Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καινουριο βιντεακι απ'το καναλι μας στο youtube  το booyah channel , με θεμα πραγματα που μας τρελαινουν απιστευτα και μας φερνουν πολλες φορες στα ορια μας!!!! ισως κ σας!! τσεκαρετε το για να νιωσετε κ σεις τον πονο μας!!! Καλη διασκεδαση ελπιζουμε να σας αρεσει!!!

Booyah

Δημοσ.

Προσπαθείς πολύ στο βίντεο.Προσπάθησε να τα κάνεις πιο χαλαρά.

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε εγώ γέλασα...

Η αλήθεια είναι ότι μου τη σπάνε αβέρτα φάσεις με τέτοια βίντεο, προσπαθώντας όμως να ασκήσω constructive critiscism, στέκομαι στα εξής:

- Δε μπορούσα να ταυτιστώ μαζί σου. Για παράδειγμα στα @@ μου για το αν ζορίστηκες απ' το μπούκωμα στην ταβέρνα. Πιάσε και μίλα για κάτι που αποτελεί κοινό βίωμα περισσότερων ανθρώπων. Εκεί με την ουρά στη ΔΕΗ κάτι πήγε να γίνει, αλλά...

- Κάνε κάτι για τον ήχο σας. Πολύ πριμαδούρα, είναι σπαστικό.

- Μην προσπαθείς να είσαι ο Κοντοπίδης αλλά με στυλ ομιλίας Mikeius.

- Τα πολλά τα μπινελίκια δεν έχουν ουσία. Άμα δε μπορείς να πεις κάτι αστείο, δε σώζεται η κατάσταση με βρισίδια.

Δημοσ.

Βασικά άλλαξε είδος βίντεο.Είδα και ένα άλλο από το κανάλι σου με 2 κορίτσια τα οποία εμφανισιακά ήταν καλά αλλά και αυτές δεν το χαν.Αφού έχεις μπλέξει και κορίτσια μέσα σε όλο αυτό χρησιμοποίησε τις έξυπνα.Κάνε κάτι μεν βερσους γουιμεν ή πχ συνήθειες γυναικών κτλ με χιουμοριστική χροιά.Το σημαντικότερο είναι να μην αντιγράφεις άλλους....τουλάχιστον έλληνες.

• Like 1
Δημοσ.

τσεκαρετε το για να νιωσετε κ σεις τον πονο μας!!!

Booyah

Εμένα ποιος θα νοιώσει τον πόνο των ματιών μου με αυτα που άκουσα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...