vitriolis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Η asus που την έστειλα την έβγαλε εκτός εγγύησης γιατί απλά μπορεί να το κάνει. Η κάρτα έκανε 220€ όταν την πήρα και 2 χρόνια μετά πάλι ψάχνω για καινούρια, οπότε όσο γίνεται λιγότερα. Χθες που κοίταξα βρήκα Site: αυτήν . Αξίζει?
Occultist Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Η asus που την έστειλα την έβγαλε εκτός εγγύησης γιατί απλά μπορεί να το κάνει. Η κάρτα έκανε 220€ όταν την πήρα και 2 χρόνια μετά πάλι ψάχνω για καινούρια, οπότε όσο γίνεται λιγότερα. Χθες που κοίταξα βρήκα Site: αυτήν . Αξίζει? Άμα μας έλεγες και τι είναι το υπόλοιπο σύστημα και για ποια χρήση τη θέλεις, από άποψη απαιτήσεων κλπ... Αυτή που δείχνεις, πάντως, δεν κάνει για gaming.
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Η asus που την έστειλα την έβγαλε εκτός εγγύησης γιατί απλά μπορεί να το κάνει. Η κάρτα έκανε 220€ όταν την πήρα και 2 χρόνια μετά πάλι ψάχνω για καινούρια, οπότε όσο γίνεται λιγότερα. Χθες που κοίταξα βρήκα Site: αυτήν . Αξίζει? Όχι, για γύρω στα 100-120 δες αυτήν. https://www.skroutz.gr/s/4529603/Palit-GeForce-GTX750-Ti-2GB-StormX-OC-NE5X75TS1341F.html 750ti με 2 gb και 120 ευρώ. Είναι 2 φορές καλύτερη απο την 740.
BabisTs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Η asus που την έστειλα την έβγαλε εκτός εγγύησης γιατί απλά μπορεί να το κάνει. Η κάρτα έκανε 220€ όταν την πήρα και 2 χρόνια μετά πάλι ψάχνω για καινούρια, οπότε όσο γίνεται λιγότερα. Χθες που κοίταξα βρήκα Site: http://www.techstores.gr/msi-n740-2gd5.html">αυτήν . Αξίζει? Δεν λές και τα specs του pc σου βέβαια αλλά καλύτερα όχι στην gt740(δεν κάνει για gaming).Πήγαινε καλύτερα σε 750/750ti....Αν δεν μπορείς για καινούργια πήγαινε σε μτχ gtx750 (της τραβάς και ένα oc και έχεις στην ουσία μία ti)....Εγώ προσωπικά στο δεύτερο rig πήρα μτχ gtx 750 με 70 ευρώ και με το oc που εκανα απλα εχω μία ti και σίγουρα και παραπάνω σε απόδοση.
Occultist Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δεν λές και τα specs του pc σου βέβαια αλλά καλύτερα όχι στην gt740(δεν κάνει για gaming).Πήγαινε καλύτερα σε 750/750ti....Αν δεν μπορείς για καινούργια πήγαινε σε μτχ gtx750 (της τραβάς και ένα oc και έχεις στην ουσία μία ti)....Εγώ προσωπικά στο δεύτερο rig πήρα μτχ gtx 750 με 70 ευρώ και με το oc που εκανα απλα εχω μία ti και σίγουρα και παραπάνω σε απόδοση. Το αν και πόσο OC παίρνει κάθε κομμάτι hardware δεν είναι δεδομένο, όμως... Επίσης, το να μπαίνεις σε διαδικασία να πάρεις πληροφορίες για vga upgrade και να μην μπορείς να διαθέσεις ούτε για 750Ti, αυτήν την στιγμή, σημαίνει ότι κάτι έχεις καταλάβει (ο καθένας) πολύ λάθος για το κόστος του pc gaming και καλύτερα να ασχοληθείς με κάτι άλλο...
