adams24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα παιδιά τι θερμοκρασίες πρέπει να έχω στο pc? το CPUID HWMonitor μου δείχνει τα εξής amd sempron 140 value 29 max 32 wdc value 29 max29 nvidia gforce 8400gs value 49 max51 εκεί που λέει για fans fanin0 και fanin1 είναι τα ανεμιστηρακια που έχω βάλει εγώ? και άλλη μια ερώτηση έχω έναν ανεμιστήρα στο πλάι να τραβάει αέρα και ένα πίσω να βγάζει το τροφοδοτικό τον ανεμιστήρα τον έχει από κάτω όχι από πίσω μήπως πρέπει να αλλάξω την φορά των ανεμιστήρων που έχω βάλει εγώ? δεν έχω κάποιο πρόβλημα απλά ρωτάω
SPANK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρά ειναι οι θερμοκρασίες σου η κάρτα γραφικών ειναι τσιμπημένη μονο , ρίξε της ενα καθάρισμα απο σκόνες και στο κουτί μηπως κατέβει λιγο. Σωστά τους εχεις του ανεμιστήρε ο πλαινός βάζεις και ο απο πίσω βγάζει , αν υπάρχει η δυνατότητα βάλε απο μπροστά να βάζει και 1 2 απο πάνω να βγάζουν
adams24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 πριν 2 μέρες τον καθάρισα στο πλάι έχω έναν 120 και πίσω έναν 80αρι δεν νομίζω να έχει άλλη θέση το κουτί μου lamtech
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα