Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ο αποπάνω γελάει (λίγο) αλλά εγώ αυτό ήρθα να προτείνω. Εκτός αν ξέρετε μάσκα προστασίας που κάνει 10 ευρώ όσο οι φακοί και βρίσκεται εξίσου εύκολα όσο σε κάθε οπτικάδικο.
Gtr34 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ναι αλλά οι φακοί επαφής καλύπτουν μόνο τον κερατοειδή
bluesattack Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αυτη ξερω γω φαινεται ψιλομποσικη http://www.karagewrgiou.gr/maska-prostasias?ref=bestprice.gr αλλα αν δεν τα δοκιμασεις... Γιατι δεν φτιαχνεις μονος σου μια ρε zoranb ? Πιο φθηνα απο αυτο ? Αν και εχω προτεινει και diy μετατροπη.Οι φακοι θα προστατευσουν απο τα ρινισματα σιδηρου που θα πεταγονται ?
Silverage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Όπα παίδες, καίτε λίγο λάδια (μην το πάρετε σαν προσβολή).Ο zoranb θέλει μάσκα που να είναι βολική με γυαλιά.Εγώ του προτείνω το αντίθετο.Να φορέσει φακούς και να χρησιμοποιεί ό,τι μάσκα θέλει. 1
Gtr34 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Όπα παίδες, καίτε λίγο λάδια (μην το πάρετε σαν προσβολή).Ο zoranb θέλει μάσκα που να είναι βολική με γυαλιά.Εγώ του προτείνω το αντίθετο.Να φορέσει φακούς και να χρησιμοποιεί ό,τι μάσκα θέλει. Λάθος κατάλαβα sry
bluesattack Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εμ ετσι που γελαγες την πατησαμε Πονταρω οτι ο zoranb προτιμα να φοραει κρανος παρα να δοκιμασει φακους επαφης 1
Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Έχει ένα μαγαζί εδώ δίπλα μια ολόσωμη πυρίμαχη ζόραν, πάρτη να φτιάξουμε κουλουράκια. 1
Silverage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μπορεί να κάνει πατέντα. Να πάρει μια τέτοια και να μοντάρει στις τρύπες των ματιών τους φακούς των γυαλιών του. 1
zoranb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Βρε Silverage, σιγά να μην ονομαστώ και Hannibal!
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Και αυτη εδω μου αρεσει http://www.g-market.gr/ProductDetails/Oregon-Goggles.aspx και είναι κατάλληλη για όσους φορούν γυαλία όρασης (ταυτόχρονη χρήση) @zoranb εχεις τρυπησει ποτε γυαλι ?
zoranb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Thanx φίλε αλλά δε νομίζω να βολεύουν αυτές οι μάσκες την περίπτωση των γυαλιών, γιατί θα βρίσκει το λάστιχο στους βραχίονες του σκελετού!
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αφου λεει οτι ειναι καταλληλη και για γυαλια... Αλλα ενταξει δεν ξερω αν βγαινουν και σε διαφορα μεγεθη γιατί θα βρίσκει το λάστιχο στους βραχίονες του σκελετού! Ελα βρε συ.Ενταξει το λαστιχο θα καλυπτει τους βραχιονες.Ε και ? Ισα ισα που δεν θα γλυστρανε τα γυαλια απο τον ιδρωτα Αυτες ειναι μασκες εργασιας ,εκανες την δουλεια , την εβγαλες.
zoranb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εάν βρίσκει στους βραχίονες, θα τα πιέζει τα γυαλιά πάνω μου και είναι ότι χειρότερο αυτό!
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Θα ειχες προβλημα αν ηταν καποιο σκληρο λαστιχο που σου παταγε εντονα τα γυαλια (μασκα θαλλασης πχ) Δεν νομιζω αυτο να εχει καμμια σχεση με τετοιου ειδους μασκες .Αλλα ενταξει, αν δεν την δοκιμασεις κιολας..Δεν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο παντως.Η με λαστιχο θα ειναι η θα εφαρμοζει στο κεφαλι ψηλα οπως η κασκες για τα χορτοκοπτικα (που αν πολυσκυβεις θα σου πεφτει ) η καποια full face πιθανοτατα πανακριβη Παντως εγω και με αφορμη μια κατασκευη με τρυπημα γυαλιου που θελω να κανω μαλλον θα τσιμπησω μια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα