lnwolfgr Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ναι, έχουν την λογική των monitors, πρέπει να ακούγονται όσο πιο flat γίνεται γιατί ο πρωτεύων ρόλος τους είναι για παραγωγή μουσικής και όχι τόσο για ακρόαση, έχουν τελείως διαφορετική λογική από αυτήν των παραδοσιακών ηχείων. Στον ήχο ιδικά υπάρχουν 2 "κατηγορίες'' το αντικειμενικό που είναι οι μετρήσεις και το υποκειμενικό που είναι τα αυτιά σου. Εχω ακούσει ηχεία που μετράνε πολύ καλά, αλλά στον ήχο δεν με κέρδισαν, και ηχεία που δεν πήγαν καλά σε μετρήσεις, αλλά στα αυτιά μου είχαν αυτό το ''κάτι'' που μου το έκανε ευχάριστο στο άκουσμα. Αυτό λέω σε αρκετό κόσμο, ο καλύτερος κριτής είναι τα αυτιά σου, αν σου αρέσει αυτό που ακούς, τότε αγόρασε το. Αυτό που είπα πριν, μέχρι τα 500 ευρώ υπάρχουν επιλογές να ακούσει ηχεία αρκετά, τα triangle ήταν απλά ένα δείγμα, klipsch, jbl, monitor audio, polk, elac, dali, κ.α υπάρχουν πολλές επιλογές. Ήμουν ανάμεσα στα triangle br09 και στα wharfedale evo 4.4 τελικά προτίμησα τα evo, το amt tweeter με κέρδισε, αλλά και τα triangle ήταν πολύ πολύ κάλο ηχείο. Θα πρότεινα και τα evo 4.2 (όχι τα 4.1) καθώς είναι πολύ ξεκούραστα στον ήχο (μονιτορίζουν) λίγο, αλλά πάνε κοντά στα 700 ευρώ, εγώ προσωπικά δεν θα έριχνα την ποιότητα τού ενισχυτή για καλύτερα ηχεία. Επεξ/σία 17 Μαϊου από lnwolfgr 2
mandragoraSCR Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Καλά όλα αυτά αλλά με on board κάρτα ήχου δεν γίνεται δουλειά
elpenor Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 14 minutes ago, mandragoraSCR said: Καλά όλα αυτά αλλά με on board κάρτα ήχου δεν γίνεται δουλειά Έχοντας διαβάσει αρκετά συγκριτικά και μετρήσεις από on board κάρτες ήχου και DAC δεν θα συμφωνήσω μαζί σου, τουλάχιστον αν μιλάμε για καλές μητρικές με ESS Sabre DAC ή έστω άνω του μετρίου μητρικές με ALC1200/1220. Υπάρχουν σίγουρα μητρικές με πολύ κακό ήχο όπου αυτό που γράφεις ισχύει στο 100% όμως υπάρχουν και φθηνά και δημοφιλή DAC που οι μετρήσεις τους δείχνουν ότι είναι χειρότερα σε όλα τα σημεία από κάποιες καλές μητρικές. Δεν διαφωνώ ότι με 150 ευρώ μπορείς να πάρεις ένα DAC που υπερέχει στα πάντα από την καλύτερη μητρική όμως στα δικά μου αυτιά αυτές οι διαφορές δεν είναι ιδιαίτερα αισθητές και δεν με απασχολούν, τουλάχιστον χωρίς κάποια καλά headphones. Πραγματικά όταν ακούω μουσική από ηχεία δεν είμαι σε θέση να ακούσω καμία διαφορά ανάμεσα στο DAC του Denon AVR μου και στην on board της Unify X570 (που δεν θεωρείτε και ιδιαίτερα καλή σε αυτόν τον τομέα). https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads%2Fgigabyte-z390-aorus-motherboard-audio-review.13083%2F https://www.igorslab.de/en/big-real-world-test-with-three-x570-motherboards-in-a-closed-pc-the-truth-about-voltage-regulators-fans-temperatures-and-the-onboard-sound/5/ 3
mandragoraSCR Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 39 λεπτά πριν, elpenor είπε Έχοντας διαβάσει αρκετά συγκριτικά και μετρήσεις από on board κάρτες ήχου και DAC δεν θα συμφωνήσω μαζί σου, τουλάχιστον αν μιλάμε για καλές μητρικές με ESS Sabre DAC ή έστω άνω του μετρίου μητρικές με ALC1200/1220. Υπάρχουν σίγουρα μητρικές με πολύ κακό ήχο όπου αυτό που γράφεις ισχύει στο 100% όμως υπάρχουν και φθηνά και δημοφιλή DAC που οι μετρήσεις τους δείχνουν ότι είναι χειρότερα σε όλα τα σημεία από κάποιες καλές μητρικές. Δεν διαφωνώ ότι με 150 ευρώ μπορείς να πάρεις ένα DAC που υπερέχει στα πάντα από την καλύτερη μητρική όμως στα δικά μου αυτιά αυτές οι διαφορές δεν είναι ιδιαίτερα αισθητές και δεν με απασχολούν, τουλάχιστον χωρίς κάποια καλά headphones. Πραγματικά όταν ακούω μουσική από ηχεία δεν είμαι σε θέση να ακούσω καμία διαφορά ανάμεσα στο DAC του Denon AVR μου και στην on board της Unify X570 (που δεν θεωρείτε και ιδιαίτερα καλή σε αυτόν τον τομέα). https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads%2Fgigabyte-z390-aorus-motherboard-audio-review.13083%2F https://www.igorslab.de/en/big-real-world-test-with-three-x570-motherboards-in-a-closed-pc-the-truth-about-voltage-regulators-fans-temperatures-and-the-onboard-sound/5/ Σωστα. Δεν εχεις αδικο. Αλλα μεγαλο ρολο παιζουν και οι πυκνωτες σε ενα dac και οχι μονο το ολοκληρωμενο. Βασικος τους ρολος ειναι να φιλτραρουν τον ηχο. Μια μητρικη εχει παρα μα παρα πολυ ηλεκτρονικο θορυβο κατι το οποιο ειναι οτι χειροτερο για τον ηχο. Οποτε οι On board καρτες εχουν να αντιμετοπισουν και αυτο. Οπως ειπες πολυ σωστα με 150ε παιρνει ενα αξιοπρεπες usb dac. Εγω θα πηγαινα ενα βημα παραπερα και θα εδινα 300ε να παρω ενα πολυ καλο dac (οπωσδηποτε με xlr εξοδο και μπολικες εισοδους) για futureproof και με τα ρεστα ενα ζευγαρι Adam ενεργα(5ααρι, 6αρι, 7αρι 8αρι αναλογα την αποσταση ακροασης και τα τμ του δωματιου). Βεβαια, αυτο θα εκανα εγω, δεν σημαινει οτι πρεπει να το κανουν ολοι 3
gaspari Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Έχω τα Presonus eris 3.5 πρώτης γενιάς και κανά 2 με 3 φορές δεν λειτουργούσε το δεξί ηχείο,έστρωνε μετά από επανεκκίνηση του υπολογιστή. Που να οφείλεται; Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι ακούγεται ένας ήχος (ζζζ) Λέτε να είναι κάποιο θέμα καλωδίου η των ηχείων; 1
lnwolfgr Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 3 λεπτά πριν, gaspari είπε Έχω τα Presonus eris 3.5 πρώτης γενιάς και κανά 2 με 3 φορές δεν λειτουργούσε το δεξί ηχείο,έστρωνε μετά από επανεκκίνηση του υπολογιστή. Που να οφείλεται; Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι ακούγεται ένας ήχος (ζζζ) Λέτε να είναι κάποιο θέμα καλωδίου η των ηχείων; Μπορεί να φταίει η motherboard σου, ιδικά για το ζζζ. Δοκίμασε τα με κάποια άλλη πηγή, που έχει έξοδο 3.5mm. Ενα κινητό κάνα player. 1
mandragoraSCR Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 13 ώρες πριν, gaspari είπε Έχω τα Presonus eris 3.5 πρώτης γενιάς και κανά 2 με 3 φορές δεν λειτουργούσε το δεξί ηχείο,έστρωνε μετά από επανεκκίνηση του υπολογιστή. Που να οφείλεται; Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι ακούγεται ένας ήχος (ζζζ) Λέτε να είναι κάποιο θέμα καλωδίου η των ηχείων; Ειναι τα παρασιτα που ελεγα οτι μαζευει απο την μητρικη οπως ειπε και ο φιλος παραπανω. Spoiler Της Gaspari επαιρνα παλια κατι αμινοξεα 😅