Herculess Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα στην κοινότητα Προ 4ετίας έφτιαξα έναν υπολογιστή με i5-2500K, Gigabyte Z68-UD3H-B3, 16GB ram, SSD και R9 270 (2 χρόνων), οπότε λέω να κάνω μια αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών. Αρχικά σκεφτόμουν να πάρω άλλη μία R9 270 και να την βάλω σε crossfire, αλλά δεν νομίζω ότι το τροφοδοτικό μου την σηκώνει (corsair CM600). Οπότε θα πρέπει να πάρω και τροφοδοτικό σε 750watt και άνω... Αν πάω σε R9 380x ή σε GTX 970 θα χρειαστεί να αλλάξω τροφοδοτικό? Θα είναι οι επιδόσεις καλύτερες από 2X R9 270? Tι μου προτείνετε?(η ανάλυσή στα παιχνίδια είναι 1080p) Ευχαριστώ!
BabisTs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το αν και πόσο OC παίρνει κάθε κομμάτι hardware δεν είναι δεδομένο, όμως... Επίσης, το να μπαίνεις σε διαδικασία να πάρεις πληροφορίες για vga upgrade και να μην μπορείς να διαθέσεις ούτε για 750Ti, αυτήν την στιγμή, σημαίνει ότι κάτι έχεις καταλάβει (ο καθένας) πολύ λάθος για το κόστος του pc gaming και καλύτερα να ασχοληθείς με κάτι άλλο... Οσο μπανανα κομματι και να σου καθησει αν βρεις maxwell πυρηνα aka gtx 750 /750ti που να μην ανεβαινει πανω απο 1400mhz πες το μου και μενα.Οσο για το ποσο που διαθετει ο καθενας για την οποιαδηποτε χρηση (στο θεμα μας gaming συγκεκριμενα) δεν εισαι ο αρμοδιος να το κρινεις εσυ.Ο συμφορουμιτης κοιταζει γυρω στο budjet των 100 ευρω...αν δεν μπορει για καινουργια καρτα υπαρχουν και αξιολογα μτχ κομματια... 2
Occultist Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Οσο μπανανα κομματι και να σου καθησει αν βρεις maxwell πυρηνα aka gtx 750 /750ti που να μην ανεβαινει πανω απο 1400mhz πες το μου και μενα.Οσο για το ποσο που διαθετει ο καθενας για την οποιαδηποτε χρηση (στο θεμα μας gaming συγκεκριμενα) δεν εισαι ο αρμοδιος να το κρινεις εσυ.Ο συμφορουμιτης κοιταζει γυρω στο budjet των 100 ευρω...αν δεν μπορει για καινουργια καρτα υπαρχουν και αξιολογα μτχ κομματια... Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να το κρίνω, αλλά είσαι εσύ, που ξαφνικά έγινες το παγκόσμιο στατιστικό του Maxwell και ανακάλυψες ότι υπάρχει υπόνοια αξιοπρεπούς gaming με κάρτα < 100 €. Ok...
