tyf Δημοσ. Δευτέρα στις 08:42 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:42 πμ Εγώ να σου πω την αλήθεια έχω κάτι edifier αυτόενισχυομενα monitor και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την ποιότητα και και από την δύναμη τους. Επίσης τα έχω πάνω από 8 χρόνια και δεν έχουν κάνει κιχ. Εξαιρετική αγορά. 1
mandragoraSCR Δημοσ. Δευτέρα στις 08:51 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:51 πμ 10 λεπτά πριν, Chris2756 είπε Αλλα κι οταν βλεπω να μου προτεινουν π.χ. κατι ενισχυτακια των 50Ε, απο αυτα που περναμε καποτε απο την SmartKit στην Αγ. Κωσταντινου, για να τα μονταρουμε και να μαθουμε να δουλευουμε το κολητιρι, σαν ιδανικα ηχητικα συστηματα για τον υπολογιστη μου, θα βαλω τα γελια. Αυτοι που προτεινουν αυτα ειναι οι λεγομενοι ξερόλες και με αυτους δεν βγαζεις ακρη 9 λεπτά πριν, tyf είπε Εγώ να σου πω την αλήθεια έχω κάτι edifier αυτόενισχυομενα monitor και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την ποιότητα και και από την δύναμη τους. Επίσης τα έχω πάνω από 8 χρόνια και δεν έχουν κάνει κιχ. Εξαιρετική αγορά. Ενα αλλο λαθος που κανουν πολλοι ειναι οτι νομιζουν επειδη το ηχειο τους ειναι ενεργο ειναι και μονιτορ (studio monitor) Δεν εχω κατι μαζι σου φιλε μου ουτε το λεω για να σε προσβάλω. Το λεω γενικα γιατι πολλοί μπερδεύονται 1
tyf Δημοσ. Δευτέρα στις 09:21 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:21 πμ 29 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Αυτοι που προτεινουν αυτα ειναι οι λεγομενοι ξερόλες και με αυτους δεν βγαζεις ακρη Ενα αλλο λαθος που κανουν πολλοι ειναι οτι νομιζουν επειδη το ηχειο τους ειναι ενεργο ειναι και μονιτορ (studio monitor) Δεν εχω κατι μαζι σου φιλε μου ουτε το λεω για να σε προσβάλω. Το λεω γενικα γιατι πολλοί μπερδεύονται Από ότι θυμάμαι είναι μονιτορ. Δεν θυμάμαι το μοντέλο. Όταν γυρίσω σπίτι θα το δω μπορεί να κάνω και λάθος.
elpenor Δημοσ. Δευτέρα στις 11:25 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:25 πμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Chris2756 said: Αλλα κι οταν βλεπω να μου προτεινουν π.χ. κατι ενισχυτακια των 50Ε, απο αυτα που περναμε καποτε απο την SmartKit στην Αγ. Κωσταντινου, για να τα μονταρουμε και να μαθουμε να δουλευουμε το κολητιρι, σαν ιδανικα ηχητικα συστηματα για τον υπολογιστη μου, θα βαλω τα γελια. 2 hours ago, mandragoraSCR said: Αυτοι που προτεινουν αυτα ειναι οι λεγομενοι ξερόλες και με αυτους δεν βγαζεις ακρη https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/aiyima-a07-tpa3255-review-amplifier.18984/ https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/aiyima-a07-max-amplifier-review.49920/ https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/aiyima-a70-stereo-amplifier-review.52830/ Έχουν περάσει από τα χέρια μου κάποια από αυτά τα ενισχυτάκια των 80-200 ευρώ και πραγματικά ζηλεύω την ικανότητα σας να αντιλαμβάνεστε διαφορές με τους πιο ακριβούς ενισχυτές. Εγώ μπορώ να ξεχωρίσω τον marantz μου από τους υπόλοιπους γιατί χρωματίζει έντονα τον ήχο αλλά πέρα από αυτό όλοι ίδιοι μου φαίνονται. Έχω βελτιώσει πολύ τον ήχο στον χώρο μου τα τελευταία χρόνια και αυτό οφείλεται 70% σε room treatment/calibration, 29% σε καλύτερα ηχεία και sub και ζήτημα 1% στο καλό DAC/ενισχυτή/καλή πηγή. Σε blind test δεν μπορώ να καταλάβω ούτε ποιο DAC παίζει, ούτε ποιος ενισχυτής ούτε καν αν είναι MP3 ή FLAC τις περισσότερες φορές. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:28 πμ από elpenor 3
zacharis1955 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:20 μμ (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Chris2756 είπε Και ποιος ειναι αυτος που μπορει 100% να πει παρε αυτα τα ηχεια ειναι "ΚΑΛΑ"? Και πτυχιουχος του πολυτεχνιου με πεντε ντοκτορα να εισαι και δασκαλο τον Γιαννη Μουρτζοπουλο να ειχες και ο ιδιος ο Νακας να εισαι! Υπαρχουν εκει εξω χιλιαδες μοντελα και θα πρεπει να εχεις ασχολιθει, δοκιμασει, μετρισει το καθε ενα απο αυτα για να μπορεις να δωσεις υπευθυνη γνωμη. Ακομα κι ετσι το συγκεκριμενο ηχειο διαφορετικα θα ακουγεται στο καταστημα, απο οτι στο δωματιο που εχω τον υπολογιστη μου, η στο σαλονι που ακους την μουσικη σου η κανεις τα παρτυ σου. Ασε που και σε αυτους τους χωρους, αλλα θα ακουει το δικο μου αυτι κι αλλα το δικο σου. Εκεινο που μπορουμε να κανουμε ειναι να κανουμε γνωστη την οποια εμπειρια εχει ο καθενας μας, ποιο σωστα λαθη που καναμε και ακριβοπληρωσαμε στο παρελθον, ωστε να τα αποφυγει, οσο το δυνατον καποιος αλλος φιλος. Αλλα κι οταν βλεπω να μου προτεινουν π.χ. κατι ενισχυτακια των 50Ε, απο αυτα που περναμε καποτε απο την SmartKit στην Αγ. Κωσταντινου, για να τα μονταρουμε και να μαθουμε να δουλευουμε το κολητιρι, σαν ιδανικα ηχητικα συστηματα για τον υπολογιστη μου, θα βαλω τα γελια. Πάλι μπλα μπλα μπλα μπλα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:45 μμ από zacharis1955
kar10 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:36 μμ 2 ώρες πριν, elpenor είπε https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/aiyima-a07-tpa3255-review-amplifier.18984/ https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/aiyima-a07-max-amplifier-review.49920/ https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/aiyima-a70-stereo-amplifier-review.52830/ Έχουν περάσει από τα χέρια μου κάποια από αυτά τα ενισχυτάκια των 80-200 ευρώ και πραγματικά ζηλεύω την ικανότητα σας να αντιλαμβάνεστε διαφορές με τους πιο ακριβούς ενισχυτές. Εγώ μπορώ να ξεχωρίσω τον marantz μου από τους υπόλοιπους γιατί χρωματίζει έντονα τον ήχο αλλά πέρα από αυτό όλοι ίδιοι μου φαίνονται. Έχω βελτιώσει πολύ τον ήχο στον χώρο μου τα τελευταία χρόνια και αυτό οφείλεται 70% σε room treatment/calibration, 29% σε καλύτερα ηχεία και sub και ζήτημα 1% στο καλό DAC/ενισχυτή/καλή πηγή. Σε blind test δεν μπορώ να καταλάβω ούτε ποιο DAC παίζει, ούτε ποιος ενισχυτής ούτε καν αν είναι MP3 ή FLAC τις περισσότερες φορές. Είπες την μαγική λέξη, room treatment από εκεί ξεκινούν όλα, αν δεν υπάρχει διάθεση να γίνει τότε είναι περιττό και ανούσιο να σπαταλάμε χρήματα σε ενισχυτές, ηχεία και πηγές, με μια καλή ηχομπάρα και δεν θα καταλάβεις διαφορά 3
Chris2756 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:55 μμ 7 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Πάλι μπλα μπλα μπλα μπλα. Oποιος "εχει την μυγα, μυγιαζεται" ελεγε η γιαγια μου. 1
LuNaTiC Δημοσ. Τετάρτη στις 09:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:42 μμ Το Topping E30 II που είναι φτηνό...δεν είναι πολύ οκ για τα χρήματά του ?
mandragoraSCR Δημοσ. χθες στις 08:02 πμ Δημοσ. χθες στις 08:02 πμ 10 ώρες πριν, LuNaTiC είπε Το Topping E30 II που είναι φτηνό...δεν είναι πολύ οκ για τα χρήματά του ? Εννοείται είναι πολύ καλή επιλογή. Βέβαια εξαρτάται και για την χρήση που το θέλεις. Πχ του λείπει κατι πολύ σημαντικο (xlr outputs) αν το θέλεις για studio monitor ηχεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα