vasman15 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Να τονισω για αλλη μια φορα οτι προκειται για τιμη Online στο Public οπως αναφερει και στο site,μην παει κανεις απο το μαγαζι και τρομαξει βλεποντας την τιμη των 700 ευρω το οποίον είναι εξαντλημενο
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά έχει μείνει πουθενά σε αυτή την τιμή (350)?
scullyist Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Το μουλτιδράμα τη στιγμη΄που γράφω λέει "τελευταία κομμάτια, σειρά προτεραιότας". Δεν έχεις να χάσεις κάτι για την 0,1% πιθανότητα να ισχύει. Ειδική ενδυμασία/αλεξίπτωτο, κρίνεται αναγκαίο.
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Το εκανα αυτό με το που βγήκε και περιμένω απάντηση... Στο μεταξύ μόλις έκανα την παραγγελία το έβγαλαν... Παίζει απλά να μαλακίζονται? Γιατί πριν καμία ώρα τους είχα πάρει τηλ και μου είπαν ότι δεν υπάρχει...
scullyist Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Tζάπα το έγραψα το "0,1% να ισχύει"...΄ Αν παίζει λέει... συγκεκριμένα παίζει 99,9% να μαλακίζονται. Eλπίζω αν φας όντως άκυρο να μην πέσεις από τα σύννεφα, ή τουλάχιστον να φρόντισες για το αλεξίπτωτο που έλεγα. Σε κάθε περίπτωση, ευχομαι για την απόλυτη έκπληξη.
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Καλά από τα σύννεφα δεν θα πέσω. βασικά το περιμένω αλλά υπάρχει πάντα η ελπίδα Πάντως στα email ούτε αυτοί ξέρουν τι να πουν [email protected] Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα Multirama.gr για τις αγορές σας. Κατόπιν σχετικού αιτήματός σας και αναφορικά με την παραγγελία σας __________ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ένδειξη "σειρά προτεραιότητας" στα προϊόντα που είναι τελευταία κομμάτια, σημαίνει ότι λόγω του ότι τα κομμάτια είναι λίγα, στην περίπτωση που υπάρξει μεγάλη ζήτηση θα εξυπηρετηθούν οι παραγγελίες με την αντίστοιχη σειρά (προτεραιότητας) που έχουν καταχωρηθεί. Αυτό σημαίνει ότι προς το παρόν βρισκόμαστε σε διαδικασία αναζήτησης προϊόντος αλλά υπάρχει περίπτωση να μη μπορέσετε να παραλάβετε αλλά σε κάθε περίπτωση θα λάβετε εκ νέου ενημέρωση με γραπτή επικοινωνία για οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει σχετικά. Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, Με εκτίμηση, Multirama Customer Service Και όταν τους ρώτησα πότε θα ξέρω μου απάντησε "Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας"... Οπότε λίγες εως μηδαμινές οι πιθανότητες. Anyway σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις
petranpetrou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 ξεπούλησε και το πλαίσιο...στα 520 ευρώ πάλι η ελάχιστη τιμή για το 1020.. https://www.skroutz.gr/s/3626320/Nokia-Lumia-1020.html
kosmasdel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Εβλεπα τωρα σε φυλλαδιο του Πλαισιου οτι διναν το 1020 699€ πριν την προσφορα. Σκεφτειτε τι κερδος βγαζουνε για να το δινουν 50% κατω... 3
hikesl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Τώρα που ξανάγινε διαθέσιμο από vodafone , άραγε θα ανακαλύψουν και άλλα τεμάχια στην αποθήκη για να συνεχίσουν την προσφορά? 1
efo355 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Εβλεπα τωρα σε φυλλαδιο του Πλαισιου οτι διναν το 1020 699€ πριν την προσφορα. Σκεφτειτε τι κερδος βγαζουνε για να το δινουν 50% κατω... Γιατί νομίζεις έχουν φαγωθεί παγκοσμίως να σπρώχνουν τα smartphone και τα tablet ; Εχουν τεράστιο ποσοστό κέρδους. 1
gpoly7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Και το πλαισιο συνεχιζει την κοροιδια, αφου αρχικα ηταν η παραδοση για το μαυρο σε 3 μερες, μετα εγινε σε μια εβδομαδα, μετα τους παιρνω και μου λενε στο πρωτο δεκαπενθημερο του φλεβαρη..ας το καταπιουμε λεω και μετα απο 15 λεπτα τηλεφωνο απο πλαισιο και μου λενε οτι μονο σε ασπρο αν το θελω αλλιως το ακυρωνουν γιατι τελικα δεν θα ξαναφερουν σε μαυρο.... Δηλαδη το πλαισιο δεν θα ξαναφερει σε μαυρο??? Για γελια...
JohnMik Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 ΡΕ παιδιά τι πάτε και μπλέκετε με το πλαίσιο? Αφού έχουν αποδείξει τοσες φορές οτι δεν είναι εντάξει!
simone44 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 εγω παντως που το παρηγγηλα στο ποιο ομορφο χρωμα αντικειμενικα και το ποιο ασυνηθιστο σε hi end smartphone το κιτρινο (αυτος ηταν αλλωστε και ο λογος που το παρρηγκειλα μαζι φυσικα με το οτι θελω να δοκιμασω τα windows που δεν ειχα ποτε και την τρομερη και φοβερη καμερα) σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους την παρασκευη με το που το παρρηγκειλα ( 2 λεπτα μετα που ανεβηκε το λινκ στο αλλο θεμα με τις προσφορες τις vodafone και πρωτου ανοιχτει το παρρον θεμα) μου ειπαν οτι θα σταλει τεταρτη το κινητο και θα το εχω πεμπτη........και σημερα που πηρα να δω τι γινετε και τα τις 20:30 μου ειπαν οτι η παραγγελια μου εχει δρομολογηθει.....εχουν παραλαβει κινητα , αυριο φευγει απο τις αποθηκες τους και τεταρτη το εχω!!!!!! Μαλλον λοιπον το ποσο γρηγορα εκανε ο καθενας την παραγγελια του παιζει ρολο .....αφου μαλλον εν αντιθεση με την vodafone , απο αλλη περιπτωση , κρατανε σειρα προτεραιοτητας !!!!!
giorginho Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 εγω παντως που το παρηγγηειλα στο ποιο ομορφο χρωμα αντικειμενικα και το ποιο ασυνηθιστο σε hi end smartphone το κιτρινο -partially- fixed (και παρακαλω μην το συνεχισετε, αηδιασα ηδη με αυτά που διαβαζω επι δεκάδες σελιδες για τα χρωματα στο άλλο τοπικ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα