Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποια υλοποιηση R7260X θα επιλεγατε;ευχαριστω.

Τη φθηνότερη...σε τέτοιες κάρτες δεν παίζει μεγάλο ρόλο η υλοποίηση.Προσωπικά θα κοίταγα σε Sapphire ή Asus...

• Like 1
  • Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ψάχνω κάρτα γραφικών (προτότυπο  :P  )

έχω μια hd3870 με την οποιά κάνω την δουλειά μου (παίζω pro ) αλλά θέλω να την αλλάξω κυρίως λόγο της έλλειψης hdmi

οπότε θέλω να είναι ίδια η και καλύτερων επιδοσεων (ε αυτό δεν πιστεύω να είναι δύσκολο)

τιμή max 100€ 

μελλοντικά ίσως παίξω και κανα need4speed αλλά μέχρι εκεί

Δημοσ.

ψάχνω κάρτα γραφικών (προτότυπο  :P  )

έχω μια hd3870 με την οποιά κάνω την δουλειά μου (παίζω pro ) αλλά θέλω να την αλλάξω κυρίως λόγο της έλλειψης hdmi

οπότε θέλω να είναι ίδια η και καλύτερων επιδοσεων (ε αυτό δεν πιστεύω να είναι δύσκολο)

τιμή max 100€ 

μελλοντικά ίσως παίξω και κανα need4speed αλλά μέχρι εκεί

Για ποιο λογο χρειαζεσαι το hdmi? Ρωταω για να μην δωσεις τζαμπα τα λεφτα.

Δημοσ.

Για ποιο λογο χρειαζεσαι το hdmi? Ρωταω για να μην δωσεις τζαμπα τα λεφτα.

και ήθελα να το γράψω

η tv μου είναι πέντε μέτρα απο το pc και την έχω σαν δεύτερη οθόνη ,έχω βάλει με το άνοιγμα του Pc να ανοίγει και στην δεύτερη οθόνη το kodi (σαν htpc) και την έχω συνδέσει με καλώδιο dvi(gpu)->hdmi, εικόνα έχω κανονικά αλλά ήχο τπτ (είναι χαλασμένη η εξοδος του jack -για τiς hdmi- της tv) οπότε η λύση είναι να πάρω ηχεία απλά για αυτή την δουλειά (~25€) και είχα σκοπό να αγοράσω (επιτέλους) μια κάρτα γραφικών οπότε έλεγα να τα συνδυάσω....

Δημοσ.

Case (Κουτί): Antec midi

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): thermaltake 550w

Motherboard (Μητρική): msi p55-cd53

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): intel i5 750

RAM (Μνήμη συστήματος): 4gb

GPU (Κάρτα γραφικών): μεχρι 60 ευρω

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): μεχρι 1920x1080

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): windows 7 64

Για προτεινετε μια καρτουλα μεχρι 60 ευρω.Δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια.

Δημοσ.

Case (Κουτί): Antec midi

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): thermaltake 550w

Motherboard (Μητρική): msi p55-cd53

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): intel i5 750

RAM (Μνήμη συστήματος): 4gb

GPU (Κάρτα γραφικών): μεχρι 60 ευρω

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): μεχρι 1920x1080

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): windows 7 64

Για προτεινετε μια καρτουλα μεχρι 60 ευρω.Δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια.

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/407774/%CE%91%CF%80%CF%8C-2GB-%CE%AD%CF%89%CF%82-3GB.html?keyphrase=gt+730

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/407774/%CE%91%CF%80%CF%8C-2GB-%CE%AD%CF%89%CF%82-3GB.html?keyphrase=r7+240

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Πρωτη αναρτηση για μενα αφου εδω και καποιο καιρο εχω μπει ψιλο-σοβαρα στο pc building και gaming...σαν χομπι βεβαια B)
Εχω το pc της υπογραφης κατω και σκεφτομαι ν αλλαξω την gpu. Σημειωση:Τη mobo και την cpu τις αναβαθμισα πριν λιγες μερες αλλα δεν προλαβα να παιξω παιχνιδι ακομα. Δεν εχω καποιες βλεψεις να παω σε 1440p στο εγγυς μελλον και ειμαι ευχαριστημενος με την 1080p.Απλα θελω να εχω αυτο το "κατι παραπανω"!
Θα ηθελα καταρχην τη γνωμη σας για το pc οπως ειναι και σε τι θα με συμβουλευατε ν αναβαθμισω την gpu ή να την αφησω οπως ειναι.
Υπαρχει θεμα bottlenecking? Παιζω κυριως fps,tps,action. Σκεφτομουν gtx 970 αλλα ψιλο-τσιμπαει η τιμη!

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Πρωτη αναρτηση για μενα αφου εδω και καποιο καιρο εχω μπει ψιλο-σοβαρα στο pc building και gaming...σαν χομπι βεβαια B)

Εχω το pc της υπογραφης κατω και σκεφτομαι ν αλλαξω την gpu. Σημειωση:Τη mobo και την cpu τις αναβαθμισα πριν λιγες μερες αλλα δεν προλαβα να παιξω παιχνιδι ακομα. Δεν εχω καποιες βλεψεις να παω σε 1440p στο εγγυς μελλον και ειμαι ευχαριστημενος με την 1080p.Απλα θελω να εχω αυτο το "κατι παραπανω"!

Θα ηθελα καταρχην τη γνωμη σας για το pc οπως ειναι και σε τι θα με συμβουλευατε ν αναβαθμισω την gpu ή να την αφησω οπως ειναι.

Υπαρχει θεμα bottlenecking? Παιζω κυριως fps,tps,action. Σκεφτομουν gtx 970 αλλα ψιλο-τσιμπαει η τιμη!

http://www.skroutz.gr/s/4693148/Sapphire-Radeon-R9-280-3GB-Dual-X-Boost-OC-11230-00-20G.html

Mια χαρά το βλέπω το σύστημά σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...