Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίπου 200-300 max κάρτα γραφικών ψάχνω αλλά το κυριότερο που θέλω να έχει χαμηλή κατανάλωση ώστε να μην φουσκώνει πολύ ο λογαριασμός της ΔΕΗ

Επειδή είσαι στη θέση που είμαι κοίτα για μεταχειρισμένη 970 ή 290χ.Βρίσκεις στα 300 ευρώ με απόδειξη-εγγύηση κλπ.

Το θέμα μου εμένα είναι ποιά υλοποίηση και ποια από τις δύο παραπάνω;;

Αυτό με τη ΔΕΗ....καλά είπαμε...δεν θα τροφοδοτήσουμε και το 4G στο ALLOU FUN PARK!  :lol:

Επεξ/σία από DRIFT_KING
  • Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή είσαι στη θέση που είμαι κοίτα για μεταχειρισμένη 970 ή 290χ.Βρίσκεις στα 300 ευρώ με απόδειξη-εγγύηση κλπ.

Το θέμα μου εμένα είναι ποιά υλοποίηση και ποια από τις δύο παραπάνω;;

Αυτό με τη ΔΕΗ....καλά είπαμε...δεν θα τροφοδοτήσουμε και το 4G στου ALLOU FUN PARK!  :lol:

Υποψιν παντως, αν η αποδειξη δεν ειναι κομμενη στο ονομα σας, το καταστημα ΔΕΝ υποχρεουται να σας καλυψει με εγγυηση. Καποια το κανουν με δικια τους πρωτοβουλια. Οποτε μην το θεωρειται δεδομενο, αν παρετε αποδειξη απο αλλον με σκοπο να εχετε εγγυηση, επικοινωνηστε πρωτα με το καταστημα που εγινε η αγορα να σας πει αν σας καλυπτει η οχι.

Δημοσ.

Υποψιν παντως, αν η αποδειξη δεν ειναι κομμενη στο ονομα σας, το καταστημα ΔΕΝ υποχρεουται να σας καλυψει με εγγυηση. Καποια το κανουν με δικια τους πρωτοβουλια. Οποτε μην το θεωρειται δεδομενο, αν παρετε αποδειξη απο αλλον με σκοπο να εχετε εγγυηση, επικοινωνηστε πρωτα με το καταστημα που εγινε η αγορα να σας πει αν σας καλυπτει η οχι.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό.Πες ότι ο ξάδερφος σου σου δίνει κάτι με εγγύηση (ή στο χαρίζει ας πούμε και αυτός λείπει εξωτερικό),σου χαλάει και το τρως στη μάπα με την εγγύηση στο χέρι?Κουφό είναι.

Αν ισχύει τότε καταρρίπτεται το πλεονέκτημα της εγγύησης σε μεταχειρισμένα προϊόντα με αποτέλεσμα πτώση τιμής λόγω αδυναμίας κάλυψης εγγύησης.Τι νόημα έχει τότε στις αγγελίες και το αναφέρουν?Για να πουλήσουν πιο ακριβά μόνο?

Δημοσ.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό.Πες ότι ο ξάδερφος σου σου δίνει κάτι με εγγύηση (ή στο χαρίζει ας πούμε και αυτός λείπει εξωτερικό),σου χαλάει και το τρως στη μάπα με την εγγύηση στο χέρι?Κουφό είναι.

Αν ισχύει τότε καταρρίπτεται το πλεονέκτημα της εγγύησης σε μεταχειρισμένα προϊόντα με αποτέλεσμα πτώση τιμής λόγω αδυναμίας κάλυψης εγγύησης.Τι νόημα έχει τότε στις αγγελίες και το αναφέρουν?Για να πουλήσουν πιο ακριβά μόνο?

Δεν ξερω ποσοι το γνωριζουν αυτο. Το εψαξα προσφατα γιατι ενας φιλος μου ηθελε να παρει καρτα μεταχειρισμενη, και βρηκα καποιες ερωτησεις - απαντησεις πανω στα μεταχειρισμενα στο ιντερνετ.

Δημοσ.

Σας υπερευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Τώρα όμως μου γεννήθηκε ένα άλλα ερώτημα από την στιγμή που η κατανάλωση ρεύματος είναι αμιλητέα ποιές κάρτες έχουν καλύτερο chiper για games;Nvidia ή Ati?Συγνώμη αν έχω γίνει σπαστικός αλλά είμαι άσχετος με το θέμα pc gaming :P.Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Eιμαι αναμεσα σε 

Asus Gtx 980 strix

KAI

AMD Radeon™ R9 295X2

εχω 4κ οθονη και θα ηθελα οτι καλυτερο για gaming  ποια μου προτεινετε?

Δημοσ.

Eιμαι αναμεσα σε 

Asus Gtx 980 strix

KAI

AMD Radeon™ R9 295X2

εχω 4κ οθονη και θα ηθελα οτι καλυτερο για gaming  ποια μου προτεινετε?

Finaly το σωστό μέρος :D

Λοιπόν, δεν είναι καν η ίδια κατηγορία τιμής.

Εγώ θα πρότεινα δυο GTX 970 σε SLI αν έχεις κοντά στα 800 ευρώ ή δύο 290Χ crossfire. Η 295Χ2 δεν μου γεμίζει το μάτι και έχω δει εδώ μέσα αρκετές αναφορές με προβλήματα και τα λοιπά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω ποσοι το γνωριζουν αυτο. Το εψαξα προσφατα γιατι ενας φιλος μου ηθελε να παρει καρτα μεταχειρισμενη, και βρηκα καποιες ερωτησεις - απαντησεις πανω στα μεταχειρισμενα στο ιντερνετ.

Απο την στιγμη που στην αποδειξη λιανικης δεν λεει ονομα ισχυει δεν ισχυει δεν μπορει να αποδειξει καποιος οτι δεν το αγορασα εγω

Οι απευθειας εγγυησεις απο την εταιρεια kingston,lg κτλ πηγαινουν στο αντικειμενο και οχι στον αγοραστη

Δημοσ.

καλησπερα παιδια . φιλος ψαχνει την επομενη καρτα γραφικων του . μπατζετ γυρω στα 250-260 ευρω . του εχω προτεινει την r9 280X ομως αυτος (κολλημενος nvidia-κιας) θελει την GTX960.....θα το μετανιωσει λετε? εγω πιστευω ναι (παιζει σε 1080ρ και θελει ultra settings σε fps games)τροφοδοτικο εχει superflower 650W , i5 4440 , 8GB ram

Δημοσ.

Σας υπερευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Τώρα όμως μου γεννήθηκε ένα άλλα ερώτημα από την στιγμή που η κατανάλωση ρεύματος είναι αμιλητέα ποιές κάρτες έχουν καλύτερο chiper για games;Nvidia ή Ati?Συγνώμη αν έχω γίνει σπαστικός αλλά είμαι άσχετος με το θέμα pc gaming :P.Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ

κοιτα σαφη απαντηση δεν υπαρχει ειναι αναλογως τι θελει ο καθενας και για ποσα λεφτα μιλαμε...αν θες μεχρι 150 ας πουμε νμζ η ATI υπερτερει με r9 270x και 270 απλη!αν μιλαμε για 200 ευρο κοντα η 960 υπερτερει για λιγο της 280 και ειναι στα ιδια με 285 αν μιλας για 300ευρο και κατι ψηλα εχεις την 290 αν μιλας για 370 περιπου τοτε εχουμε την 970 ως την καλυτερη καρτα και απο κει και περα μην δωσεις λεφτα γτ τα ports του υπολογιστη δεν αξιζουν για παραπανω :P

καλησπερα παιδια . φιλος ψαχνει την επομενη καρτα γραφικων του . μπατζετ γυρω στα 250-260 ευρω . του εχω προτεινει την r9 280X ομως αυτος (κολλημενος nvidia-κιας) θελει την GTX960.....θα το μετανιωσει λετε? τροφοδοτικο εχει superflower 650W , i5 4440 , 8GB ram

ειναι λιγο καλυτερη η 280x αλλα οχι δεν θα το μετανιωσει σιγουρα!η 960 ειναι οτι πρεπει για 1080p

Δημοσ.

Finaly το σωστό μέρος :D

Λοιπόν, δεν είναι καν η ίδια κατηγορία τιμής.

Εγώ θα πρότεινα δυο GTX 970 σε SLI αν έχεις κοντά στα 800 ευρώ ή δύο 290Χ crossfire. Η 295Χ2 δεν μου γεμίζει το μάτι και έχω δει εδώ μέσα αρκετές αναφορές με προβλήματα και τα λοιπά.

Διαθετω 880 ευρω...επομενως για 4κ να παρω gtx 970 sli?  

Δημοσ.

Διαθετω 880 ευρω...επομενως για 4κ να παρω gtx 970 sli?  

Απο εμένα ναι, ας απαντήσει και κανένας άλλος! ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...