fotodv7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Περιμένω εδώ και 16 μέρες. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω μέχρι την Πέμπτη απλά μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι; Ή απλά περιμένω;
fotodv7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να χάσω τα χρήματα μου; :
arc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να χάσω τα χρήματα μου; : ρε foto σταματα να πρήζεις καρύδια. Το συστημα σου λεει οτι επειδή εισαι νεος θα περιμένεις 21 μέρες. Δεν υπάρχει περιπτωση να χάσεις τα λεφτά σου και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι αλλο (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ).
fotodv7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Sorry ρε φίλε απλά έχω αγχωθεί γιατί είναι κάμποσα λεφτά. Ευχαριστώ πάντως.
marionVel Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Δέχτηκα την πρώτη μου πληρωμή μέσω paypal. Το θέμα είναι ότι πρέπει να περιμένω 21 μέρες για να βγάλω τα λεφτά μου. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε αυτό να γίνει νωρίτερα; Because you have recently started to sell with PayPal, payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days. The funds are kept to settle payments in case there's a problem with transactions. Οκ, το καταλαβαίνω ότι πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες.... Αλλά 21; καλησπέρα μετα απο τοσο καιρο εχω απορία στο ίδιο πράγμα...μου είπε και εμένα 21 μέρες αλλά γτ είχα κάνει λάθος και φάνηκα σαν πωλητης στον εαυτο μου(αφου σ εμένα τα έστελνα τα λεφτα)προσπάθησα να ακυρώσω την μεταφορά και έσβησα το λογαριασμό μου.υπαρχει περίπτωση τα λεφτά μου να ξανα μπούν στην prepaid moy?
antikinsor Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μα καλά, πού το βρήκες αυτό το θέμα από το 2014 και το ξέθαψες; Υπάρχει το κεντρικό topic για το PayPal που τα εξηγεί όλα αυτά αναλυτικά. Όπως και να έχει, συνοπτικά σε ενημερώνω ότι το "Request Money" που λογικά έκανες, είναι συναλλαγή μεταξύ πωλητή/αγοραστή. Δεν έχει σημασία αν προσπάθησες να στείλεις τα λεφτά στον εαυτό σου. Το PayPal δεν μπορεί να το γνωρίζει αυτό και η διαδικασία είναι αυτόματη. Εφόσον λοιπόν ο λογαριασμός σου (στο PayPal) ήταν νέος, πολύ φυσιολογικά σου δέσμευσε τα χρήματα για 21 μέρες (για να εξασφαλίσει τον υποτιθέμενο αγοραστή σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά) και μετά θα σου τα έβαζε κανονικά στο Balance. Αυτή είναι η πολιτική του PayPal και δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο με αυτό. Επίσης, το PayPal είναι ηλεκτρονική χρηματοπιστωτική εταιρεία και δεν είναι "παιχνίδι" να σβήνει ο καθένας το λογαριασμό του έτσι απλά και πιθανόν να δημιουργεί κάποιον άλλο στην πορεία, οπότε ειλικρινά δεν κατάλαβα με ποια λογική έσβησες το λογαριασμό σου και μάλιστα πριν καλά - καλά εξασφαλίσεις ότι θα πάρεις τα χρήματά σου. Πάντως, αν επέλεξες ακύρωση του Request μέσα στο PayPal και δεν αποδέχτηκες τα χρήματα, λογικά μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες θα έχουν επιστρέψει πίσω. Βέβαια, από τη στιγμή που διέγραψες το λογαριασμό σου, τα έχεις περιπλέξει τα πράγματα και κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει με βεβαιότητα, αφού ούτε κι εσύ καλά καλά δεν ξέρεις τι ακριβώς έχεις κάνει... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα