Vassilis_24 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 2 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Που τα βρήκες? Στο γερμανικό αμαζον, τα έχει με έκπτωση σήμερα. 1
zacharis1955 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε Στο γερμανικό αμαζον, τα έχει με έκπτωση σήμερα. 1
vasilios_n Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) On 29/03/2025 at 22:25, Vassilis_24 said: Στο γερμανικό αμαζον, τα έχει με έκπτωση σήμερα. ποια πειρες ; Επεξ/σία 31 Μαρτίου από vasilios_n
Vassilis_24 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, vasilios_n είπε ποια πειρες ; Τα edifier cx7.
zacharis1955 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vasilios_n είπε ποια πειρες ; 2 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Τα edifier cx7. https://www.edifier.com/global/p/computer-speakers/cx7 Επεξ/σία 31 Μαρτίου από zacharis1955 1 2
panos0100 Δημοσ. Κυριακή στις 03:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:51 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, τελικά πήγα πάλι σε βρετανικά ηχεία, νομίζω ηχητικά εδώ είμαι το μπασακι τους τόσο όσο είναι έχει ισορροπία, τα B&W ξέφευγαν αρκετά που θα ήθελα, τα Acoustic energy aelite 1 ήτανε η μια επιλογή μου, αν και όλοι οι πωλητές πρότειναν εκείνα τα φοβήθηκα λίγο από άποψη μήπως είχανε λιγότερο μπάσο, και τελικά πήρα τα Cambridge Audio SX-60 2 λεπτά πριν, panos0100 είπε Επεξ/σία Κυριακή στις 03:55 μμ από panos0100 2
elio_1 Δημοσ. Κυριακή στις 05:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:33 μμ Μου πρότεινε ο αδερφός μου και πήρα τα Behringer 50usb. Monitor ηχεία. Τα βρήκα 125€, θεωρώ ότι είναι πολύ καλά για την τιμή τους. Ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν έχουν volume control, ενώ πλεονέκτημα ότι συνδέονται και με usb, σαν ανεξάρτητη κάρτα ήχου. Δεν περιέχονται καλώδια σύνδεσης στη συσκευασία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα