Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την 7770 αλλα άρχισε να βγάζει φορά που έχει κρυο κάθετες χρωματιστές γραμμές και πρεπει καθε φορά να την ζεσταίνω με το πιστολάκι για να δουλέψει.Υπάρχει κάποια γύρω στα 100-120 ευρω που να ειναι καλύτερη απο αυτην που εχω τωρα; η χρήση ειναι κυρίως gaming αλλα δνε εχω πολλές απαιτήσεις και το μονιτον μου ειναι το acer v193w 

ευχαριστω

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλυτερη ειναι η R9 280 στα χρηματα αυτα.

σε κουράζω φίλε μου αλλά πραγματικά δεν μπορώ να διαλέξω με τίποτα.. λες να πάρω την asus r9 280 που εκτός από φίλος της asus θα την έχω και μέχρι την Δευτέρα ή να δώσω λίγα λεφτά παραπάνω και να πάρω την xfx r9 280x που λογικά θα αργήσει παραπάνω είναι και γιορτές, και για την xfx μόνο ακουστά έχω και δεν έχω προσωπική εμπειρία ? αξίζει δηλαδή στην ουσία το "x" ?

Δημοσ.

Δες καλυτερα την R9 280 με λιγα χρηματα παραπανω.

Ειναι πολλα παραπανω...πανω απο 50αρι καθως δεν εμπιστευομαι τα περισσοτερα σκρουτζομαγαζα και ασε που αν παρω κατι ελαττωματικο αντε να το αλλαξω μετα

οχι με καταθεση η καρτα απο ebw.Μονο αντικαταβολη

Επισης για 10 ευρω δεν αξιζει να το ρισκαρεις :D

Ειχα σε εκτιμηση το ebw γιατι εχω κανει αρκετες αγορες ολα κομπλε και ακομα λειτουργουν αυτα που εχω παρει.Γιατι το λες αυτο?

Δημοσ.

Ειχα σε εκτιμηση το ebw γιατι εχω κανει αρκετες αγορες ολα κομπλε και ακομα λειτουργουν αυτα που εχω παρει.Γιατι το λες αυτο?

Εχουν ενα θεμα με καθυστερησεις αν βαλεις τα λεφτα απο πριν :D.Για αυτο ειπα για αντικαταβολη 

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα .εχω i5 και θελω μια καρτα γραφικων να παιζω ολα τα games χωρις κανεναν κολημα .κατεληξα στην r9 285  και  r9 280x 3gb   τι γνωμη εχεται ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...