Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος να προτείνει μια φτηνή κάρτα γραφικών για full hd ταινίες μόνο; Πήρε ένας φίλος σύστημα με i3 και ψιλοκολλάει με την ενσωματωμενη στα fullhd video οπότε θέλει κάτι φτηνό να τα σηκώνει.

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος να προτείνει μια φτηνή κάρτα γραφικών για full hd ταινίες μόνο; Πήρε ένας φίλος σύστημα με i3 και ψιλοκολλάει με την ενσωματωμενη στα fullhd video οπότε θέλει κάτι φτηνό να τα σηκώνει.

Με ποιο πρόγραμμα τα παίζει? Mε media player classic home cinema δεν υπάρχει κανένα κόλλημα με την ενσωματωμένη του G3258 

Δημοσ.

Έχω τον υπολογιστή της υπογραφής και τα Παίξε η κάρτα γραφικών, τίποτα οικονομικό έχετε να προτείνεται και να αντέχει κανένα παιχνίδι?

Δημοσ.

Μια βοηθεια και σε εμένα γιατί έχω χαθεί.

Πείτε μου κάποια καλη υλοποιηση και σε λογική τιμή της GTX 970 γιατί έχω χαθεί λιγάκι.

Δημοσ.

Μου πε πως δεν έχει ιδιαιτερο προβλημα απλα αισθανεται ενα ελαφρυ κολλημα ωρες ωρες. Αν μπορειτε προτινεται μου κατι μεχρι 60 ευρω max κ θα παω να δω το pc του απο κοντα να δω αν οντως κολλαει.

Δημοσ.

Καλη βασικα υλοποιηση ειναι η Zotac 970 στα 337ευρω αν θες να δωσεις κατω απο 350ευρω. Αλλιως μετα κοιτας στα 375 με 380 σε Msi και Gigabyte μερια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλη βασικα υλοποιηση ειναι η Zotac 970 στα 337ευρω αν θες να δωσεις κατω απο 350ευρω. Αλλιως μετα κοιτας στα 375 με 380 σε Msi και Gigabyte μερια.

αρκετα φτηνη για να ειναι αληθινη....

Δημοσ.

Ισχύουν τα 2+3 χρόνια εγγύηση της Zotac?

Θυμαμαι οτι μεχρι πριν τα χριστουγεννα την εκανες register και ειχε 5 χρονια εγγυηση.Τωρα δεν ξερω πως ειναι

Δημοσ.

αρκετα φτηνη για να ειναι αληθινη....

Eντάξει πάρε την κατά 2 ευρώ ακριβότερη ITX Gigabyte τότε: http://www.skroutz.gr/s/5762408/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-ITX-GV-N970IXOC-4GD.html

Για κάνα πενηντάρικο λέω το πολύ. Παιχνίδια ο γιος μου που είναι οκτώ χρόνων

΄Εχει ήδη μια 6950 ο υπολογιστής της υπογραφής σου ή χάλασε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...