johni41 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα! θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει προγραμμα για τον υπολογιστη που να με ειδοποιει οταν λαμβανω νεα email απο τους λογαιρασμους hotmail,yahoo,gmail. κατι που να με ειδοποιει ειτε με ηχο ειτε οπτικα οτι ηρθε νεο mail στον ταδε λογαριασμο και να το ανοιγω απο εκει ή να μπαινω στο συγκεκριμενο email account
makfil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δεν χρησιμοποιώ τα 2 πρώτα αλλά για το gmail ο Chrome ανοίγει παράθυρο σε κάθε νέο μήνυμα.
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 pop peeper Και ο Thunderbird θα σου κάνει δουλειά αλλά όταν μπλέκονται πολλά account λαλάει και δε σου δίνει πάντα ειδοποιήσεις 3
SPANK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Η καλύτερη λύση ειναι και ο thunderbird που ειπε και η κάρμεν , εγω τον χρησιμοποιώ χρόνια μετα το outlook express και εχω 5 mail ολα μαζεμένα
johni41 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω!!εβαλα το pop peeper! θα δω και το thunderbird
tasgial Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Για μένα το πιο πρακτικό είναι αυτό http://gmail-counter.softpedia.com/ Αλλά είναι μόνο για gmail 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα