fotodv7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Δέχτηκα την πρώτη μου πληρωμή μέσω paypal. Το θέμα είναι ότι πρέπει να περιμένω 21 μέρες για να βγάλω τα λεφτά μου. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε αυτό να γίνει νωρίτερα; Because you have recently started to sell with PayPal, payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days. The funds are kept to settle payments in case there's a problem with transactions. Οκ, το καταλαβαίνω ότι πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες.... Αλλά 21;
arc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Για τη συγκεκριμένη πληρωμή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. 21 μέρες it is. Αν πουλήσεις πάρα πολλά πράγματα και δεν υπάρχουν προβλήματα, τοτε το όριο ημερών θα κατέβει.
arc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αν αποδείξεις στο paypal οτι εισαι καλός πωλητης, μειώνει τα όρια. Το αν είσαι καλός αγοραστής δεν εχει καμια σχέση.
christos_0b Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ναι , ειναι βασικα σε περιπτωση που χρειαστει να γινει καποια επιστροφη χρηματων/προιοντος.
fotodv7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Πωωωω κρίμα. Πληρωμή από affiliate είναι, όχι πώληση... Τέλος πάντων...
newtech Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Πωωωω κρίμα. Πληρωμή από affiliate είναι, όχι πώληση... Τέλος πάντων... Μονο την πρωτη φορά γινεται αυτο φιλε μου.. για ασφαλεια. Δες το απο την αλλη πλευρα.. εσυ να στελνεις λεφτα καπου και τελικα να θελεις να τα παρεις πισω.. ε καλο και γι σενα ειναι η ασφαλεια αυτη
fotodv7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Πριν από λίγες μέρες έλαβα μία πληρωμή affiliate μέσω paypal. Για κάποιο λόγο το paypal θεωρεί ότι είμαι πωλητής ebay και ότι έστειλα κάποιο αντικείμενο. Έτσι δεν με αφήνει να "πειράξω" τα χρήματα μου για 21 μέρες. Μου λέει πως τα λεφτά θα είναι διαθέσιμα 6 Φεβρουαρίου (released date : 6 Feb).Το θέμα είναι ότι διάβασα στο mail που μου έστειλαν αυτό : If your buyer confirms that the item was delivered and doesn't report any problems with it, you may get your funds sooner. If there are problems with the order, the funds would remain in the pending balance until the issue is resolved, which may take longer than 21 days. Επίσης δείτε εδώ Έχω αγχωθεί λίγο. Υπάρχει περίπτωση να χάσω τα χρήματα μου; Τι γίνεται ;
SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αποκλείεται να χάσεις τα χρήματα σου απλα οπως σου λενε και αυτοι ισως παρει περισσότερο χρόνο ωστε να τα εχεις διαθέσιμα , εγω θα σου ελεγα ομως να στείλεις ενα mail να τους εξηγήσεις το θέμα ωστε να τα πάρεις άμεσα
basilis5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 τρελο valuer το paypal. πολλες μερες, μου κανει εντυπωση. γιατι δεν τους ρωτας τι και πως;
fotodv7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Για ποιον λόγο όμως το paypal θεωρεί ότι είμαι seller?
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ποιος ξέρει πως φαίνεται σε αυτους η συνναλαγή , ρώτα τους να μάθεις τι γίνεται
fotodv7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δείτε εδώ Με λίγα λόγια εγώ πρέπει να κάνω κάτι ή απλά περιμένω; Δεν αγόρασε κάποιο αντικείμενο. Απλά μου έστειλε πληρωμή από affiliate. Τι πρέπει να κάνω;
fotodv7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δείτε εδώ Με λίγα λόγια εγώ πρέπει να κάνω κάτι ή απλά περιμένω; Δεν αγόρασε κάποιο αντικείμενο. Απλά μου έστειλε πληρωμή από affiliate. Τι πρέπει να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα