Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση!

Οπως ειπα θα κανω λιγο υπομονη,να πεσουν οι τιμες της zotac

Παντως αν δεις και τις αλλες εταιριες αντι να πεσουν οι τιμες ανεβηκαν.

ειμαι δευτερα λυκειου και δινω πανελλαδικες του χρονου και δν νομιζω να εχω πολυ χρονο για παιχνιδια.θελω μια τωρα σε λογικη τιμη και με το που τελειωσω τσακ να παρω ακομη μια και να ειμαι αρχοντας..αν εμ πιανεις...

Κοπελα ή καρτα παιδι μου θες να αγορασεις??? :P

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα 
είμαι κάτοχος μιας Sapphire R7 260X 2GB GD5 OC, αν και δεν το περίμενα έχει πολύ καλή απόδοση σε παιχνίδια όπως farcry 4, watch dogs, σε fullHD, αξίζει τον κόπο να αγοράσω μια όμοια για crossfire;
οι επίδοσης θα ανεβούν αισθητά;
αν γνωρίζετε κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη.
ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Case (Κουτί): NZXT (δε θυμάμαι, αλλά είναι mid tower)

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Aerocool kcas-700w

Motherboard (Μητρική): DFI LP DK X58-T3eH6

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel i7 920

RAM (Μνήμη συστήματος): 10gb

GPU (Κάρτα γραφικών): Sapphire Radeon HD 4890 2gb vapor-x 

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):LG E2350V  / 1920*1080

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): win 7

Καλησπέρα, έχω την παραπάνω κάρτα γραφικών, αλλά θέλω να την αλλάξω αφενός γιατί δεν παίζω πια games και αφετέρου γιατί είναι ενεργοβόρα. Επίσης έχει θεματάκια με τους drivers και γενικά ψάχνω μία σχετικά καινούρια για να έχει υποστήριξη και στα windows 10.

Το λογισμικό που τρέχω σε καθημερινή βάση είναι EPLAN P8, TIA PORTAL V13 καθώς τον χρησιμοποιώ και για ταινίες.

Οπότε γι' αυτή τη χρήση ψάχνω μία κάρτα γραφικών vfm ώστε να αντικαταστήσω την 4890.

Τι θα προτείνατε; 

Δημοσ.

Ε την 4890 θα τη δώσω 60 ευρώ. Καλά είναι;

Οπότε αν γινόταν φθηνότερη ή στα ίδια χρήματα, θα ήταν μια χαρά.

σε αυτα τα χρηματα δεν μπορεις να παρεις κατι αξιολογο μπορεις να ανεβεις στα 100€ και να παρεις μια gtx 750 με μολις 55W TDP

http://www.skroutz.gr/s/5156641/Inno-3D-GeForce-GTX750-1GB-N750-1SDV-D5CW.html

Δημοσ.

Θα με ενδιέφερε κάτι σε nvidia μιας και έχει καλύτερη υποστήριξη σε unix os.

Κοίτα, δε νομίζω πως τα προγράμματα που ανέφερα έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις για vga.

Γι' αυτό και έψαχνα κάτι στα μισά χρήματα. Ωστόσο επειδή δεν ασχολούμαι με αυτό το κομμάτι δε μπορώ να γνωρίζω και τους λόγους για να πάω σε κάτι καλύτερο. Αν θα μπορούσες θα ήθελα να μου πεις και γιατί προτείνεις να ανέβω στα 100.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

γενικα καρτες κατω των 70-80 δεν αξιζουν ειναι εντελως για δουλειες γραφειου

την gtx 750 στην προτεινα γιατι μπορεις να παιξεις και κανα παιχνιδακι σε low εκτος και αν δεν σε ενδιαφερει καθολου αυτο το κομματι

στα χρηματα σου μπορεις να δεις και αυτες

http://www.skroutz.gr/s/4036517/Sapphire-Radeon-R7-240-1GB.html

http://www.skroutz.gr/s/1986659/Gainward-GeForce-GT610-2GB.html

καλο θα ηταν να κραταγες την 4890 εκτος αν το pc λειτουργει 24/7

Δημοσ.

Όχι δε λειτουργεί 24/7. Κανα 3ωρο τη μέρα που είμαι σπίτι, για να συνεχίζω τη δουλειά.

Δε μου έχει δημιουργήσει θέμα, απλώς τι σκέφτομαι:

1) Την έχω 5 χρόνια

2) Δεν έχει dx11 και δεν έχει drivers για 8.1 (bugs στο catalyst control center)

3) Αυξημένη κατανάλωση και μεγάλες θερμοκρασίες

Δε θέλω να πάω σε παραπάνω χρήματα, γιατί στο τέλος θα δώσω ~170 (r9 270) και θα ξαναρχίσω να παίζω games.

Τέλος είναι κακή περίοδος για αγορά κάρτας μιας και θα βγουν οι καινούριες με dx12.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...