Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους ! Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας στο θέμα της Gigabyte Windforce την OC vs G1 gaming

Γιατι να μην αγοράσω την πρώτη που είναι και πιο φτηνή και να την κάνω overclock ώστε να φτάσει τις επιδόσεις της δεύτερης ?

H Gigabyte φτιαχνει και τις 2 έχουν την ήδια ψυκτρα και η μόνη διαφορα που έχουν πέρα απο τα ρολόγια είναι οτι η G1  έχει backplate.

Backplate,φωτιζομενο logo και ανεβασμενα ρολογια. Αν οπως λες δεν σε ενδιαφερουν τα προηγουμενα και θες να γλυτωσεις λεφτα,πηγαινε για την απλη εννοειται.

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, όπως μπορείτε να δείτε και από τα χαρακτηριστικά πιο κάτω, το pc άρχισε να παλιώνει αρκετά. Βέβαια φράγκα δεν υπάρχουν, οπότε αλλαγές πολλές δεν γίνεται να κάνω. Ανέβασα την RAM από τα 4 στα 8 και είδα μεγάλη διαφορά. Ήρθε όμως η ώρα της κάρτας γραφικών γιατί κάνει και κάτι τρελά τελευταία. Η κάρτα είναι πέντε ετών, οπότε σίγουρα θα βρω κάτι καλύτερο. 

Το ποσό που διαθέτω είναι αυστηρά μέχρι 70 ευρώ. Εκτός κι αν μιλάμε για κάτι στα 75 πχ που να έχει αξία. Επίσης με ενδιαφέρει να συνδέσω και την παλιά μου οθόνη κάποια στιγμή (δυο οθόνες δηλαδή). Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν με καίει ακόμα. Ακούω προτάσεις και ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. 

* Case: Απλό κουτί
* PSU: toughpower 600w
* Motherboard: asus p7p55d
* CPU: i5 750 στα 2.67 GZ
* RAM: ddr3 8 giga
* GPU: Ati Radeon HD 6790 1 giga ddr5
* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): LG IPS LED 23 in
* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 9 64 bit
ΥΓ: Με ενδιαφέρει να παίζω κανένα παιχνίδι όχι με φουλ γραφικά έτσι, αλλά αξιοπρεπέστατα. 
Επεξ/σία από paploa
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, όπως μπορείτε να δείτε και από τα χαρακτηριστικά πιο κάτω, το pc άρχισε να παλιώνει αρκετά. Βέβαια φράγκα δεν υπάρχουν, οπότε αλλαγές πολλές δεν γίνεται να κάνω. Ανέβασα την RAM από τα 4 στα 8 και είδα μεγάλη διαφορά. Ήρθε όμως η ώρα της κάρτας γραφικών γιατί κάνει και κάτι τρελά τελευταία. Η κάρτα είναι πέντε ετών, οπότε σίγουρα θα βρω κάτι καλύτερο. 

Το ποσό που διαθέτω είναι αυστηρά μέχρι 70 ευρώ. Εκτός κι αν μιλάμε για κάτι στα 75 πχ που να έχει αξία. Επίσης με ενδιαφέρει να συνδέσω και την παλιά μου οθόνη κάποια στιγμή (δυο οθόνες δηλαδή). Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν με καίει ακόμα. Ακούω προτάσεις και ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. 

* Case: Απλό κουτί
* PSU: toughpower 600w
* Motherboard: asus p7p55d
* CPU: i5 750 στα 2.67 GZ
* RAM: ddr3 8 giga
* GPU: Ati Radeon HD 6700 series 1 giga
* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): LG IPS LED 23 in
* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 9 64 bit
ΥΓ: Με ενδιαφέρει να παίζω κανένα παιχνίδι όχι με φουλ γραφικά έτσι, αλλά αξιοπρεπέστατα. 

ψαξε στις αγγελιες για καμια μεταχειρησμενη σε αυτα τ λεφτα,γτ καινουρια δυσκολο.

αλλα με προβληματιζει λιγο το τροφοδοτικο σου,ποσο καιρο το χεις,ειναι 80+?

Έβαλα αγγελία για gtx650 και amd7770 και μου έστειλαν μήνυμα για μια r6770 τη παίζει με αυτήν? Έχει καμία σχέση με τις άλλες δύο που προτείνατε? Είναι χειρότερη?

http://www.msi.com/product/vga/R6770MD1GD5.html#hero-overview

η 6770 ειναι κατωτερη...

Δημοσ.

Ευχαριστώ, αλλά δεν ψάχνω κάτι σε μεταχειρισμένο. Κάτι να βοηθάει λίγο καλύτερα σε σχέση με εκείνη που έκλεισε πενταετία. Αν υπάρχει κάτι καλώς, αλλιώς θα την παλέψω με την ίδια. Ευχαριστώ πάντως. 

Το 80+ δεν κατάλαβα τι είναι. Τρία χρόνια πρέπει να το έχω. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ, αλλά δεν ψάχνω κάτι σε μεταχειρισμένο. Κάτι να βοηθάει λίγο καλύτερα σε σχέση με εκείνη που έκλεισε πενταετία. Αν υπάρχει κάτι καλώς, αλλιώς θα την παλέψω με την ίδια. Ευχαριστώ πάντως. 

Το 80+ δεν κατάλαβα τι είναι. Τρία χρόνια πρέπει να το έχω. 

πες μας πρωτα ποια καρτα ακριβως εχεις,το 6700 ειναι η σειρα ειναι ομως η 6770?η 6790?6750?

ειναι η αποδοση του τροφοδοτικου.

υπαρχει 80+,80+bronze,80+gold κτλβ

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους ! Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας στο θέμα της Gigabyte Windforce την OC vs G1 gaming

Γιατι να μην αγοράσω την πρώτη που είναι και πιο φτηνή και να την κάνω overclock ώστε να φτάσει τις επιδόσεις της δεύτερης ?

H Gigabyte φτιαχνει και τις 2 έχουν την ήδια ψυκτρα και η μόνη διαφορα που έχουν πέρα απο τα ρολόγια είναι οτι η G1  έχει backplate.

Η διαφορά προφανώς δεν είναι το backplate αλλά αυτό που η Gigabyte ονομάζει gauntlet sorting . Στην ουσία ,όπως είναι γνωστό ,ίδια τσιπάκια (ακόμα και απ'το ίδιο waffer) αντιδρούν διαφορετικά σε διάφορες τάσεις πράγμα που σημαίνει διαφορετική συμπεριφορά στο overclock .Η g1 σειρά είναι τα "καλά" τσιπάκια που μπορούν να κάνουν θεωρητικά καλυτερο overclock ,χωρίς αυτό να σημαίνει οτι άν δώσεις ενα Hz παραπάνω στην WFOC θα ανατιναχτεί το σύμπαν .Αν η διαφορά είναι στα 30-40 €  προτίμησε την g1 ,αλλιώς και σε περίπτωση που δεν πρόκειται να κάνεις overclock ποτέ δεν υπάρχει λόγος να μην γλιτώσεις μερικά €€ .

Δημοσ.

Καλησπέρα σας......

ύστερα από 5-6 χρόνια ψάχνω την επόμενη μου gpu....... η hd4870 που είχα οποία παρέδωσε πνεύμα.......από απαιτήσεις λίγο gaming (wow, lol, pro, derty) ,πολλές ταινίες και internet.... το setup μου αποτελείται από cpu Q9550, motherboard asus maximus formula, hard disc corcair ssd 256 για το λειτουργικό + 3 x 1,5 tb για αποθήκη , gpu hd4870 (αυτή μας τελείωσε), memory 4 x 2G corcair dominator dual channel, psu enermax 625W και monitor dell u2410.

Το σύστημα μου τρέχει απροβλημάτιστα windows 7 ultimate eng, 64 bit.

Το βασικό hardware (εαν και παλιό σχετικά) δεν σκοπεύω να το αλλάξω αφού δουλεύει μια χαρά, οπότε περιμένω τις προτάσεις σας για αγοράς κάποιας gpu καρτούλας καινούργιας ή μεταχειρισμένης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...