vasilios_n Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ειναι μεταλικα τα AMT της ADAM; https://www.thomann.de/gr/adam_audio_d3v_black.htm Εχω τα focal alpha που ειναι αλουμινιου και λεω να παρω και αυτα Επεξ/σία 18 Μαϊου από vasilios_n
kar10 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για τις ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ο λόγος που περνάει από το μυαλό μου το soundbar είναι για ευκολία σύνδεσης και τοποθέτησης(ασύρματα sub και δορυφόροι) σύστημα ισοστάθμισης καθώς και συμβατότητα με όλα τα σύγχρονα φορμά (dolby atmos) και όλα αυτά με τιμές κάτω από 1000. Σίγουρα τα genelec & neumann είναι κορυφαία και ανώτερα από κάθε μπάρα, αλλά μαζί με το subwoofer τους και όλο το πακέτο ισοστάθμησες πάνε πάνω απο 2500 https://www.thomann.de/gr/neumann_monitor_alignment_kit_3.htm. Αν πέσω λίγο σε π.χ kali audio πάμε μαζί με το γουφερ πάντα περίπου 1600,όταν το samsung q990d το κορυφαίο τους για το 2024 παίζει κάτω απο 900.Επίσης συστήματα με ενισχυτές και παθητικά ηχεία δεν με ενδιαφέρουν, για μουσική και ταινίες έχω τέτοια στο σαλόνι. Ο υπολογιστής είναι σε ''δικό του'' δωμάτιο 16τμ και μπορεί να γίνει οποία τοποθέτηση είναι η καλύτερη δυνατή. Ευχαριστώ και πάλι περιμένω και άλλες προτάσεις!!
zacharis1955 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, kar10 είπε Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για τις ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ο λόγος που περνάει από το μυαλό μου το soundbar είναι για ευκολία σύνδεσης και τοποθέτησης(ασύρματα sub και δορυφόροι) σύστημα ισοστάθμισης καθώς και συμβατότητα με όλα τα σύγχρονα φορμά (dolby atmos) και όλα αυτά με τιμές κάτω από 1000. Σίγουρα τα genelec & neumann είναι κορυφαία και ανώτερα από κάθε μπάρα, αλλά μαζί με το subwoofer τους και όλο το πακέτο ισοστάθμησες πάνε πάνω απο 2500 https://www.thomann.de/gr/neumann_monitor_alignment_kit_3.htm. Αν πέσω λίγο σε π.χ kali audio πάμε μαζί με το γουφερ πάντα περίπου 1600,όταν το samsung q990d το κορυφαίο τους για το 2024 παίζει κάτω απο 900.Επίσης συστήματα με ενισχυτές και παθητικά ηχεία δεν με ενδιαφέρουν, για μουσική και ταινίες έχω τέτοια στο σαλόνι. Ο υπολογιστής είναι σε ''δικό του'' δωμάτιο 16τμ και μπορεί να γίνει οποία τοποθέτηση είναι η καλύτερη δυνατή. Ευχαριστώ και πάλι περιμένω και άλλες προτάσεις!! https://www.thomann.de/gr/presonus_eris_3.5_2nd_gen_subwoofer_set.htmhttps://www.soundimage.gr/pro https://www.soundimage.gr/product/mackie-cr35bt-aytoenishyomena-studio-monitors-mayro + https://www.soundimage.gr/product/mackie-cr8s-xbt-asyrmato-aytoenishyomeno-subwoofer-me-iheio-8-200w-mayro Επεξ/σία 19 Μαϊου από zacharis1955 1
elpenor Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kar10 said: Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για τις ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ο λόγος που περνάει από το μυαλό μου το soundbar είναι για ευκολία σύνδεσης και τοποθέτησης(ασύρματα sub και δορυφόροι) σύστημα ισοστάθμισης καθώς και συμβατότητα με όλα τα σύγχρονα φορμά (dolby atmos) και όλα αυτά με τιμές κάτω από 1000. Σίγουρα τα genelec & neumann είναι κορυφαία και ανώτερα από κάθε μπάρα, αλλά μαζί με το subwoofer τους και όλο το πακέτο ισοστάθμησες πάνε πάνω απο 2500 https://www.thomann.de/gr/neumann_monitor_alignment_kit_3.htm. Αν πέσω λίγο σε π.χ kali audio πάμε μαζί με το γουφερ πάντα περίπου 1600,όταν το samsung q990d το κορυφαίο τους για το 2024 παίζει κάτω απο 900.Επίσης συστήματα με ενισχυτές και παθητικά ηχεία δεν με ενδιαφέρουν, για μουσική και ταινίες έχω τέτοια στο σαλόνι. Ο υπολογιστής είναι σε ''δικό του'' δωμάτιο 16τμ και μπορεί να γίνει οποία τοποθέτηση είναι η καλύτερη δυνατή. Ευχαριστώ και πάλι περιμένω και άλλες προτάσεις!! Είναι όντως σχεδόν αδύνατο να ανταγωνιστείς την τιμή της Samsung, 1000 ευρώ για surround με ασύρματους δορυφόρους και sub χωρίς προβλήματα με delay, Atmos και δικό του σύστημα ισοστάθμισης. Το μόνο που με προβληματίζει όπως σου έχω γράψει είναι η απόσταση που θα κάθεσαι από την soundbard. Αν έχει δίκιο το chatGPT για να δουλέψει σωστά η μπάρα θέλεις 2,5-3 μέτρα. Spoiler Recommended Sitting Distance: 2.5m – 3.5m (8.2ft – 11.5ft) This range is based on achieving: Good stereo separation between L and R channels. Correct timing alignment for psychoacoustic beam steering (virtual surround). Balanced soundstage coverage for center dialogue and surround virtualization. 📐 Breakdown by Listening Goals: Goal Recommended Distance Rationale Stereo Imaging (L/R clarity) 2.2m – 3m (7–10 ft) Matches interaural distance and ensures speaker angle ≈ 30–45° Dolby Atmos / Surround Effects 2.5m – 3.5m (8–11.5 ft) Ensures enough distance for upward/side-firing drivers to reflect off ceiling/walls Dialogue Clarity (center) 2m – 3.5m (6.5–11.5 ft) Allows coherent arrival of center channel waves Wide Sweet Spot (multiple seats) 2.5m+ with lateral spread Reduces spatial crosstalk and beam interference Άρα θα πρέπει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς με βάση τις προτεραιότητες σου. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το surround και το Atmos στο PC, το έχω δοκιμάσει και το θεωρώ χαμένη υπόθεση από τη στιγμή που κάθομαι στα 60cm από την οθόνη. Εκτός από αυτό οι ταινίες που το Atmos κάνει πραγματικά διαφορά είναι μετρημένες και προτιμώ να τις δω στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης καθισμένος στον καναπέ. Όσο αφορά τα games προτιμώ τα ακουστικά. Ίσως να είναι κόλλημα δικό μου αλλά δεν μου αρέσει να είμαι μόνος καθισμένος σε μία καρέκλα μπροστά στο PC και να ακούγονται πυροβολισμοί και διάφοροι ήχοι στο δωμάτιο στα 85 SPL reference και 100 SPL peaks. Μου αρέσει όμως να ακούω μουσική από τα ηχεία όταν κάθομαι στο PC. Μετά από δοκιμές έχω καταλήξει ότι για αυτή τη χρήση δύο ηχεία 4inch και ένα μικρό sealed sub κοντά μου είναι ιδανικός συνδυασμός. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με το γούστο μου, το μέγεθος του γραφείου και του δωματίου μου. Απλά όταν σκέφτεσαι τη λύση που θα ακολουθήσεις να έχεις στο νου σου ότι αν έχεις χρόνο να αφιερώσεις με ένα UMIK μπορείς κατά τη γνώμη μου να διορθώσεις το δωμάτιο και τα ηχεία σε πολύ καλό βαθμό, με πιθανότατα καλύτερο αποτέλεσμα από το αυτόματο σύστημα της Samsung. Edit: Το σύστημα που προτείνει ο @zacharis1955 εμένα θα με κάλυπτε σε μεγάλο βαθμό και η χαμηλή τιμή του το κάνει πολύ δελεαστικό. Δεν θα έπαιρνα όμως το ασύρματο sub γιατί το Bluetooth (ιδίως των windows) έχει μεγάλο delay το οποίο είναι μεγάλο μανίκι να το διορθώσεις και θέλει πολύ software για να καθυστερείς τα άλλα κανάλια. Επεξ/σία 19 Μαϊου από elpenor 3
kar10 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Στις 16/5/2025 στις 11:24 ΜΜ, mandragoraSCR είπε Κατα την προσωπικη μου αποψη. 1000ε για soundbar για pc ειναι more than πεταμενα λεφτα Με αυτα τα λεφτα παιρνεις 2studio monitor και ενα dac και εχεις 10φορες καλυτερο ηχο απο καθε soundbar οσο και αν κοστιζει αυτο 43 λεπτά πριν, elpenor είπε Είναι όντως σχεδόν αδύνατο να ανταγωνιστείς την τιμή της Samsung, 1000 ευρώ για surround με ασύρματους δορυφόρους και sub χωρίς προβλήματα με delay, Atmos και δικό του σύστημα ισοστάθμισης. Το μόνο που με προβληματίζει όπως σου έχω γράψει είναι η απόσταση που θα κάθεσαι από την soundbard. Αν έχει δίκιο το chatGPT για να δουλέψει σωστά η μπάρα θέλεις 2,5-3 μέτρα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Recommended Sitting Distance: 2.5m – 3.5m (8.2ft – 11.5ft) This range is based on achieving: Good stereo separation between L and R channels. Correct timing alignment for psychoacoustic beam steering (virtual surround). Balanced soundstage coverage for center dialogue and surround virtualization. 📐 Breakdown by Listening Goals: Goal Recommended Distance Rationale Stereo Imaging (L/R clarity) 2.2m – 3m (7–10 ft) Matches interaural distance and ensures speaker angle ≈ 30–45° Dolby Atmos / Surround Effects 2.5m – 3.5m (8–11.5 ft) Ensures enough distance for upward/side-firing drivers to reflect off ceiling/walls Dialogue Clarity (center) 2m – 3.5m (6.5–11.5 ft) Allows coherent arrival of center channel waves Wide Sweet Spot (multiple seats) 2.5m+ with lateral spread Reduces spatial crosstalk and beam interference Άρα θα πρέπει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς με βάση τις προτεραιότητες σου. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το surround και το Atmos στο PC, το έχω δοκιμάσει και το θεωρώ χαμένη υπόθεση από τη στιγμή που κάθομαι στα 60cm από την οθόνη. Εκτός από αυτό οι ταινίες που το Atmos κάνει πραγματικά διαφορά είναι μετρημένες και προτιμώ να τις δω στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης καθισμένος στον καναπέ. Όσο αφορά τα games προτιμώ τα ακουστικά. Ίσως να είναι κόλλημα δικό μου αλλά δεν μου αρέσει να είμαι μόνος καθισμένος σε μία καρέκλα μπροστά στο PC και να ακούγονται πυροβολισμοί και διάφοροι ήχοι στο δωμάτιο στα 85 SPL reference και 100 SPL peaks. Μου αρέσει όμως να ακούω μουσική από τα ηχεία όταν κάθομαι στο PC. Μετά από δοκιμές έχω καταλήξει ότι για αυτή τη χρήση δύο ηχεία 4inch και ένα μικρό sealed sub κοντά μου είναι ιδανικός συνδυασμός. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με το γούστο μου, το μέγεθος του γραφείου και του δωματίου μου. Απλά όταν σκέφτεσαι τη λύση που θα ακολουθήσεις να έχεις στο νου σου ότι αν έχεις χρόνο να αφιερώσεις με ένα UMIK μπορείς κατά τη γνώμη μου να διορθώσεις το δωμάτιο και τα ηχεία σε πολύ καλό βαθμό, με πιθανότατα καλύτερο αποτέλεσμα από το αυτόματο σύστημα της Samsung. Edit: Το σύστημα που προτείνει ο @zacharis1955 εμένα θα με κάλυπτε σε μεγάλο βαθμό και η χαμηλή τιμή του το κάνει πολύ δελεαστικό. Δεν θα έπαιρνα όμως το ασύρματο sub γιατί το Bluetooth (ιδίως των windows) έχει μεγάλο delay το οποίο είναι μεγάλο μανίκι να το διορθώσεις και θέλει πολύ software για να καθυστερείς τα άλλα κανάλια. 1 λεπτό πριν, kar10 είπε Καλησπέρα σε ότι έχει να κάνει με τον χώρο είναι ένα δωμάτιο 16τμ και χρησιμοποιείτε μόνο για αυτό, δηλαδή μπορώ γίνει η τοποθέτηση βάση των specs του κατασκευαστή, δεν θα βλέπω ταινίες ούτε θα ακούω ιδιαίτερα μουσική περισσότερο για κανένα παιχνίδι βίντεακι στο youtube κλπ. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το surround και το Atmos στο PC, το έχω δοκιμάσει και το θεωρώ χαμένη υπόθεση από τη στιγμή που κάθομαι στα 60cm από την οθόνη. Εκτός από αυτό οι ταινίες που το Atmos κάνει πραγματικά διαφορά είναι μετρημένες και προτιμώ να τις δω στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης καθισμένος στον καναπέ. Όσο αφορά τα games προτιμώ τα ακουστικά Δεν έχω εμπειρία αλλά έχω ακούσει πολλές θετικές απόψεις από άτομα με σοβαρά συστήματα για τις νέες ηχόμπαρες Απλά όταν σκέφτεσαι τη λύση που θα ακολουθήσεις να έχεις στο νου σου ότι αν έχεις χρόνο να αφιερώσεις με ένα UMIK μπορείς κατά τη γνώμη μου να διορθώσεις το δωμάτιο και τα ηχεία σε πολύ καλό βαθμό, με πιθανότατα καλύτερο αποτέλεσμα από το αυτόματο σύστημα της Samsung. Αυτό ακριβώς είναι που θέλω να αποφύγω την εξαιρετικά βαρετή διαδικασία διόρθωσης, ήμουν έτοιμος να πάρω τα kali in-8 και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το sub και ίσως ένα dac ή κάρτα ήχου ώσπου μου μπήκε ή ιδέα για ηχόμπαρα, με τα δεδομένα που ανέλυσα παραπάνω
LuNaTiC Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Προτάσεις για SUB έχουμε ? Υπάρχει κανένα τρομερό VFM στην αγορά? η φάση είναι οτι δεν έχω πολύ χώρο μπροστά μου αυτό θα επηρεάσει πολύ την ακουστική μου εμπειρία?
zacharis1955 Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LuNaTiC είπε Προτάσεις για SUB έχουμε ? Υπάρχει κανένα τρομερό VFM στην αγορά? η φάση είναι οτι δεν έχω πολύ χώρο μπροστά μου αυτό θα επηρεάσει πολύ την ακουστική μου εμπειρία? https://www.ozon.gr/product/subwoofer-edifier-t5/ https://t.ly/hLFoF https://www.djshop.gr/hi-fi-oikiakos-ichos-eikona/icheia-hi-fi/fenton-shfs08b-black-energ-subwoofer-8 https://tinyurl.com/26epz6rf Επεξ/σία 21 Μαϊου από zacharis1955
LuNaTiC Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου πως συγκρίνονται αυτά με κανένα klipsch των 350-400 ευρώ ή τα αντίστοιχα sub αυτής της κατηγορίας? αξίζουν τα παραπάνω χρήματα ή θα μπορώ να έχω καλο περφόμανς και με τα παραπάνω που μου έδειξες? μπορούνε αυτά να κουμπώσουν στο σεταπ yamaha 201 / υπολογιστής / dali spektor 2 ? γνώμη για το Yamaha NS-SW100
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα