Wspr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Προφανως οποιος εχει ασχοληθει λιγο με τους σκυλους κτλ ξερει δυο βασικα πραγματα α.ο σκυλος ειναι μερος της οικογενειας και ζει διπλα στον ανθρωπο ειτε αυτο λεγεται εξοχικο με αυλη ειτε λεγεται πολυκατοικια και γκαρσονιερα.Το μονο που αλλαζει ειναι η αναγκη του σκυλου για ασκηση-βολτα που εξαρταται καθαρα απο τη ρατσα του σκυλου...β.εχει διαβασει 2-3 βασικα πραγματα και ξερει πως να κουμανταρει το σκυλο του(προφανως) ωστε να μην γαυγιζει στις 3 το πρωι.Αν εισαι συνειδητοποιημενος και σωστος ιδιοκτητης διαλεξε το σπιτι που θες χωρις να ρωτησεις αλλα ουτε και φυσικα να αποκρυψεις οτι θα φερεις το σκυλο.
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν επειδή εγώ είχα θέματα στη πολυκατοικία που μένω και έφτασα μέχρι δικηγόρο. Ο νόμος λέει. Μέχρι 2 κατοικίδια ανα διαμέρισμα. Ή 2 σκύλους ή 2 γάτες ή ένα κι ένα. Απαραίτητη προϋπόθεση να μη γαβγίζουν σε ώρες κοινής ησυχίας και να μη μυρίζουν οι ακαθαρσίες. Αν τους το πεις από την αρχή δύσκολα (παράνομα βεβαίως) θα σε βάλει κάποιος μέσα. Νοίκιασε το σπίτι και βάλτον μετά μέσα τον μάγκα. Αν σου πει ο ενοικιαστής τίποτα του στυλ δε μου το είπες πες του ήταν του αδερφού μου και για λίγες μέρες θα είναι εδώ. Το μόνο θέμα να ξέρεις είναι μη πέσεις σε κανέναν μλκ και σου ρίξει καμιά φόλα. Ακραία αλλά παίζει. Δλδ τις ώρες που λείπεις να τον κλείνεις μέσα. Εμένα όταν πήρα το σκύλο με κοιτούσαν όλοι με μισό μάτι. Και τώρα όλοι έχουν από έναν και η δίπλα έχει 2 . θυμάμαι ότι είχα βάλει τη δικηγόρο να πάρει τον ιδιοκτήτη να του πει ότι αν συνεχίσει τη γκρίνια θα πάμε δικαστικώς και της λέει · μου είπε για σκυλάκι όχι για κανονικό σκύλο (τότε ήταν κουτάβι ακόμη το boxer)· και του λέει η δικηγόρος καλά κύριε δε πήραμε και μεζούρα να το μετρήσουμε πριν κλείσουμε το σπίτι. Και το έκλεισε . Το αυτό. Και στον κανονισμό της πολυκατοικίας μας αναγράφει στο συμβόλαιο οτι επιτρέπονται μέχρι 2 κατοικίδια μέσα στο διαμέρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα