδετικός κρίκος με την 1η σεζόν. Πχ το

Spoiler

spiral σύμβολο που έδειξε το είδαμε και στο 2ο επεισόδιο της 1ης σεζόν όταν ο Rust είδε/φαντάστηκε κάτι πουλιά να σχηματίζουν το σύμβολο.

Το woke στοιχείο πχ με την

Spoiler

power bottom μαυρούλα cop που κάνει submission τον άνδρα στο σεξ ή τους not so good άνδρες

αισθητό στο 1ο επεισόδιο, όμως φαίνεται να μην στέκονται τόσο εκεί, αλλά στην πλοκή κυρίως. Προσωπικά θέλω να δω σε περισσότερες σκηνές τον ηθοποιό John Hawkes που κάνει τον αστυνομικό και όχι να τον αφήσουν απλά beta male side character. Γενικά το σωστό χτίσιμο χαρακτήρων είναι πολύ σημαντικό και αναρωτιέμαι πως θα τα χωρέσουν όλα σε τόσα λίγα επεισόδια. Ίδωμεν.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Glikos είπε

Πχ το

Απόκρυψη περιεχομένων

spiral σύμβολο που έδειξε το είδαμε και στο 2ο επεισόδιο της 1ης σεζόν όταν ο Rust είδε/φαντάστηκε κάτι πουλιά να σχηματίζουν το σύμβολο.

Spoiler

Επειδή την είδα πάλι πρόσφατα, το σύμβολο δεν παίζει μόνο σε ένα επεισόδιο αλλά σε ολόκληρη την σεζόν και πάντου.

Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει σύνδεση με την 1η season:

1) Το 2ο επεισόδιο επιβεβαίωνει την θεωρία ότι ο Travis είναι ο πατέρας του Rust
2) Το σύμβολο προφανώς
3) Μάθαμε ότι το ινστιτούτο το χρηματοδοτεί η οικογένεια Tuttle που είναι ουσιαστικά οι αρχηγοί του cult από την 1η season.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kaliakman είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Επειδή την είδα πάλι πρόσφατα, το σύμβολο δεν παίζει μόνο σε ένα επεισόδιο αλλά σε ολόκληρη την σεζόν και πάντου.

Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει σύνδεση με την 1η season:

1) Το 2ο επεισόδιο επιβεβαίωνει την θεωρία ότι ο Travis είναι ο πατέρας του Rust
2) Το σύμβολο προφανώς
3) Μάθαμε ότι το ινστιτούτο το χρηματοδοτεί η οικογένεια Tuttle που είναι ουσιαστικά οι αρχηγοί του cult από την 1η season.

Σχετικά με το

Spoiler

σύμβολο κάτι θυμάμαι ότι το δείχνει πάλι αλλά εκείνη την σκηνή θυμόμουν καλά και την είδα πάλι στο Youtube. Αυτό για τον Travis το διάβασα και εγώ κατα λάθος αλλά δεν έψαξα περαιτέρω λεπτομέρειες γιατί δεν θέλω να φάω πιθανά spoilers από θεωρίες.

Όταν ανέφεραν το όνομα Tuttle και μένα εκεί πήγε το μυαλό οπότε κάπως θα τα συνδέσουν. Αν θυμάμαι καλά πέθανε αυτός αλλά μάλλον συνεχίζει η υπόλοιπη οικογένεια τις βρωμοδουλειές τους.

Οι McConaughey και Harrelson είναι 2 εκ των παραγωγών της σειράς οπότε θέλω να πιστεύω ότι έβαλαν το λιθαράκι τους στο στόρυ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...