Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω στο Web ανταλλακτικό του Bosch SGS 5302/07 πλυντηρίου πιάτων μου, το οποίο έκαψε το "Control Board" του (ο εγκέφαλος με τα κουμπιά, το πίσω μέρος).

Κοίταξα σε Αμερικάνικο και Ευρωπαϊκό Ebay, και σε όλες τις πρώτες σελίδες.. δεν έχω βρει κομμάτι με φυσιολογική τιμή.

Από Ελλάδα το έχω στα 155€. Έλεγα πως αν μπορούσα να το βρω με 100€ και βγάλε.. θα ήταν μούρλια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Nvel παίζει και να έγραψες. Μάλλον θα μου είχε ξεφύγει, γιατί αυτό εννοούσα Ευρωπαϊκό.

Είναι σίγουρα όμως αυτό, λες; Το στέλνουν στο αργό για €79.88 EUR.

Ρισπέκτ τιμή, αν ισχύει.

P.S:
Πειράζει λέτε που είναι επιδιορθωμένο;

Δημοσ.

δεν είναι προϊόν για πώληση αλλά υπηρεσία επισκευής του καμένου, τους στέλνεις το δικό σου και στο επιστρέφουν

Δημοσ.

Τους έστειλα ένα Email με μερικές ερωτήσεις. Είναι trustworthy; Να τη κάνω έτσι τη δουλειά;

Και αν έχει κάψει εντελώς φλάντζα και δεν επισκευάζεται; Δεν υπάρχει αυτό;

Δημοσ.

δεν γνωρίζω αν είναι αξιόπιστοι γιατί δεν τους έχω στείλει κάτι (τις βλάβες στις συσκεύες μου προσπαθώ να τις επισκευάζω μόνος μου) όπως σε όλους στο ebay βλέπουμε το feedback και τα σχόλια των άλλων πελατών. Για την άλλη ερώτηση μάλλον δεν διάβασες μέχρι τέλους τι γράφουν:

What Happens If.......?

If No Fault Found following full functional testing, we will refund you 25% 
If No Fault Found but we don't have a full functional test, we will refund you in full
If we are unable to repair, we will refund you in full.

We will also refund our postage charge if you opt not to have it returned to you.

Δημοσ.

We shuld be able to repair your PCB for you and replace all the buttons thats missing.
You will get a 12 month warrenty with the repair.
Im not sure how much it will cost you to send it here, but we will return it to Greece with the price stated in the listing.

Regards
Paul

QER

Το ρισπόνς του, σε μερικές ερωτήσεις μου. Μάλλον εκεί θα την κάνω τη δουλειά. 99.7% έχουν, άρα..

Χίλια ευχαριστώ nvel, τέρμα βαρετό το τόπικ, και πάλι ασχολήθηκες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...