vitriolis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Έχετε δίκιο, ξεχάστηκα! Ναι, γύρω σε αυτά τα χρήματα θα παίξω λογικά. Ορίστε τα specs edit: 8gb ram
BabisTs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις δοκιμασει και μου λες οτι εχω λαθος?Anyway το κοβω εδω γιατι ειμαστε offtopic...Την ιδια δουλεια με την 750ti κανει και με την απλη αν βρει για μενα... Έχετε δίκιο, ξεχάστηκα! Ναι, γύρω σε αυτά τα χρήματα θα παίξω λογικά. Ορίστε τα specs edit: 8gb ram Το συστημα σου ειναι για αρκετα παραπανω χαρακτηριστικα καρτας...Αλλα αν εισαι σε αυτο το budjet gtx 750/750ti. 1
Occultist Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις δοκιμασει και μου λες οτι εχω λαθος?Anyway το κοβω εδω γιατι ειμαστε offtopic...Την ιδια δουλεια με την 750ti κανει και με την απλη αν βρει για μενα... Το συστημα σου ειναι για αρκετα παραπανω χαρακτηριστικα καρτας...Αλλα αν εισαι σε αυτο το budjet gtx 750/750ti. Συμφωνούμε. Δεν κάνω κουμάντο στα οικονομικά του καθένα, αλλά άμα μπορεί να το παλέψει και να μαζέψει κανα σεβαστό ποσό για vga, θα βγει πολύ κερδισμένος. Είναι κρίμα να δέσει χειροπόδαρα τον επεξεργαστή που έχει, με κάτι σαν 750Ti...750Ti βάζουμε σε Core2 κλάση... 1
vitriolis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μιας και τώρα είδα ότι αναφέρεστε σε μένα. Γνωρίζω ότι για gaming θες περισσότερα από 100€, αλλά πριν από 2,5 χρόνια έδωσα 1100€ για αυτό το σύστημα και δεν έχω καμία όρεξη να δώσω πολλά χρήματα για να πάρω gpu, επειδή έτσι αποφάφισε μια εταιρία. Ούτε με ενδιαφέρει σοβαρά το pc gaming με όλα αυτά τα κάκιστα portings που κυκλοφορούν. Με την onboard που έχω παίζω μια χαρά fm και starcraft 2, θέλω μια καρτούλα να μπορεί να σηκώσει κανένα assassin's creed, κανένα batman, παιχνίδια που παίζω ξανά και ξανά. Την hd7850 τη βρίσκω 150€ μτχ, αλλά δεν το ρισκάρω. Ψάχνω μια παρόμοια και πόσταρα εδώ γιατί δεν ξέρω τις διαφορές του γιατί πχ η 740 μου είπατε ότι δεν είναι για gaming ενώ η 750 είναι. 1
BabisTs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Την διπλη αποδοση και παραπανω εχει η 750/750ti απο την gtx 740...Για αυτο σου αναφερουμε την συγκεκριμενη.
vitriolis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Τότε θα κοιτάξω για αυτήν και βλέπω. Σας ευσχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!
Occultist Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μιας και τώρα είδα ότι αναφέρεστε σε μένα. Γνωρίζω ότι για gaming θες περισσότερα από 100€, αλλά πριν από 2,5 χρόνια έδωσα 1100€ για αυτό το σύστημα και δεν έχω καμία όρεξη να δώσω πολλά χρήματα για να πάρω gpu, επειδή έτσι αποφάφισε μια εταιρία. Ούτε με ενδιαφέρει σοβαρά το pc gaming με όλα αυτά τα κάκιστα portings που κυκλοφορούν. Με την onboard που έχω παίζω μια χαρά fm και starcraft 2, θέλω μια καρτούλα να μπορεί να σηκώσει κανένα assassin's creed, κανένα batman, παιχνίδια που παίζω ξανά και ξανά. Την hd7850 τη βρίσκω 150€ μτχ, αλλά δεν το ρισκάρω. Ψάχνω μια παρόμοια και πόσταρα εδώ γιατί δεν ξέρω τις διαφορές του γιατί πχ η 740 μου είπατε ότι δεν είναι για gaming ενώ η 750 είναι. Κατανοώ τη συλλογιστική σου, αλλά εσύ έχεις πάει στο άλλο άκρο. Δε γίνεται από εκεί που κρίναμε σκόπιμα τα 1100 € (απορώ, βέβαια, που πήγαν τα 1100 € με on-board vga, αλλά whatever), να πεισμώσουμε και να προσπαθούμε να κάνουμε σοβαρή δουλειά με πενταροδεκάρες. Δε λειτουργεί έτσι. Κάνε μια βελτιστοποιημένη έρευνα αγοράς και ξόδεψε το τόσο-όσο. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.. Αν έχεις βαλθεί ντε και καλά να ξοδέψεις κάτω από 100 €, καλύτερα να μην αγοράσεις τίποτα, γιατί μόνο office accelerator παίρνεις με αυτά τα χρήματα σε καινούριο, και κάπου εκεί κοντά σε μεταχείρο. Επίσης, 150 € για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ 7850 το 2016 είναι ληστεία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις