vaggelis13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας, έχω ένα λάπτοπ HP pavilion g6 1218ev ..Και πρόσφατα μου έκανε κάτι κόλπα.Για να καταλάβαιτε τι ακριβώς συνέβη....έπαιζα στο virtual dj 6.1 κάτι τραγουδάκια και όταν ήθελα να αλλάξω να παράθυρο να μπω στον περιηγητή μου παγώνει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά ξαναμπαίνει κανονικά μλεχρι να προσαρμόσει τα γραφικά και μου βγάζει ένα παράθυρο κάτω δεξιά ότι σταμάντησε να ανταποκρίνεται και ολοκληρώθηκε η ανάκτηση επιτυχώς! Αυτό το παράθυρο είναι της κάρτας γραφικών AMD .. μπορείται να μο υοείται τι συμβαίνει μήπως και το φτιάξω... Συγνώμη για το θέμα ήθελα να γράψω Παγώνει η Οθόνη!!!
SPANK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Για αρχή κανε uninstall τους drivers , καθάρισμα τα υπολείματα με το driver sweeper και μετα ξανα πέρνα τους , δες στο site της amd μηπως υπάρχουν και νεότεροι 1
stratos200111 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Κανε ελενχο με antivirus να ελενξεις για ιο..κατεβασε το CCleaner και κανε ενα καθαρισμο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα