V-a-c Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Κολλήματα λοιπόν στο pc ενός συγγενικού προσώπου που συνήθως εμφανίζονται όταν είναι στο internet. Ξεκολλάει μόνο με επανεκκίνηση. Έχουμε δοκιμάσει όλους τους browsers , έχουμε κάνει φορμάτ , έχουμε κάνει ελέγχους στον δίσκο με diagnostic tools , έχουμε ελέγξει για ιούς και αυτό τίποτα το "βιολί" του εκεί συνεχίζει να κολλάει. Αλλάξαμε και το ποντίκι από ασύρματο σε ενσύρματο και έχουμε δοκιμάσει όλες τις usb θύρες Όσα χρόνια ασχολούμαι δεν έχω ξαναδεί αυτό το πρόβλημα. Να παίζει κάτι με psu και κάρτα γραφικών? Στα ελάχιστα παιχνίδια που παίζει δεν του έχει συμβεί. Το pc είναι msi am3, athlon x4 955 , gtx 460 ,psu νομίζω thermaltake δεν θυμάμαι watt. Καμιά ιδέα , να κοιτάξω κάτι? Ευχαριστώ
AiWaaa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ραμ τσέκαρες ? Mια καλή ιδεά ειναι να κανεις boot με κάποια έκδοση limux πχ ubuntu και να δεις αν και εκεί κάνει κολληματάκια. Αν ναι ειναι hardware θέμα αλλιώς software
V-a-c Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Όχι ραμ δεν έχω τσεκάρει ακόμη είναι η αλήθεια. Να το κάνω μέσω memtest? Θα δοκιμάσω και κάποιο linux ευχαριστώ Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια ή κάθε μέρα!
V-a-c Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ο δίσκος φαίνεται να είναι εντάξει στα διαγνωστικά , μόνο στην ανασυγκρότηση δείχνει πολλά κατακερματισμένα αρχεία χωρίς να είναι υπερφορτωμένος όμως , 500άρης με 350 περίπου γίγα ελεύθερα. Θα δοκιμάσω memtest με την πρώτη ευκαιρία και καμιά εύκολη διανομή linux να μπορεί να την λειτουργήσει και αυτός διότι δεν έχει εμπειρία και θα επανέλθω. Ευχαριστώ και πάλι
AiWaaa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις την διανομή. Μπορεις να την δοκιμάσεις και χωρίς να την εγκαταστησεις,
V-a-c Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις την διανομή. Μπορεις να την δοκιμάσεις και χωρίς να την εγκαταστησεις, Ναι , μέσω live cd θα το κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα