Προς το περιεχόμενο

Απορία με usb θύρες

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Ziant,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 3 δεν δουλεύει το 2.0;;;

δεν εννοουμε αυτο.μηπως επεειδη ειναι Usb3 πχ οι πισω δεν εχει περασει καν τους drivers και για αυτο δεν του αναγνωριζουν τιποτα.ενω οι μπροστα μπορει πχ να ειναι Usb 2 και να περαστηκαν αυτοματα οι drivers.

Δημοσ.

αν δεν τους εχει περασει τους περναει και απο το cd.αλλα αμα ηταν usb 2.0 θα πρεπε να τις εχει περασει οπως και τις πισω.

Δημοσ.

Το εκανα μια χαρα παιδια. Τωρα εχω αλλο προβλημα, Δεν λειτουργει το shift κ για να το κανω κεφαλαιο!! λειτουργει με ολα τα κουμπια ενω με το κ δεν.. τι παιζει?

Δημοσ.

εννοεις οτι το shift +κ και δεν σου βγαζει κεφαλαιο Κ ενω το shift + Οποιοδηποτε αλλο στο βγαζει κεφαλαιο κανονικα?και με τα 2 shift γινεται αυτο?με caps lock βγαζει κεφαλαιο?

Δημοσ.

μονο καποιο προγραμμα αν το επηρεαζει η αν ειναι απο καναν ιο κτλ.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.δες αν το κανει απο safe mode.επισης μηπως εχει μπει τιποτα παραξενο να γινεται με το shift+k στα accessibility options η σε καποιο αλλο προγραμμα?

Δημοσ.

Πωωωω τωρα εφαγα μεγαλη φλασια. Εχω βαλει στο razer game booster με το shift K να μου κανει record μεσα στα games. Ευχαριστω παντως!

Δημοσ.

Πωωωω τωρα εφαγα μεγαλη φλασια. Εχω βαλει στο razer game booster με το shift K να μου κανει record μεσα στα games. Ευχαριστω παντως!

για αυτο σου εγραψα καποιο προγραμμα που να εχεις ορισει να κανει κατι με shift + k

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...