hurin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δεν βλέπεται. Ούτε ακόμα και όταν αποσυνδέσεις το όνομα "True Detective" και παλέψεις να το δεις σαν μια αστυνομική ιστορία. Τραγικό σενάριο, κακή ηθοποιία από όλους μηδενός εξαιρουμένου, wokίλα μέχρι αναγούλας. Για κλάματα η Foster, ούτε που σχολιάζω την άλλη. Και σαν "Detectives" είναι άθλιες. Το μόνο που μου έμεινε, γιατί αυτό ήθελαν να περάσουν σαν μήνυμα, είναι ότι η αυτοδικία είναι σωστή, όταν την διαπράττουν γυναίκες. 6 1 1
john1987 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Σκηνοθετικά και ως ατμόσφαιρα ήταν καλή η σαιζόν. Σεναριακα είχε την αθλιότητα που λέγεται wokeness και πολλες αχρείαστες σκηνές που δεν αφορούσαν το κεντρικό θέμα. Εμενα η Foster μου αρεσε οι υπόλοιπο ψιλο αδιάφοροι. 5,5/10 2 1
fasttam Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Την τελείωσα κι εγώ. Τι μου άρεσε: Το κομμάτι που παίζει στους τίτλους της αρχής ήταν πολύ καλό. Αυτά. Να πω όμως ένα μπράβο στην Φόστερ που προτίμησε να κρατήσει τις ρυτίδες στο πρόσωπο της και να δειξει την ηλικία της. Είδα πριν μια βδομάδα την Κίντμαν να προσπαθεί να χαμογελάσει και στ' αλήθεια σκιάχτηκα. (Στο expats) 1
Arkin Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, fasttam είπε Την τελείωσα κι εγώ. Τι μου άρεσε: Το κομμάτι που παίζει στους τίτλους της αρχής ήταν πολύ καλό. Αυτά. Να πω όμως ένα μπράβο στην Φόστερ που προτίμησε να κρατήσει τις ρυτίδες στο πρόσωπο της και να δειξει την ηλικία της. Είδα πριν μια βδομάδα την Κίντμαν να προσπαθεί να χαμογελάσει και στ' αλήθεια σκιάχτηκα. (Στο expats) Τραγουδαρα. Το μονο που αξιζε απο τη σεζον. 1
stevenfins Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Nicolas Cage in talks to star in True Detective season 5 2 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα