sonyxp Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα, Εδώ και 2-3 μέρες βήχω πολύ συχνά, ο λαιμός με πονάει όταν βήχω. Όταν ξαπλώνω(πάω να κοιμηθώ) βήχω πιο συχνά. Μάλλον φταίει εκείνο το γ***νο τσιγαράκι που πήγα να κάνω (αφού δεν καπνίζω), πήγα να ρουφήξω τον καπνό 3-4 φορές μέσα αλλά δεν το κατάφερα. Ίσως αυτό με πείραξε. Αντιμετώπιση? κλασικά φαρμακείο? έχω πιει 4-5 χαμομηλάκια αυτές τις μέρες.
mouxaxa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Πέρασες κανένα κρύωμα πριν από τις μέρες που ξεκίνησε ο βήχας; Έχεις ανεβάσει καθόλου πυρετό; Ο βήχας σου είναι ξερός ή έχεις φλέματα; Θα σου πρότεινα να πας σε κανέναν πνευμονολόγο να σε ακούσει, μήπως σου έχει μείνει κανένα κρύωμα στα πνευμόνια και δεν υποχωρεί. Δεν πιστεύω να σε πείραξε τόσο πολύ ένα τσιγάρο. Σε μαγαζί με κόσμο να πας κατεβάζεις περισσότερο καπνό από αυτό που λες ότι έκανες.
Star_Light Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Το κρινεις τοσο σοβαρο ωστε να πάς σε γιατρό? αστο και θα περάσει μονο του. Βγες να κάνεις λιγο τρέξιμο να ανοιξουν τα πνευμονια.
gigisoni Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ανεμογκάστρι είναι, μην τους ακούς. Εμένα άκου. 1
gatokoritso Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 http://www.myhomeremedies.com/topic.cgi?topicid=56
Antwni Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 http://www.myhomeremedies.com/topic.cgi?topicid=56 http://dagobah.net/flash/thank_you.swf 2
sonyxp Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Πέρασες κανένα κρύωμα πριν από τις μέρες που ξεκίνησε ο βήχας; Έχεις ανεβάσει καθόλου πυρετό; Ο βήχας σου είναι ξερός ή έχεις φλέματα; Θα σου πρότεινα να πας σε κανέναν πνευμονολόγο να σε ακούσει, μήπως σου έχει μείνει κανένα κρύωμα στα πνευμόνια και δεν υποχωρεί. Δεν πιστεύω να σε πείραξε τόσο πολύ ένα τσιγάρο. Σε μαγαζί με κόσμο να πας κατεβάζεις περισσότερο καπνό από αυτό που λες ότι έκανες. Ναι, βγήκα στους 0~ βαθμούς με 2 μπλούζες και ένα μπουφάν που το κράταγα ανοιχτό. Το βράδυ είχα τρομερό πονοκέφαλο, ζαλιζόμουν και κρύωνα... έκατσα στο κρεβατάκι μου και ένοιωθα μια ζέστη... καιγόταν το κεφάλι μου. (μάλλον είχα πυρετό). Αλλά όπως είπα μάλλον φταίει ότι επιχείρησα να ρουφήξω τον καπνό,... αφού δεν το κατέχω το άθλημα με τα τσιγάρα! τι πάω να κάνω δηλαδή!!! By the way τώρα είμαι καλύτερα από το πρωί αλλά ακόμα βήχω... κυρίως όταν ξαπλώνω! ΥΓ: Κόψτε τις μ***ιες ένα απλό κρύωμα είναι απλά σαν να τράβηξε πολύ (2-3 μέρες με παιδεύει και δεν μπορώ να ξαπλώσω) ΥΓ: Μερικοί να προσέχετε κάποιες λέξεις όταν τις πετάτε... ούτε δια αστείο δεν τις λένε αυτές τις λέξεις... φτου φτου χτυπα ξυλο
Star_Light Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Έλα ρε βγήκες με ανοιχτο μπουφάν σε 0 βαθμους??? και ζεις ακομα??? εισαι ήρωας.
revolver1990 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Βρογχίτιδα παίζει να είναι...όπως και να χει πήγαινε να σε κοιτάξουν...μην γίνει χρόνιο αν είναι τίποτα τέτοιο.
Star_Light Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Βρογχίτιδα παίζει να είναι...όπως και να χει πήγαινε να σε κοιτάξουν...μην γίνει χρόνιο αν είναι τίποτα τέτοιο. Προλαβαινει να πάει στο νοσοκομειο άραγε??????????
revolver1990 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Προλαβαινει να πάει στο νοσοκομειο άραγε?????????? Δεν κάνω πλάκα δυστυχώς...Το ίδιο είχα πάθει και γω και χαρακτηριστικά όλοι στην οικογένεια είχαν την ίδια στάση που έχεις και συ,τότε και γω ήμουν μικρός 15-16.Τελικά ο βήχας δεν σταμάταγε και μετά από 1 μήνα που αποφάσισαν οι δικοί μου να με πάνε στον γιατρό είδαν ότι είχα βρογχίτιδα.Τελικά έμεινε χρόνιο και τώρα κάθε φορά που αρρωστήσω έστω και λίγο με πιάνει. Happy hour.
Star_Light Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δεν κάνω πλάκα δυστυχώς...Το ίδιο είχα πάθει και γω και χαρακτηριστικά όλοι στην οικογένεια είχαν την ίδια στάση που έχεις και συ,τότε και γω ήμουν μικρός 15-16.Τελικά ο βήχας δεν σταμάταγε και μετά από 1 μήνα που αποφάσισαν οι δικοί μου να με πάνε στον γιατρό είδαν ότι είχα βρογχίτιδα.Τελικά έμεινε χρόνιο και τώρα κάθε φορά που αρρωστήσω έστω και λίγο με πιάνει. Happy hour. Τι ακριβως έμεινε χρονιο η βρογχίτιδα? η χρονια βρογχιτιδα ειναι πάθηση των καπνιστών που μετα απο χρονια έχουν καταστρεψει τα πνεύμονια τους με την νικοτινη. Εσυ έχεις απλα μια ευαισθησια στο αναπνευστικο μια προδιαθεση και σε πιάνει οταν πέσει το ανοσοποιητικο σου που το ανοσοποιητικο πέφτει οταν δεν γυμναζομαστε , οταν ντυνομαστε σαν κρεμμυδια και ειμαστε ευαλωτοι στο κρυο και ολα αυτα... οταν δεν τρως σωστα δεν κοιμασαι καλα έχεις αγχος κτλπ κτλπ. δεν εφταιξε το οτι αργησες να πας στο γιατρο αυτο μπορει να σε πιασει οποιαδηποτε στιγμη της ζωης σου. Το βγηκα εξω και κρυωσα ειναι μια μπουρδα και μιση ρωτα εναν σοβαρο γιατρο να δεις τι θα σου πει δεν ειναι νοσογονο το κρύο απο μονο του και οσο πιο πολυ το συνηθισεις τοσο πιο δυνατος οργανισμος θα γινεις. Αλλα οταν καπνιζεις , δεν γυμναζεσαι κανεις καθιστικη ζωή και ντυνεσαι με 5 μπουφαν ακομα και αν εξω εχει 20 βαθμους ε τοτε έχεις κάνει εναν οργανισμο μπούλη στο πρωτο μπαμ θα σκάσει. Τωρα άν καποιος έχει άσθμα να ρωτησει τον γιατρο του αν επιτρεπεται να βγαινει στο κρύο καπως πιο εκτεθειμενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα